A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
A felhasználói értékeléseket olvasva kicsit megnyugodtam. Ezek szerint mégsem én vagyok hisztis, csúcsigényű, finnyás vendég, hiszen mások is azt látták, amit mi tapasztaltunk (rajtam kívül még egy tanár , valamint 27! gyerek). Már az első pillanatban ledöbbentünk: a hely kinézete -térdig érő fű fogad, melyből palatetős "hajléktalanszállók" kandikálnak ki- igazán szörnyű, elhanyagolt, gazdátlan.
A recepciós hölgyek végtelenül kedvesek, segítőkészek, tényleg megpróbálnak mindenben segíteni. Velük éles kontrasztban áll az állítólagos vezető hölgy, aki jobbára köszönésre sem méltatja a vendégeket, hiszen borzasztóan elfoglalt a telefonja nyomkodásával. Amikor ottlétünk 2. napján harmadszor szolgálták fel a sült húsnak titulált száraz kartonlapot fullasztó rizzsel, savanyúság és egy pohár víz nélkül, szóvá tettük, hogy kicsit unjuk a menüt. A már említett vezető hölgy pillantásra sem méltatott bennünket, igaz éppen nem a telefonjával, hanem a hasával volt elfoglalva. Sérelmünk bejelentését senki nem reagálta le a karbantartón kívül, ő azonban csúfondáros megjegyzéssel nyugtázta kollégái felé. A "svédasztalos" reggeli sem semmi. Illetve tápanyagértékét tekintve pontosan nulla. Felhigított narancslé, a kávé nincs kirakva, azt külön kell kérni és felírják, normális teát nem találsz. Mi hárommal kevesebben mentünk, mint amennyien fizettünk, és így sem volt mindenkinek huzatolt ágya,utólag huzatoltunk fel még hármat. Amikor végre a gyerekek fogára való ebéd volt, hiába kértünk repetát,nem tudtak adni, pedig addigra még eggyel kevesebben voltunk. A vacsora idején két felszolgáló próbál igazán dicséretes szorgalommal és tempóval helytállni, pontosan öt ember helyett. Néhányan valóban nagyon sokat dolgoznak, de koordinálatlanság hiányában az egész hely egy nagy, fejetlen kavalkád.
Az idő elmúlt a hely fölött. A felújított szobákat belülről nem láttuk. A régebbiek is tiszták kifestettek, a csapok még használhatóak. A személyzet egyik része kedves, mindent megpróbál megoldani, erején felül dolgozik. A füvet 5 nap alatt kézi kaszával is le lehetett volna vágni.
Kis ráfordításssal mutatósabb, s nem ennyire elhanyagolt képet látnának a vendégek. Mi pihenni kikapcsolódni mentünk, és az árból tudtuk, hogy nem kell kacsalábat keresnünk. Remek pihenő hely. Közel a fürdő, remek kiinduló pont a kirándulásokhoz. A PROGRAMOKKAL volt bajunk: a kerékpár kölcsönzéshez %-os engedményt kaptunk papíron, de kerékpárt nem. Az étkezések. . . a reggeli már megjavult, a vacsora többször súrolta az ehetetlent, aztán szerintem szakács csere volt, mert két vacsora egész jó lett. Szolgáltatás a recepción kívül semmi. Illetve a vacsorához élő zene. Az üzletvezető hölgy, a karbantartó és a néhány épp ráéő beosztott jól szórakozik hol a halban, hol az étteremben. Talán inkább a vendégenek lehetne programokat szervezni, mint az ígéretben volt, az esős időszak segít zölden tartani a környezetet, akkor gondozni kell! (metszőolló, fűkasza, gereblye. . . nem a hiányokra kell hivatkozni) Nagyon hiányzik a "gazda szeme" a tulaj közelsége. Így sajnos csak mégjobban tönkremegy ez a hely. Hol vannak a retro programok? PL: Legalább szalonnasütő-hely, bogrács-party, paprikáskrumpli főzés akár csoport-verseny. . . hangsúlyozom a vendégeknek, nem a dolgozóknak. (nekik a háttérben kell maradni! ) A gyerekeknek csudajó bújócska, számháború helyszín lehetne, ha csak kicsit összerendeznék a sátor forma házakat. Keressenek egy gondnokot, aki észreveszi a munkát, és szereti látni az eredményt! ! Esetleg halgassák meg milyen volt a 70-es 80-as években a nyaralás. . . a gyerek tábor. Legyen a gyerekeknek program, közös családi program, lesz igény erre a helyre, ha felpörgetik!
A szállodai elhelyezés megfelelő volt,az étkezés átlagos,árához viszonyítva minden elfogadható. A személyzet hozzáállása jó,a hiányosságokat azonnal megoldották. Idővel jó lesz a hely,kezdeti nehézségek mindenhol vannak. Hajrá,sok sikert. A fénykép a szoba erkélyről készült,ami esténként csendes,nyugodt pihenést biztosított.
Ha valaki szörnyű helyet akar látni csak hajrá, irány a HOTEL TERMÁL LIGET. Azt szeretném csak tudni hogy egy ilyen hely egyáltalán hogyan működhet. Én 2013. április hóban voltam,amit nagyrészt bánok is. A HOTEL weblapján megjelenő képek, csak a Hotel néhány szobájára jellemző állapotot tükröznek.
A Hotel-t átépítették állítólag,talán az átépített szobákat mutatják a fotók egyébként amivel a vendég szembesül a következő: - Az érkezéskor a személyzet nagyon kedves,bejelentkezést követően megkérnek hogy a vacsorát válassza ki a vendég az "étlapról" -2 fajta 3 fogásos menü. (Számomra meglepő volt hogy menüs az étkeztetés, pedig a állítólag csodálatosan szép étteremmel rendelkezik a HOTEL. Első nap este a vacsoránál közlik hogy sajnos mi már nem kaphatjuk azt amit választottunk, ELFOGYOTT. Gondoltuk semmi baj egy aprócska tévedés még esetleg belefér, majd másnap a vissza igazolásban szereplő svédasztalos reggeli helyett egy vízforraló, egy kenyérpirító, gyümölcslé helyett gyümölcs szörp fogadott és egy A4 méretű tábla mely tudatja a vendégekkel hogy "- MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI OKOK MIATT A REGGELI AZ ASZTALOKNÁL KERÜL FELSZOLGÁLÁSRA" megérkezett a felszolgált reggeli 1 kenyérkosárban 2 zsemle 4 szelet kenyér valamint tányéronként 2 szelet párizsi+ 2 szelet fokhagymás felvágott kíséretében, 2 hajszálvékony paradicsom szelet+1 előre csomagolt margarin. ( Na erre a minőségre aztán tényleg vigyázni kellett) . A szoba hát. . . , hagy némi kívánni valót az is. Úgy nézett ki mint amit elfelejtettek befejezni. Festett fűrészporos tapéta kb 30cm-rel a mennyezet alatt, az ágy és a fésülködő asztal között a sarokban el is felejtették felragasztani a tapétát, de legalább megegyező színűre festették, a tapétát és a falat. Az üveg ajtóban felül mintha át lőtték volna az üveget, a fürdőben ott virít a dugaljban illetve a tetején a bontásból-fúrásból származó por. Az Hotel vezetői nasgyon támogatják a COOP-ot illetve A TESCO-t. Takarítoszerekben TESCO gazdaságos a menő, reggeliző asztalon pedig a COOP Earl Grey tea a csúcs. Jártam már jó néhány helyen de sajnos ebből a helyből 2 nap bőven elég volt. Az alkalmazottak mindemellett nagyon barátságosak, nem irigylem őket.