)4csillagos szálloda nem engedhetné meg, hogy csak egy féle sütit adjon ( ami szinte ehetetlen volt a legtöbbször ) A tálalás során a fő ételek mellé nem a köretet rakják , azt keresni kellett. A rántott patisont a magházzal együtt rántották, A csirkepörkölt, vagy kakas pörköltbe szinte csak a nyaka bőrrel, meg a háta található a többi meg mint a főzelék összetörve. Reggelire abád szalonnaként malac fülét ,fehér zsírszalonnát meg 3 féle házi házikolbászt adtak. ( Minden étkezésre a falusi ételkészítés volt a jellemző Pl: Hurka kolbász, Barssói, ehetettlen töltött csirke. . . )Reggelire félbevágott főtt tojást ( nem tudjuk milyen régi) valami majonézes sonkával tálalták , a sonka mérete kb 1cm x 1cm. Gusztustalan volt. A tojásrántottát csak hagymával lecsó kolbásszal vagy füstölt kolbássszal adták. Ha kértünk volna tükörtojást, vagy hagyma , lecsókolbász nélkülit, azt csak térítés ellenében adtak volna,pedig akkor a többiből kevesebbet ettünk volna. Az ételeket még sorolhatnám. . . . A szobákat 5 éj, 6 napi tartózkodás alatt egyszer sem takarították, még Wc papírt is nekünk kellett kérni. Pedig voltak takarítók csak senki nem nézte, hogy mit csinálnak. Se porszívózás, se ágynemű csere, törölköző csere, semmi. Csak a szemetet vitték el két naponta. A wellness részen a 3 szaunából csak egy működött, a vizet ritkán söpörték el, a medencébe túl sok fertőtlenítőt öntöttek ezért az minden nap habzott, és bűzlött. A wellnessre csak reggel 9- 18 ig lehetett menni, pedig a vendégek igényelték volna az estig is. A felszolgálók nyári papucsban dolgoztak, volt amikor négyen is odajöttek egymás után, hogy mit innánk, és melyik szobából jöttünk. Össze vissza dolgoztak, fejetlenül. Szóval hiányzott egy szakember, egy felelős vezető aki a szakácsokat, pincéreket, takarítókat, és a wellness személyzetét hatékonyan ellenőrizné, rendbetenné.