] a konyha és ennyi a darázs ,rovar,szerintem ott a megyei hatóság,vagy elnézőbb v. nem tudja a hotelben uralkodó káoszt! A feljelentésemmel azt szeretném elérni,ne járjon így más család ahogy mi jártunk! Röviden leírnám, mi is a panaszom tárgya. Családommal ( Feleségem, 4 és 14 éves Gyermekeink és Én ) egy szállást foglaltunk Liget Hotelbe, mely helyileg Zalakaros 8749 Gyógyfürdő tér 6. A hotel oldalán a hirdetésükben gyönyörű szép minden és teljesen kedvező feltételekkel kínálták a szolgáltatásaikat! Akciós volt a hirdetés, 70 % - os kedvezménnyel, így reálisnak és számunkra megfizethetőnek tűnt az ára. A hotelhez érkezve, majd a szobánkba belépve óriási megdöbbenés ült az arcunkra! ! !
- a szobánkat 14 órától foglalhattuk volna el a hirdetésük szerint, e helyett csak 15óra 50 perckor kaptuk meg a szobát. - a zuhanyzó fülke teljesen tele volt fekete penésszel ( mindkettő gyermekünk cruppos, fulladásos légúti betegségük van, a penész így különösen veszélyes rájuk nézve! )
- a fürdőben a mosdó eltörve, összeragasztva, a lefolyó része tiszta rozsda! - meleg víz nem volt, így este nem tudtunk zuhanyozni! - törölközőt kaptunk, de büdös és piszkos volt! - a padlószőnyegen hatalmas fekete foltok és büdös is! - a nyílászárók rohadtak, tele madárürülékkel, ráadásul nem lehetett bezárni az erkély ajtót (este vihar volt)
- a mennyezet falak Mekk mester módjára voltak összegányolva, beázás nyomok, vakolatpergés! ! ! - 4 ágyas szobát ígértek, helyette 2 ágyat, 1 kihúzható kanapét és egy fotelt kaptunk 2 garnitúra ágyneművel, nem mellesleg az ágyak is koszosak, büdösek voltak! - nem volt TV, amit a hirdetésükben adnak minden szobához! - wifi ugyan volt, de használhatatlan jelerősségű a hotel egész területén! - az étterem teraszán Óriás kecskedarazsak a tető alatt, a vendég asztaloktól 1,5-2 méterre! ! ! 20-30db állandóan ott röpködött, szerintünk ott van a fészkük! ! ! - vacsoránál minden egyes tányér széle veszélyesen élesre le volt pattanva és egy asztalnál nem tudtunk 4 egyforma tányért kapni! - az ételek nem alkalmasak emberi fogyasztásra, vizezték őket, a pörkölt zsírmócsingokkal volt tele, ragulevesbe parizer volt a hús, a brassói pedig náluk rizzsel készült! ! ! - az általuk készített ételek és italok ( kakaó, valami szörp féleség ) teljesen fogyaszthatatlanok voltak, saját magunk által vitt szendvicseket fogyasztottuk! - a hotel oldalán hirdetett fotók, és szolgáltatások egyáltalán nem fedik a valóságot, a hotel egész területére a mocsok, az igénytelenség a jellemző! ! reggel a „svédasztalos reggeli” ( minősíthetetlen: zsömle, kenyér koszos, foltos tálcára dobálva, uborka, paradicsom, szalámi és sajt, kakaó és ihatatlan szörp ) után családommal ki is jelentkeztünk. Egyetlen oka volt annak, hogy már nem előző nap a megérkezésünk után hagytuk el a szállást, hogy több, mint 200 km-t utaztunk. Kértük a panaszkönyvet, volt is kettő, de mind a kettő teljesen tele volt írva. Én már az utolsó oldalra ( a hátsó borítóra ) írtam. Kértem, hogy fizessék vissza a befizetett szállás összegét, amire azt az ígéretet kaptam a főnökasszonytól, hogy 15 munkanapon belül visszautalják számlánkra, de nem bízom benne hogy vissza is kapjuk. Azt gondolom én megtettem a szükséges lépéseket,hogy legalább a hatóságok ránézzenek erre a mocsokra,sajnos többet nem tehettem! Vacsoránál,ebédnél rengeteg panaszt hallottunk más vendégektől is ahogy egymás közt beszélték,de szerintem kevesen tesznek ellene,hogy ez mással ne tudjon megtörténni,mi a nyaralásra szánt spórolt pénz javát elbuktuk,és a két gyerekkel az idén már nincs lehetőségünk elmenni nyaralni! Zalakaros gyönyörű,de van egy fekete foltja,a Liget Hotel! :(