Zalakaroson, a helyi gyógyfürdővel szemben, a strand bejáratától 100 méterre található a superior, háromcsillagos Hotel Venus. Az új, családias hangulatú, exklúziv, kastély jellegű szállodában a vendégek pihenését saját melegvizes medence, jacuzzi, szaunák (finn- és infra-), masszázs, fittness- és billiárd terem, valamint asztalitenisz lehetőség segíti.
Július 12-én érkeztünk egy hétvégére a négycsillagos Hotel Aphroditébe, amit ismerősünk ajánlott nekünk. Összességében remek volt a szállás: külön kiemelném a nagyon készséges és figyelmes személyzetet és a rendkívüli étkezéseket; EZ az igazi biokaja, nem az, ami az áruházak polcain látható.
Nagyon nagyon kellemes hétvégéket töltöttünk már el itt! Szerencsére már többször is el tudtunk látogatni erre a szuper jó helyre! Nagyon tetszett nekünk az udvarias fogadtatás,a tágas tiszta szobák! És természetesen a tágas erkélyek ahova nagyon kellemes kiüldögélni! Nagyon szép az étterem rész ahol finomabbnál finomabb ételekkel találkozhattunk a svédasztalon!
! amiket természetesen saját farmukról szereznek be! ! A wellnessel is elégedettek voltunk kielégítette igényeinket! Az éjszakai fürdőzés romantikája pedig felejthetetlen marad számunkra! ! Mindennel tökéletesen megvagyunk elégedve,és mihelyst újra lesz rá lehetőséünk biztosan ellátogatunk a Hotel Venusba! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Minden nagyon szép ,minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.A fürdő részleg hiányosságait messze felülmúlja a kiszolgálás és felszolgált ételek minősége,finomsága és változatossága.Az élelmiszer alapanyag beszerzése a saját farmról nagyon jó ötlet.A farm is szép látványosság a hasznossága mellett.
Igaz, hogy csak 2 éjszakát szándékoztunk eltölteni ebben a hotelben, de a személyzet kedvessége, a finom ételek és nem utolsó sorban a wellness részleg annyira elnyerte a tetszésünket, hogy meg hosszabbítottuk a pihenőnket még egy éjszakával! Nagyon tetszett, hogy Super Shop pontokért masszíroztathattunk!