Hotel Karos Spa Zalakaros ★★★★

Hotel Karos Spa ZalakarosHotel Karos Spa Zalakaros
Hotel Karos Spa ZalakarosHotel Karos Spa Zalakaros
189 fotó

Hotel Karos Spa Zalakaros bemutatkozása

A Zalakaros szívében "édenkerti" környezetben fekvő Hotel Karos Spa wellness- és gyógyszálloda 221 exkluzív felszereltségű szobaegységgel, és a legkülönbözőbb ajánlatokkal várja a kis és nagy-családokat, valamint az egyedülállókat egyaránt.

273 vendég véleménye alapján

3,6Ár / érték
4Szolgáltatás
3,8Étkezés
4,2Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Karos Spa legnépszerűbb csomagjai

Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás (min. 2 éj)
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros - Két ünnep között
Két ünnep között
93.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürdő - Caramell a legjobb áron
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürdő

Hotel Karos Spa Zalakaros vélemények

2013. november 12.a párjával járt itt
Ami nagyon tetszett az a wellness részleg volt. Az ételekkel sem volt gond, bár meleg ételben gondolhatnának jobban azokra, akik annyira nincsenek oda a húsért. Kevés olyan választási lehetőség volt a meleg ételek között ami nem húsból volt. Ami nem tetszett, első nap amikor tusoltam, valami puhát éreztem a tenyerem alatt, ahogy megfogtam a zuhanyrózsát, egy tenyérnyi rászáradt hajcsomó volt rajt.
Hotel Karos Spa válasza
Kedves Vendégünk! Észrevételeit köszönettel fogadtuk, mely a szállodai vezetők felé továbbításra kerül, így a folyamatos fejlesztéseink ütemezésénél fontos szempont lesz. Ezért örömünkre szolgál, hogy megtisztelt minket véleményével.
2013. november 14., Hotel Karos Spa, Hotel Karos Spa
2013. október 31.gyerekekkel járt itt
Családommal, barátainkkal visszajáró vendég vagyok több mint 10 éve. Sajnos vannak negatív tapasztalataim, de mindenekelőtt szeretném megírni, hogy az ún. emberi tényező régen és most is az egyik legvonzóbb tulajdonsága szállodájuknak. Az alábbiakban jelzem a problémákat:
Hotel Karos Spa válasza
Tisztelt Dr. Kiss-Weszelovszky Nóra!

Köszönjük levelét és észrevételeit. Az illetékes részlegvezetőknek továbbítottam a negatív tapasztalatokat, és ígérem, hogy azokon mindenképpen igyekszünk mielőbb javítani.
Ami az apartmanház (és az Ön szobája) előtt folyó helyreállító munkákat illeti: Nagyon sajnálom, hogy ezt el kellett szenvednie itt tartózkodása alatt.
2013. november 6., Horváth Éva, Hotel Karos Spa
Bronz fokozatú értékelő
2013. október 1.gyerekekkel járt itt
Nagyon tetszett a játszóház, amiben egy nagyon kedves óvónéni vigyázott a gyerekekre. Az én kisfiam többet akart ott lenni mint a vízben. Mi tavasszal voltunk, így a kinti medencéket nem próbálhattuk ki. A benti medence lehetett volna melegebb is. A gyógyvizű medence jó meleg, de nagyon el van szeparálva, ha belementünk akkor a gyerekeket nem láttuk.
2013. szeptember 20.a párjával járt itt
Összességében,jól éreztük magunkat. Megjegyezzük, hogy a szobán már látszanak az elhasználódás jelei, pl. a TV irányító nehezen kezelhető (nagyon erős nyomásra is alig működött), a tapéta a fürdőben több helyen elválik, a fürdőkád környékén ismeretlen szürkés fekete foltok láthatók, a wc nyomógombot nehezen lehet kezelni, a szabadtéri medencében algás lerakódást láttunk. Fáztunk a szobában és további takarót kértünk és kaptunk.
Hotel Karos Spa válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük véleménynyilvánítását. Természetesen az a célunk, hogy szobáink elnyerjék vendégeink tetszését, ennek érdekében az idei évben a kanapéágyaink megújítása történik. A jövőbeni fejlesztések ütemezésénél pedig az Ön véleményét is figyelembe fogjuk venni.
2013. szeptember 27., Hotel Karos Spa, Hotel Karos Spa
2013. július 18.gyerekekkel járt itt
Nagyon szép tiszta tágas hely. Finom reggeli vacsora. Kül és beltéri medencék pompásak. Az indiai masszázs felejthetetlen élményt nyújtott. Két dolog ami nem tetszett. Az üdítő árak a csillagos eget verik. Dohányozni csak egy sarokban lehetett,ami inkább ne lett volna. Véleményem szerint ilyen árak mellet egy asztal két három székkel járhatna azoknak a vendégeknek akik dohányoznak. Vagy nem kell egyáltalán megengedni.
Hotel Karos Spa Zalakaros - Medence/kertHotel Karos Spa Zalakaros - Medence/kertHotel Karos Spa Zalakaros - Medence/kert
Bronz fokozatú értékelő
2013. június 13.a párjával járt itt
Többször jártunk már a szállodában. Voltunk kettesben a férjemmel, de voltunk nagy csapattal is,családdal, na meg baráti házaspárokkal. Általában csak hétvégén,picit megtoldva egy-egy nappal. Régebben több és jobb volt a szolgáltatás, a válság itt is érződik, de azért még versenyképes. Szívesen jövünk ebbe a szállodába.
2013. május 23.a párjával járt itt
Csodálatos négy napot töltöttünk itt a felségemmel. Egy gyerekbarát hotel, ahol Leveli Béla fogadja a kis vendégeket. Kipróbáltuk a Dottó utazást, egy profi vezetővel. A wellness részleg kiváló szinvonalú, a konyha változatos. Főleg gyermekes családoknak ajánlom. Akciós csomagjuk nagyon pénztárcabarát
Bajúsz Tamás, Szeged
2013. február 3.a párjával járt itt
Tisztelt Cím! Jól éreztük magunkat, jó érzéssel gondolunk vissza az eltöltött hétvégére. Érkezésünkkor tapasztaltuk, hogy a szobánkban hideg van. Hosszú ideig kellett várunk szerelőre, végül is néhány perces "szerelés" megoldotta a problémát. Sajnos a pénteki napon a medencéknél is fáztunk.
Kedves Mengyi Ildikó!
Köszönettel fogadtuk véleményét. Örömünkre szolgál, hogy magas pontszámokkal jutalmazta a Hotel Karos Spa-t. Természetesen a leírt tapasztalatait is figyelembe fogjuk venni a jövőben, illetve az illetékes részlegeket tájékoztatjuk.
2013. február 5., Hotel Karos Spa, Hotel Karos Spa
2013. január 26.gyerekekkel járt itt
Jól éreztük magunkat, de voltak problémáink. Az úszómester barátságtalan volt, ha kértünk tőle valamit, közölte hogy nem kívánságműsor. Meglepő volt a kijelentése a stílusa is. Nehezen lehetett tájékozódni a hotel területén és azt tapasztaltuk ez másoknak szintén problémát okozott.
A szoba szép tiszta volt, kényelmes is. Röviden ennyi.
Hotel Karos Spa válasza
Kedves Bagi-Nováki Éva! Véleményét a Hotel Karos Spa-ban eltöltött pihenés kapcsán köszönettel fogadtuk. Mivel Vendégeink elégedettsége fontos számunkra, természetesen észrevételeit ki fogjuk vizsgálni. Reméljük, hogy a jövőben ismét Vendégeink közt köszönthetjük majd Önöket.
2013. február 4., Hotel Karos Spa, Hotel Karos Spa
2013. január 4.a párjával járt itt
A szoba mérete, felszereltsége, kényelmi szintje és tisztasága vitathatatlanul jó. A szálloda wellness-részlege különösen erős, ezen belül leginkább a különleges szeánszokkal megerősített profi szauna, a jégkamra és a tél ellenére is használható kültéri úszómedence tetszett. A programkínálatot szintén megfelelőnek értékeltük.
Hotel Karos Spa Zalakaros a térképen
8749 ZalakarosAlma u. 1.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szépségszalon • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • bioszauna • jégkamra
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1500 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
• Mélygarázs, nem őrzött: 2500 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek