A Club MenDan Apartmanház a híres fürdőváros, Zalakaros strand- és termálfürdőjétől 50 méterre várja a pihenni vágyókat. Szobái kicsi és nagyobb családok, baráti társaságok számára is kényelmes pihenést biztosítanak. Wellness részlegében finn és infra szauna, úszómedence és különféle masszázs szolgáltatások ígérnek tökéletes kikapcsolódást.
Érkezéskor a recepciós hölgy unott és undok volt, egyáltalán nem vendéglátó helyre való! ! ! Ez az ott tartózkodásunk alatt végig így volt, pedig cserélődött a személyzet. Kritikán aluli a hozzáállásuk, nem csak nekünk voltak ellenszenvesek, hanem úgy láttuk, másokkal szemben is ugyanígy viselkedtek. Még köszönni sem tudnak!
! ! Két takarító hölggyel találkoztunk, ők kedvesek és segítőkészek voltak! Inkább nekik kellene a vendégeket üdvözölni! A szolárium nem működött, valamint az ott tartózkodásunk alatt nem engedtek át a másik épületben lévő (külön fizetős! ! ! ) wellness részlegbe, teltházra hivatkozva. . . . A fürdőszobák nem szellőznek, ezért az egész apartmanban kellemetlen, állott levegő terjeng. Ha ablakot nyitunk, akkor pedig beárad a gyógyvíz erős, kénes szaga. . . Étterem nincs, ebédelni legközelebb a szomszéd épületben lehet. A törölközők foltosak és szürkék, az ágynemű szintén gyalázatos állapotú.
Az apartmanházban, főidényben, központilag kikapcsolták a légkondit.A helyben működő kávéház egy héten át technikai okok miatt zárva volt.A kánikula ellenére, az ott lévő medence tetejét nem nyitották ki.Az apartman hiányosságai:Nincs mikro, kávéfőző,vágódeszka, sör-bor nyitó..Reklamációra flegma személyzet
Az apartman a fürdő mellett található. Mi az elhelyezkedése és az ára miatt választottuk. Nem bántuk meg. Ár-érték arány kiváló. Az apartman jól felszerelt. Egy tágas szobát kaptunk jól felszerelt konyhával. A szoba szállodai minőségű, de néhol már felújításra szorulna. Az apartman rendelkezik szaunával és fürdővel. A kijelentkezés napján ott maradhattunk estig fürdeni,szaunázni.
Annak ellenére, hogy termékbemutatón nyertem ezt a lehetőséget (négy hely közül ezt választottam), maximálisan meg voltunk elégedve a szobával, a konyharésszel, tisztasággal,űrt s az egész szállóval, stb. A személyzet rendkivül rugalmas, szimpatikus volt. Néhány órával hamarabb érkeztünk, mint a beutaló szerint lehetett volna, mégis igénybe vehettük a szobát, rendben volt.
Étkezési lehetőség a szállóban nincs, de egy percnyire vendéglátó sor, ahol jó áron, nagy választékból tudtunk finomakat ebédelni és nagyokat fagyizni. A nyert lehetőség ellenére nem megtűrt személyek voltunk, hanem kedves vendégek. Szivesen elmennénk újra, számunkra remek volt a buszközlekedés, pedig Szentesről utaztunk.
3 napot, 2 éjszakát töltöttünk itt. Az apartman tiszta volt, a medencében a víz is, a szauna működött. A személyzet barátságos, segítőkész. A konyha szépen felszerelt, megfelel akár egy hosszabb nyaralás "kifőzésére" is. Az apartmanház földszintjén egy ABC található, ahol szintén nagyon barátságos a kiszolgálás.
Üdülési joggal rendelkezünk a Club MenDan apartmanházban. Nagyon szomorúak vagyunk, mert mi megvásároltuk a bármi kori belépési jogot a hotel MenDan wellnes részébe is. Most változott az üzemeltetője a hotelnek, ezért már csak 2000Ft/fő belépődíjért lehet a wellnes részleget látogatni. Az apartmanház állapota folyamatosan romlik.
A fürdőszobában nincs fogmosópohár, se szappan, sem eü. tasak. Egész Zalakarosban nincs kiróva parkolási díj az egész városban. Ám a MenDan parkolóban keményen fizetni kell. A belső udvar, amit téli kertnek terveztek romos, elhagyott. Üdv: Pisti bácsi
2013. júliusában választottuk ki a Mendan Apartmanházat Zalakaroson. Az apartman kívülről és belülről is nagyon szép, igényes. Az apartmanban TV, hűtő is volt. A wellness részleggel is meg voltunk elégedve. Az ár nagyon elfogadható volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki Zalakaroson keres szállást.
A szállást személyesen foglaltuk le előtte egy héttel. Megnéztük a szobát és teljesen rendben találtuk. Azt kaptuk amit vásároltunk. Az alkalmazottak nagyon segítőkészek voltak. Pihenésre kikapcsolódásra is alkalmas. Ajánlom másoknak is,hiszen az ára is elfogadható. Még biztosan visszamegyünk. A fürdőt és a szaunát estig lehet használni. Az élményfürdő mellett,és Zalakaros központjában van.
Július végén voltunk 1 hetet üdülési joggal. 2007 óta az épület külső és a környék állapota nem változott : üres, kihasználatlan üzletek, ill belső udvar, itt-ott még építési anyagok, kilógó csövek, stb. Az apartman állapota, színvonala folyamatosan romlik. A falakat frissen festették, de a szőnyeg már sokat látott.
. . Az egyetlen pozitív a házban a belső medence + szauna illetve, hogy nagyon közel van a strandhoz. A parkolás az egyész város területén ingyenes (! ) csak a Mendan területén kell 400 Ft-tot fizetni naponta :( Személyzettel az 1 hét alatt gyakorlatilag nem volt kapcsolatunk csak a ki és bejeltkezés alatt. Free WiFi. Összességében elmegy, átlagos elvárásoknak megfelel.
Hát hol is kezdjem. Tegnap érkeztünk haza ebből a 4 csillagosnak nevezett apartmanból. Sajnos a hely nemhogy a 4 csillagot, de még a 2-őt sem nagyon éri el. Két előnye van: 1. nagyon közel van a fürdő, 2. van légkondi (egyéb semmi)! ! !
Amikor megérkeztünk, az éppen szolgálatban lévő recepciós hölgy nem fogadott valami kedvesen, sőt kifejezetten undoknak éreztem és még egyetlenegy mosolyt sem erőltetett magára (hozzáteszem ez a napok múlásával sem változott, pedig a hölgyek cserélődtek a hét folyamán). Amikor végre megkaptuk a szobát - a WC csészét felnyitva kimondottan h. . . szagot éreztem - végig az ott tartózkodás alatt - pedig ott díszelgett a tetején, hogy fertőtlenítve volt. A zuhanyfülkében alig akart lefolyni a viz, kb 15 percet kellett várnom a párom után, hogy én ne álljak a vizben. A konyha felszereltsége nem illik egy normális alap konyha felszereltségéhez, mivel sem micro, sem vízforraló, sem kávéfőző nem volt. Mosogatószert sem mondták előre hogy vigyek magammal, így venni kellett ezt is. . . Ahová a szemeteszsákot ki kellett vinni. . . oda csak befogott orral tudtam bemenni, annyira büdös és koszos volt. A liftben folyamatosan büdös volt, lábszag leginkább. . . A WIFI amelyről azt írták az oldalukon hogy korlátlan és ingyenes, a szobákban nem működött és még a folyosókon/előterekben sem nagyon, leginkább csak lent a recepcióhoz közel. . . A szobában az ágy elég régóta nem lehetett cserélve, mert eléggé ki volt feküdve, és ha a párom fordult egyet, alattam hullámzott az egész, mintha vízágy lett volna. Összességében: NEM AJÁNLOM SENKINEK, MERT VÉLEMÉNYEM SZERINT ÁTVERIK AZ EMBERT ÉS ROSSZ ÉLMÉNNYEL TÉR HAZA A RÉG VÁRT NYARALÁSÁRÓL! ! ! ! ! !