Budapesttől 115 kilométerre, a Balaton déli partján található a Wellamarin Wellness Hotel. A szálloda a tóparton helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az északi partra és a Tihanyi-félszigetre, így kínálva kellemes lehetőséget a feltöltődésre.
Július közepén voltunk a párommal egy hétvégét, 2 éjszakát a szállodában. A bejelentkezés gyorsan és rugalmasan ment, a szálloda szépen berendezett, elegáns, és tiszta. A reggeli kifogástalan volt, míg a vacsoránál kissé keveslettem a választékot, de ami volt, az finom volt.
Pozitívum, hogy a parton pihenve is tudtunk kérni inni, és enni szobaszámlára a parti bisztóban, viszont az ottani kiszolgálás már nem volt annyira pozitív. Rugalmatlanok, és elég lassú volt a kiszolgálás, egy nyári meleg hétvégén több kiszolgáló kellene meglátásom szerint. Ugyan ez mondható el a szálloda bárjában is. A hölgy egyedül volt, vendég viszont bennt is, kinnt is. . szegény nem győzte, egy kávéra kb 15 percet vártunk! Összességében meg voltunk elégedve a szállodával, jól éreztük magunkat, ajánlom másoknak is! :)
1. 7-es főúttól nehéz a szállás megtalálni, ellentétben más hotel , más vendéglátók( Pizzázó. . )táblázottak, jól megközelíthetőbbek. 2. Fekvés nem esett jól, ma már másmilyen ami mindenkinek kellemes. 3. 2 fő része 1db ülő alkalmatosság, karfa nélküli, kényelmetlen, máshonnan kiselejtezett. . .
Két kisebb, kényelmes fotel jobb lett volna. . . 4. Ami jó, meglepő volt: a sok lift, gyakorlatilag minden hova el lehet jutni lifttel.
Hotel Wellamarin válasza
Tisztelt Vendégünk! Köszönjük, hogy megosztotta velünk a tapasztalatait. Sajnáljuk, hogy nehéz volt megtalálni a szállodánkat a főútról. Köszönettel fogadtuk szoba ülőalkalmatossággal kapcsolatos észrevételét, melyet feljegyeztünk. Azonban örülünk, hogy szállodánkban található liftek megkönnyítették közlekedésüket!
Minden kivételesen jó volt egészen addig amíg a masszázsra be nem jelentkeztünk. A rossz sajnos nem a legmegfelelőbb szó rá. 10 perc után szerettem volna szökni. Borzalmasan nagy csalódás volt. A teljes testmasszázsból a kezeket és lábakat szó szerint simogatta, a hátba viszont belekönyökölt teljes testből.
(Aki jár masszázsra az tudja hogy könyökkel azok a masszőrök dolgoznak akiknek a csuklója már tönkre ment). Ezt én ki is venném a repertoárból, mert az emberekben az ilyen mély nyomot hagy. Minden más igazán jó volt.
Tisztelt Tamás!
Köszönettel fogadtuk magas pontszámú értékelését és véleményét! Reméljük visszatérésük alkalmán minden szolgáltatásunkkal maximálisan elégedettek lesznek!
A kinti medence csak 10 oratol nyit. Nyaron amikor meleg van mi szeretunk koran 9 korul kimenni. 10 ora nyitasnal majdnem a legnagyobb hosegben szerintem nagyon helytelen. Napernyok csak szel mentes napon nyithato ki ( erthetoen) ezert kellemetlen az eros nap sutese, olyan helyen ahol majdnem mindig fuj a szel.
Tisztelt Vendégünk!
Nagyon köszönjük értékelését és véleményét!
2022. augusztus 29., Hotel Wellamarin**** csapata, Hotel Wellamarin
Szép, tiszta, modern szobák. Nagyon szép design a wellness részlegen. A kiszolágálás és a személyzet nagyon kedves, segítőkész volt mindvégig. Összeségében jól éreztük magunkat. Negatívumként két dolgot említenék meg: két szobát foglaltunk, telefonon kértük, hogy egymás melletti szobák legyenek.
Ez annyira nem sikerült, hogy még egy emeleten sem sikerült az elhelyezés. Az egymáshoz való átjárást a folyósók végén lévő zárt ajtók is nehezítették. Az éttermi ellátás a távozásunk reggeléig kiváló volt. A reggelinél a zöldségek és a gyümölcsök nem frissen voltak felvágva, nem mutattak túl gusztusos látványt. Szerintem ilyen kinézetű ételek újra felrakását a büfé asztalra egy ilyen kaliberű hotel nem engedhetne meg magának.
+Az étteremben a személyzet rendkívül kedves és udvarias volt . Az ételek változatosak és finomak voltak. -A bárban lévő hölgy még csak nem is köszönt, nem jött oda , hogy mit kérünk. Amikor megkérdeztük, hogy lehetne-e esetleg rendelni, csak akkor jött oda. e Elfelejtett a 4 tétel rendelésből 2-t. Így csak egyszer mentünk be. -Kicsi a wellness részleg.
Elsőre a csodás Balaton-parti panoráma tetszett meg, szemben az Apátság templomával. Maga a szoba is tágas és szépen berendezett volt, rengeteg pakolós hellyel. A pálmát mégis az étteremben választéka vitte el; minden étel, köret fantáziadús, különleges volt. Köszönjük! Jó választás volt a Wellamarin!!
Hotel Wellamarin válasza
Kedves Vendégünk, Igazán köszönjük részletes pozitív visszajelzését,melyet örömmel olvastunk. Legyenek a a jövőben is mihamarabb vendégeink! Üdvözlettel, Hotel
2020. február 2., Wellamarin Rezerváció, Hotel Wellamarin
A szoba tiszta volt és megfelelő méretű három ember számára is. A wellness részleg nem túl nagy így télen, amikor csak bent lehet fürödni. A wellness medence vize kicsit hideg volt. A recepción levő hölgyekkel szemben a férfi recepciósok segítőkészebbek voltak. A bowling pályán a kiszolgálás nagyon kedves volt.
Már régóta gondolkodtam rajta, hogy meg kéne szállni a Wellamarinban, most adódott rá alkalom. A szálloda elhelyezkedése remek, közvetlenül a Balaton partján van. A szoba tiszta és kényelmes, a teraszról remek a kilátás. Az étteremben remekül megoldják a két ütemben való étkeztetést, udvarias a személyzet, az ételek finomak.
A recepció személyzete nem túl kedves, nem udvariatlanok, de van hely, ahol sokkal szimpatikusabbak voltak. A szaunák szuperek, a medence viszont itt is koszos volt.
Kellemes gyerek programok, de kicsi a wellness és apró bosszantó hibákkal teli (nincs akasztó a zuhany közelében, a wellness férfi mosdón átjárnak a hölgyek, mert úgy van kialakítva.., stb)
Hotel Wellamarin válasza
Tisztelt Vendégünk, Köszönjük szépen visszajelzését, melyből fejlődni képes szállodánk. Üdvözlettel, Hotel
2018. október 28., Wellamarin Rezerváció, Hotel Wellamarin