Nagyon tetszett; a Hotel egyszerű,modern,letisztult stílusa. A kiszolgáló személyzet nem tolakodó, készséges és kedves. Az étkezés pedig praktikusan mindenki számára akkor elérhető amikor szeretné.(bőséges és finom.)A fürdőbe közvetlen átjárás is nagyon kedvező.
A szálloda elhelyezkedése pazar, közvetlen átjárás a fürdőbe. A Suite szoba kifogástalan, 2 óriási LCD TV-vel felszerelve, hatalmas, erkély, kényelmes ágyak. Az étkezés kicsit talán egysíkú, lehetne változatosabb, de alapjában véve teljesen rendben van. A smart all inclusive ellátáshoz kapott ellátás megfelelő, az ebéd is bőséges.
Lehetne több szolgáltatás a gyerekeknek, pl játszó sarok, kerti játszótér, stb. ezek hiányoznak egy több gyermekes család nyaralásához. Ezek a konkurens szállodákban megvannak.
Nagyon tetszett a szálloda,szép rendezett tágas szobák.Kitűnő az étterem,az ételek nagyon finomak.Tágas terek nincs zsúfoltság.Ami viszont nem tetszett az az,hogy a lift nagyon lassan közlekedik,sokat kell rá várni.Összességében nagyon megvoltunk elégedve.Szívesen ajánlom másoknak is.Üdvözlettel egy nagymama és unokája.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 3100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 3100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 5100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár