A Hotel Forrás Zalakaroson, karnyújtásnyira a Gránit Gyógyfürdőtől várja gyógyulni és feltöltődni vágyó vendégeit. Komfortos, családias hangulatú szobáival szolgálja az ide érkezők kényelmét.
Zalakaros több szállodájában jártunk már,mivel ezek saját fürdővel wellnesszel rendelkeztek a strandfürdő mindig kimaradt.Járáskorlátozottság és a fürdő közelsége véget választottuk ezen szállodát mely jó döntés volt.
Mivel az utolsó pillanatban döntöttünk az utazás mellet, abszolút jól reagálta le a szállásközvetítő és a szálloda a megrendelésünket.Csak a recepciós fiatalembert sajnáltuk , mert az új számítógépes programmal sokat kellet küzdenie.(Nem az Ő hibája miatt! )
A személyzet figyelmes, kedves, előzékeny volt, a főétkezések minősége remek. a reggeli választékán lehetne javítani. A "konyhájuk" ízletesen főz, a kiszolgálás kedves, kifogástalan,az adagok megfelelőek, Ami nem igazán tetszett az, hogy a szoba felszereltsége szerintem nem ütötte meg a *** minőséget.
Nagyon megvoltunk elégedve,jól éreztük magunkat. Kedves kiszolgáló személyzet,segítő készek voltak mindenben. Minden elismerésem a szakácsnak,nagyon finoman főznek és bőséges adagot adnak. Reggeli mindenki igényét kielégíti,saját szedés és bőséges választék van. Kényelmes és csendes szóba.
Nagyon jól éreztük magunkat szuper jó volt minden. A megérkezéstől a hazautazásig nagyon jó hogy közel van a termálfürdő. Jó az ellátás ,a zárt parkoló, tisztaság van csendes. Nagyon jól eset a masszázs amit a hotelben kaptunk . Jó hogy belépőt is kaptunk az első napra a termál fürdőbe.
8749Zalakaros, Termál u. 6.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem