Korábbi helyén, a zánkai strandnál, is ettünk már így sejtettük "mi vár ránk". . . A hely nagyon hangulatos, otthonos. Viszonylag szűk az ételkínálat, de minden friss alapanyagból. A megrendelt fogások nagyon finomak voltak. Egyetlen kifogásom az, hogy az oldalason nagyon kevés hús volt található, de az íze rendkívül jó volt.
Családdal voltunk júliusban. Korábban is voltunk már, a kiszolgálás akkor is vicces volt. Nos, egyre szórakoztatóbb. Képtelenek viszonylag gyorsan és pontosan dolgozni. Jók lennének az ételek, de szelet hús gyakorlatilag nincs, vagy csillagászati áron. Kávét rendeset kellen főzni. Lehet, hogy a gép rossz, lehet, hogy a kávé gyenge, de szét volt égetve. És könyörgöm, legyen valami normális desszert, mert az végképp gáz.
Utunk közben láttuk meg ezt a retro ám de hangulatos, családias küllemű éttermet. A külleméből, hangulatából és mindehhez főleg az étterem nevéből -"Neked főztem" - adódóan mi azt feltételeztük, hogy egy igazán házias konyhára leltünk, ebben a hitben betértünk, hogy ebédeljünk.
A felszolgáló azonnal hozta is az étlapot, de mikor megláttuk a kínálatot és az étel,- italárakat nagyon csalódtunk. Üdítőben házi szörp 1 dl 180-190 Ft volt, kértünk 2-2 dl-t, az a kevés íze ami volt, az jó volt, kár, hogy kispóroltak a szörpből, ennyi pénzért picivel többet tehetnének bele a szódába, de így is pofátlanul drágának találtuk az árát,- szóda+kis szörpért. Az étlapról: kb. 8 féle főétel - extra nevek, extra árakon, 1 főétel 3190 Ft-tól. 2 féle leves -hideg málna 1190 Ft vagy halászlé 1600 Ft. Ennyi a leveskínálat, szerintünk ez kevés és szintén drága. Desszertből csak túrógombóc ami 2 közepes nagyságú gombóc 1090 Ft-ért. (láttuk egy másik asztalnál)Lehet, hogy aki különleges főételekre vágyik annak jó hely, de mint pl. mi is egyszerű, közismert ételt fogyasztana, azt itt nem talál. (pl. rántott, sült vagy pörkölt húsféleség, se főzelék, se tésztaféle. ) A szörpjeink mellé 1 kávét fogyasztottunk 400 Ft-ért, jó, erős volt, de ez is drága. A kiszolgálás kedves és gyors volt,de összességében drága helynek találtuk, az ételkínálatot gyérnek. Mi nem ilyen ételekre számítva éhesen és összességében csalódottan távoztunk. Egy Balaton-parti étteremben (Almádi) bőséges főételkínálatból (1500-1700 Ft-os/étel) jóllakottan tudtunk távozni. Akárhogy is számoljuk, megközelítőleg a Zánkai 1 főétel árából mindketten ettünk 1-1 húsos főételt és igazán finom, laktató volt.