A Hotel Napfény a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő újonnan nyitott bejáratától 150 méterre található, csendes és nyugodt, zöldövezeti környezetben. Jól felszerelt, teakonyhával rendelkező erkélyes apartmanokba várja gyógyulni és pihenni vágyó kedves vendégeit.
Nagyon jó .hogy van konditerem és szauna. Van fürdőköpeny igy kevesebbet kell cipekedni. Válaszható a fő étkezés időpontja igy nem kell este későn vacsorázni.
Kellemes napokat töltöttünk a Hotelben.Sajnos az ággyal nem voltunk megelégedve,a két ágy osszetolasa,es a matrac nagyon kényelmetlen volt,ezert egy ejszakaval kevesebbet töltöttünk!De a többi szolgaltatassal megvoltunk elégedve!
Összességében véve megvoltunk mindennel elégedve. Közel a fürdő, de van saját wellnesse, tiszta szoba, udvarias személyzet, jó konyha. Ami kellemetlen volt az az esti és hajnali autók zaja az utca felőli részen, mivel nem szeretünk zárt ablaknál aludni.
Hotel Napfény válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését, a legközelebbi alkalommal udvarra néző csendes szobát biztosítunk Önöknek!
Nagyon jó nyaralás volt. Kényelmes szoba jól felszerelve. A szálloda wellness részlege kicsiknek és nagyoknak egyaránt megfelel. Bőséges svédasztalos reggeli és vacsora amiben mindenki legalább három fogásból választhat. Közel (kb 5perc) sétára az élményfürdőtől.
A recepciós hölgyek valamint a személyzet többi tagja is kedvesek és udvariasak voltak. A wellness részleg eléggé kicsi de tiszta és kellemes volt, bár nemértettük,hogy 2-és 3 óra között miért kellett mindenkinek elhagyni mert bezárt. A szoba tágas és jól felszerelt konyhája volt aki nem félpanziós szolgáltatást kért minden igénye ki volt elégítve. ajánlani tudom másoknak is!
2 nap 3 éjszakát töltöttünk itt. Hirtelen felindulásból pattant ki a fejemből,hogy meglepem páromat egy kis kikapcsolódással. Nem sok időt fektettem a keresésre, de így is szinte tökéletes volt a választás. 2 szempont számított igazán: Zalakaros legyen(itt még nem jártunk) és nem horribilis árért.
És természetesen a medence (párom számára nélkülözhetetlen),ami nem volt nagy (wellness részleg), de mivel nem volt tömeg így minden igényt kielégített. A szoba nem nyújtott semmi extrát, de a tisztaság elfogadható volt. Az ellátás félpanziós volt. Kicsit szegényes reggeli felhozatal (felvágott,tojástípusok,péksütemény), de ehhez képest meglepően gazdag vacsora(min. 10 féle)picit lassú kiszolgálással és számomra fura, csak készpénzes fizetési lehetőséggel ital fogyasztás esetén. Összegzés képen nyugodt szívvel tudom ajánlani, ár/érték arányban tökéletes, és a fürdő közelsége csak hab a tortán!
Minden tiszta volt a személyzet mosolygós csak a reggelivel volt egy kis probléma . Harmadik nap reggelire is ugyan azokat a retkeket tették ki amit első napról maradt! Az ebéd vagy vacsora viszont finom volt.
Egy kellemes hétvégét töltöttem a napfényben ahol tisztaság rend és csendes nyugalom fogadott. A recepción a távolságtartás ellenére készségesen kedvesen álltak a rendelkezésünkre. Az étteremben érkezésünkkor dolgozó felszolgáló kissé feszengő hangulatban tevékenykedett ami bennünket zavart viszont a többi napokon felszolgáló hölgyek és urak kellemes meglepetést okoztak. Üdvözlettel Attila
Nagyon udvariasan fogadtak a szállodában akár merre mentünk mindenhol udvariasan köszönte és nem úgy néztek ránk mint az idegenekre csak ajánlani tudjuk mindenkinek.