Zalakaroson, a helyi gyógyfürdővel szemben, a strand bejáratától 100 méterre található a superior, háromcsillagos Hotel Venus. Az új, családias hangulatú, exklúziv, kastély jellegű szállodában a vendégek pihenését saját melegvizes medence, jacuzzi, szaunák (finn- és infra-), masszázs, fittness- és billiárd terem, valamint asztalitenisz lehetőség segíti.
A szoba tágas,tiszta,jól felszerelt. LCD Tv van,a WIFI erős. Az ágy kényelmes. Csendes környezetben van a szálló. A wellness és a fitness szolgáltatások kiválóak. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az ételválaszték bőséges,általában ízletes,de a vadasban a marhahús "kissé" rágós volt. Hiányoltuk,hogy a vacsoránál nincs víz az asztalon.
Csodálatos 2 napot töltöttünk a Vénus Hotelben. Barátságos volt a kiszolgálás. A szobák tiszták, odafigyelnek maximálisan a vendégre. A családias környezet a kisgyerekesek számára is tökéletes. A wellness részleg minden igénynek megfelelt. A finom ételek, amelyek alapanyaga saját farmjukról származik, svédasztalos tálalásban. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Csodálatos 3 napot töltöttünk el a vénus hotelban a 3 csillagos részben. Nagyon kedves volt a fogadtatás a kiszolgálás a wellness rész kiváló minden igényt kielégítő. Az ételek változatosak ,bőségesek finomak. A szobák kényelmesek ,felszereltek. A kilátás tökéletes.
Az Aphrodite szárnyban kaptunk szobát, mely szép nagy, tiszta és elegáns berendezésű volt. Egy kis kellemetlenséget csak a fürdőszobában tapasztaltunk. Zuhanyozás közben a felső, nagy zuhanyrózsa nem működött, csak hideg víz csepegett ránk belőle. De ez eltörpült az összes többi jó mellett. Megtaláltuk azt, amiért ide jöttünk.
A medencéket /minden várakozásunknak megfelelt/, asztaliteniszeztünk, biliárdoztunk. Délelőtt egy hatalmas kirándulást tettünk a környező erdőkben. Az étkezésünkkel sem volt semmi gond, bár én laktózérzékeny vagyok, tudtam magamnak megfelelő ételeket választani. Összességében egy tartalmas kikapcsolódás volt, amely minden igényünket kielégítette.
A három csillagos Vénusz Hotelben voltunk. A szoba barátságos, meleg hangulatot árasztott kényelmes bútorokkal berendezve. Az ágy matraca nem volt lestrapált. A szobában mini hűtőszekrény, széf, laptévé. Van légkondi, bár amikor mi voltunk május 1-én még hűvös volt és kellemes, meleg, fűtött szobát kaptunk.
A hotelben mindenhol meleg volt nem kellett beöltözni. A fürdőszoba nagyon tiszta, szépen csempézett. A személyzet udvarias, készséges. Az ételek minőségével elégedett voltam. A félpanziós ellátásra vannak leginkább berendezkedve és ezen a szinten mindent meg is tesznek, hogy a vendégek elégedettek legyenek. A déli étkezés nem megfelelő, de lehet, hogy csak a szezon előtti nagyon kicsi igény miatt éreztem ezt kínosnak. Van benti gyermekjátszó, kinti játszótér. A fürdő családias a medencék tiszták, szépek és hangulatosak. Van ingyenes Wi-Fi.
Mindenről csak a legjobbat mondhatjuk. A személyzet udvarias,segítőkész barátságos. Tisztaság nagyon rendben,mind a szobában,az étteremben és a Wellnes részben is. Nagyon kényelmes a szoba. A fürdőszoba tisztaságát külön kiemelném! Étkezés szuper jó,a választék bőséges és minden igényt kielégít! Könnyen megtalálható a település központjában.
20. házassági évfordulónk alkalmából töltöttünk pár napot a hotelben. Mindennel meg voltunk elégedve. Kedves kiszolgálás, nagyon finom ételek, kitűnő wellness szolgáltatások. Visszatérünk!
Könnyen megközelíthető, családias szálloda, kedves és mosolygós személyzet. Különböző hőfokú medencék, szaunák, nagy edzőterem sok géppel. Az ételek ízletesek és változatosak, saját gazdaságban termelt alapanyagokból, ahova kirándulást is szerveznek. Gyerekeknek hangulatos játszó szoba, udvari játékok gyerekeknek és felnőtteknek! Csak ajánlani tudom!
Csodálatos 3 napot töltöttünk ott párommal.A hely jól megközelíthető.A hotel minden pontja tiszta.Személyzet kedves,segítőkész.Wellnes részleg is szép,medencék között is mindenki megtalálja a számára megfelelőt.Az ételek is változatosak,finomak,nagy a választék.Csak ajánlani tudom.