Alig száz méterre a zalakarosi Strandfürdőtől található a négycsillagos Hotel Aphrodite, amely wellness és gasztronómiai szolgáltatásaival változatos programlehetőségeket kínál.
Egy csodálatos hétvégét töltöttünk férjemmel a hotelben. Remek helyen található. Már a bejelentkezés egy élmény volt, olyan kedvesen fogadtak a recepción. A szoba tágas, tiszta, otthonos. A wellness tökéletes. Az ételek finomak, háziasak. Egy szóval tudnám összefoglalni, minden remek! :D
Második alkalommal voltunk a szállodában. Mindkét alkalommal nagyon elégedettek voltunk mindennel: tágas, kényelmes szoba, segítőkész személyzet, finom ételek. Kisgyerekeknek helyben játszótér és játszó szoba. A farm nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is tartalmas kikapcsolódást biztosít. A lovaskocsikázás egy élmény volt.
Kellemes pihenőhely, nagyon jól éreztük magunkat! A sok program után alig vártuk hogy visszaérjünk a szobánkba, és levezetésként csobbanjuk a medencékben! A személyzetet csak dícsérni tudom kedvesek, segítőkészek! Az étteremben nagyon finomakat ettünk! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
A személyzet maximálisan a vendégek kényelmét tartja középpontban.Nagyon finom az ennivaló,érződik,hogy házi,minőségi ételek kerülnek az asztalra.Pl. a csirkecombnak is teljesen más íze van,mint a boltinak! Csak ajánlani tudom,a hűségünket pedig honorálják törzsvásárlói kedvezményekkel.
A szálloda központi helyen fekszik. A szobánk kényelmes és nagyon szép volt. Az ételek nagyon finomak voltak. Jól éreztük magunkat, máskor is tervezünk jönni.
Már tavaly is jártunk itt,akkor is szuper ételek,nagyon kedves személyzet, és egy nagyon szép szoba fogadott minket! Idén is úgy döntöttünk,hogy vissza látogatunk további jó élményekért! :) Köszönjük!
A személyzet kedves és segítőkész. A szoba tiszta és kényelmes volt. Az ételek nagyon finomak voltak. A wellness részleg szuper. Gyerekbarát hely. Az egész város nagyon rendezett, karbantartott. Sok a látnivaló, program lehetőség. A Zalakaros Termáltó és Ökopart minket teljesen lenyűgözött. Csak pozitív élményekkel távoztunk.