Hotel Karos Spa Zalakaros ★★★★

Hotel Karos Spa ZalakarosHotel Karos Spa Zalakaros
Hotel Karos Spa ZalakarosHotel Karos Spa Zalakaros
189 fotó

Hotel Karos Spa Zalakaros bemutatkozása

A Zalakaros szívében "édenkerti" környezetben fekvő Hotel Karos Spa wellness- és gyógyszálloda 221 exkluzív felszereltségű szobaegységgel, és a legkülönbözőbb ajánlatokkal várja a kis és nagy-családokat, valamint az egyedülállókat egyaránt.

273 vendég véleménye alapján

3,6Ár / érték
4Szolgáltatás
3,8Étkezés
4,2Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Karos Spa legnépszerűbb csomagjai

Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás (min. 2 éj)
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros - Két ünnep között
Két ünnep között
93.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürdő

Hotel Karos Spa Zalakaros vélemények

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. február 15.gyerekekkel járt itt
Nagyon tetszett, szép kornyezet, szép szobák, nagy wellness részleg. Ezenkívul állandó programok, tobbszori torna, szaunaszeánsz, sot a hétvégén gyakran sztárvendégek. A konyha nem igazán tetszett, de gyerekeknek megfelel a fagyipult nagyon jó otlet. Bobo thai masszor nekem felulmúlhatatlan. Már 2x voltunk a télen, de még biztosan tervbe vesszuk.
Kiváló 2014. február 12.barátokkal járt itt
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk csak ajánlani tudjuk mindenkinek :-) Az apartman szobák tágasak és kényelmesek. A wellness részleg jó és elég nagy sok-sok szaunával . Az ételek finomak és változatosak voltak . A személyzet nagyon kedves és segítőkészek. Azt gondolom még fogunk újra jönni erre a helyre mert egy igazán jó hétvégét töltöttünk itt .
Kiváló 2014. február 11.barátokkal járt itt
Október végén, hétközben jártunk a szállodában. Tökéletes tisztaság és rend uralkodott mindenütt. A személyzet nagyon kedves és előzékeny volt. A vacsora és a reggeli fenséges-ízletes-bőséges. A borlapon magyar minőségi borok korrekt áron fellelhetőek. A wellness részlegen mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
Kiváló 2014. február 2.gyerekekkel járt itt
Többször jártunk már a szállodában, télen is, nyáron is de mindig jól éreztünk magunkat. 2013. nyarán velünk volt két éves Bogi unokánk is, így más dolgokra is figyeltünk. Nemcsak a felnőtteknek voltak programok, vízitorna, pilates, zumba,hanem a legkisebbre is gondoltak.
Kiváló 2014. január 26.a párjával járt itt
Már voltunk több helyen is de eddig itt éreztük a legjobban magunkat! A reggeli és a vacsora bőséges kínálattal szolgált,a személyzet udvarias és gyors volt! Tetszett,hogy folyamatosan töltötték a fogyóban lévő tálakat! A szoba is tágas és megfelelő hőmérsékletű volt!
Kiváló 2014. január 22.a párjával járt itt
Szilveszterkor jártunk a szállodában már második alkalommal. 2012-ben is itt szilvesztereztünk, és 2013-ban. Jó szervezés, kitűnő ételek, italok, tiszta szép tágas szobák, kitűnő wellness. Azt hiszem idén is itt töltjük a szilvesztert, és nyáron is kipróbáljuk. Zalakaros a szívünk csücske. Kellemes, nyugodt hely az összes szállodájával, fürdőjével együtt.
Hotel Karos Spa Zalakaros - Egyéb
Kiváló 2014. január 3. járt itt
Nagyon jó szálloda. Annyira jól éreztük magunkat, hogy ki sem tettük a lábunkat, minden ott volt egyhelyben sok programmal. Lehetne több szauna szeánsz naponta az eddiginél. A vacsora nagyon finom és választékos, elemben a reggeli minden nap ugyan az volt, a választékán, lehetne kicsit változtatni. Egészében nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szállodának.
Hotel Karos Spa válasza
Kedves Tibor!

Köszönjük szépen, hogy értékelte a szállodánkban töltött karácsonyi pihenésüket, s örülünk, hogy a pár észrevétel mellett nagyon jól érezték magukat nálunk és reméljük, hogy hamarosan újra visszatérnek hozzánk. Észrevételeit továbbítjuk részlegvezetőknek.

Üdvözlettel:
Hotel Karos Spa
2014. január 9., Hotel Karos Spa, Hotel Karos Spa
Kiváló 2013. december 31.egyedül járt itt
Már ötödik alkalommal foglaltam a hotelben, és örömmel tapasztaltam, hogy megtörténtek az esedékes felújítások, a szálloda ismét méltó a 4 csillagra. A személyzet messzemenően segítőkész, udvarias,jól képzett. A mélygarázs tarifájával egyetértek, viszont az udvari parkolásért ilyen szobaárak mellett nem ildomos pénzt kérni.
Hotel Karos Spa válasza
Kedves Zoltán!

Örülünk, hogy 5. alkalommal is bennünket választottak. Igyekszünk a szállodát a lehetőségekhez képest folyamatosan fejleszteni továbbra is, sok tervünk van a jövőre nézve, hogy a vendégek igényeit még jobban ki tudjuk elégíteni.
2014. január 8., Hotel Karos Spa, Hotel Karos Spa
Kiváló 2013. november 25.gyerekekkel járt itt
Tavaly nyáron voltunk itt immáron másodszor! De az édesapámék is voltak már! Ők is maximálisan meg voltak elégedve! A szoba tökéletesen tiszta, erkélyes volt, klímával! A medencék üzemeltek mind! A személyzet kedves és segítőkész! Az ételek finomak és bőségesek mivel svédasztalos a reggeli és a vacsora is!
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. november 18.barátokkal járt itt
A Hotel Karosban minden tökéletes, sok a medence, gyerek, felnőtt, mindenki megtalálja amit szeretne. Az éttermi része tökéletes, félpanziós ellátáshoz képest nagyon sok és finom étel van. A tisztaság nekem nagyon fontos, de itt sem a hotelben, sem az étteremben kivetnivalót nem találtam.
Hotel Karos Spa Zalakaros a térképen
8749 ZalakarosAlma u. 1.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szépségszalon • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • bioszauna • jégkamra
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1500 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
• Mélygarázs, nem őrzött: 2500 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek