A Hotel Napfény a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő újonnan nyitott bejáratától 150 méterre található, csendes és nyugodt, zöldövezeti környezetben. Jól felszerelt, teakonyhával rendelkező erkélyes apartmanokba várja gyógyulni és pihenni vágyó kedves vendégeit.
Minden tökéletes volt, nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A félpanzió nagyon finom és bőséges volt. A wellness részleg is nagyon kellemes volt, ki tudtunk próbálni minden szolgáltatást. A fürdő 5 perc sétára van a szállodától, ami pedig, szerintem az országban az egyik legjobb. Köszönjük, mindenképpen visszatérünk valamikor!
Kedves Ágnes!
Dicsérő szavait nagyon szépen köszönjük. Örülünk, hogy nálunk jártak és jól érezték magukat. Szeretettel várjuk Önöket a későbbiekben. Üdvözlettel: Hotel Napfény***
Karácsonyi pihenésre voltunk itt és több nem is volt a kaja nulla a felszolgálók unott képpel szedték a használt tányért ünnepi hangulat semmi. Rendeltem pezsgőt megkérdezték mit ünnepelünk? A csocsocsó és sok más is fizetős volt úgy mint a parkoló is.
A családunknak kellemes időtöltést hozott ez a pár nap sok pozitiv,ill. kisebb negativ élménnyel . A wellnes és a játékszoba, x-box, kreativ kuckó,só ill. fényterápiás szoba nagyon jó hatással volt a gyermekeink "asztmás" egészségére !!! Azonban a fürdőajtó zára nem funkcionált megfelelöen. Köszőnjük !
Kedves Vendégünk!
Köszönjök, hogy megosztotta pozitív véleményét és kisebb észrevételeit velünk is.Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk.
2019,nyarán voltunk a szállodában! Oda érkezéskor kellemes fogadtatásban volt részünk! A foglaláskor klímás szobát szerettünk volna foglalni,ami felár ellenében van csak. De a szobák csak korlátozott darab számban vannak klímával fel szerelve! Foglaláskor ezt nem árt pontosítani! Wellness részleg 19.
30ig van csak nyitva,ha szerencséje van az embernek,talán még lepedő is jut! Mert ha sokan vannak akkor nincs elég,hangzott el! Az ebédlőben a személyzet,és az étel kritikán aluli! A személyzet,parancsoló,le kezelő,az ilyen nem ilyen helyre való szerintem. Az étel pedig egy iskolai menzával egy lapon említendő! Büfé reggeli,vagy svédasztalos teljesen mindegy választékos kéne,hogy legyen. Sok helyen voltam már,de ilyen gyenge kínálatot még nem kaptunk! Ide biztosan többet nem megyek!
Összességében nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Ami meglepetés,hogy ekkora befogadóképességű hotelnak kicsi a welness részlege.A személyzet nagyon kedves.
Kedves Szilvia!
Örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Szeretettel várjuk Önöket más alkalommal is.
Csodás 4 napot töltöttünk el a Hotel Napfényben a párommal. Ár érték arányban megfelelő. Félpanziós ellátást igényeltünk. Nagyon finomak, frissek és változatosak voltak az ételek. Kedves, figyelmes kiszolgálásban részesültünk annak ellenére is, hogy teltházas volt a hétvége.
Kedves vendégünk!
Köszünjük dicsérő szavait. Örülünk, hogy kellemesen töltötték idejüket nálunk.
Üdvözlettel: Hotel Napfény ***
2018. szeptember 11., Major Gabriella, Hotel Napfény
A wellness részleg és a szálloda étterme valamint az ott felszolgált ételek kiválóak voltak. A szoba eléggé pici, az ágyak régiek. Kényelmetlenek. De mind ettől függetlenül lakható kis szoba. Amit negatívumnak éltünk meg az a személyzetet érinti. Az egyik ember az étteremben a másik a wellness részlegen volt modortalan velünk.
Kellemes 3 napot töltöttünk a Napfény hotelben. Tiszta, ízlésesen berendezett szobában aludtunk. A recepción nagyon készségesek, segítőkészek, kedvesek voltak. Mindenkinek szívből ajánlom a Napfény hotelt.
Kedves Erika!
Köszönjük értékelését, örülünk, hogy nálunk jártak. Szívesen fogadjuk Önöket a későbbiekben is.
Üdvözlettel: Hotel Napfény***
2018. szeptember 11., Major Gabriella, Hotel Napfény
Nagyon kedves volt a személyzet . Az éttermi szolgáltatás is nagyon változatos volt nem beszélve a felszolgálók segítő készségéről udvariasságukról. Köszönünk mindent. Legközelebb is ellátogatunk.
Kedves Mária!
Örülünk, hogy jól érezték magukat és elégedetten távoztak tőlünl. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel:
Üdvözlettel: Hotel Napflny***
2018. szeptember 11., Major Gabriella, Hotel Napfény
Nagyon jól éreztük magunkat, remek hétvége volt. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az ételek is nagyon finomak, ízletessek voltak. Bármikor visszamennénk.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük pozitív értékelését, Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
Üdvözlettel: Hotel Napfény***
2018. augusztus 6., Major Gabriella, Hotel Napfény