Szép őszi időben mentünk nyaralni (két nyugdíjas néni). A zirci apátság megtekintése után megéheztünk, és kérdezősködésünkre a Patkót ajánlották. Mivel nem vagyunk nagy étkűek, kérdeztük, hogy van-e kis adag, mivel láttuk, mekkora adagokat visznek ki az egyik asztalhoz. Nem volt kisadag, de a felszolgáló felajánlotta, hogy kétfelé tálalják az adagot.
Egy fárasztó túra után érkeztünk a Patkó Vendégkőbe. Három felé. Azt mondták egy órát kell várni, de hely volt, így leültünk. Alig telt el 10 perc, már jött a leves. Utána nemsoká a második fogások. Pozitívan csalódtunk. Igaz már egy leányzó vette fel a rendelést. lehet, hogy a férfi csak el akart ijeszteni bennünket.
. . A levesek finomak voltak. A második fogásokból az egyik nem ízlett, így jórészt ott maradt. A nagy adagokkal nem bírtunk. Készségesen elcsomagolták. Kivéve azt az egyet. Jó hely.
Két alkalommal helyben fogyasztás, egy kiszállítás alapján, maximálisan elégedettek voltunk, az adaggal, a minőséggel, a gyorsasággal. A hely kellemes tágas tiszta (még a mosdó is), kedves személyzet, gyors kiszolgálás, még amikor sok vendég volt rajtunk kívül, akkor is! Az árak igazán reálisak, már-már olcsónak mondanám a kiszolgáláshoz és adagokhoz képest. Maximálisan tudom ajánlani!
Több, mint harminc év után újra betértünk párommal a Patkóba. Anno itt töltöttünk pár szép estét. A falak ugyan a régiek, de a berendezés merőben más. Megújult és megfelel a kor elvárásainak. Kedves a személyzet, frissek, ízletesek és bőségesek az adagok. Tiszták a mellékhelyiségek és van free wi-fi.