A Hotel Szarvaskút Zirctől 3 kilométerre helyezkedik el a bakonyi erdők rejtekében. A kis ékszerdoboz csodás környezetben, négycsillagos kényelemmel és kiszolgálással várja vendégeit. Exkluzív wellness részlegében feltöltődhet a test és a lélek, a Bakonyba szervezett túrákkal pedig adrenalinbombát robbanthat minden ide érkező utazó.
Sokat kirándulunk mert életünket ez szebbé teszi, bánatunkat mérsékeli. Amikor a szállást lefoglaltam és kifizettem interneten ismerkedtem a Hotellel, megérkezésünkkor sem csalódtam. A hotel Bakony szívében ózon dús erdős környezetben helyezkedik el. Szobánk tiszta, tágas volt. Wellness részlegük kicsi, de szép rendezett.
Az erdőben sétálgatni is nagyon kellemes kikapcsolódás, szeretek minden fában, virágba gyönyörködni. Csupán 3 km-re elhelyezkedő Zirc szintén sok látnivalót nyújtott pl. Arborétum, Apátsági templom,Könyvtár,természettudományi múzeum stb. van látnivaló bőven. Kirándulás után jól eset ellazulni a tiszta wellness részlegben, szaunázás után van lehetőség helyben teázgatni kényelmes fotelban. Külön köszönet a gyógymasszőr úrnak aki egészségi állapotunkkal kapcsolatosan sok jó tanáccsal látott el sőt hazaindulásunk napján előbb bejött dolgozni, azért, hogy otthonából hozzon nekem valamit ami segíthet egészségem megőrzésében(semmilyen ellenszolgáltatást nem volt hajlandó elfogadni). Ma is használom, köszönet érte. Ami igazán különleges a hotelban az étterem, aki teheti legalább egyszer nézze meg és fogyasszon ott kemencében sült finom ételeket ezt nem szabad kihagyni. Nagyon kedvesek voltak a pincérek megmutatták, hogyan működik a kemence, amiért mégis csak jót adtam az értékelésnél, másnap is azt a felülmúlhatatlan finom kemencében frissen elkészült ételre számítottam, az is finom volt amit másnap felszolgáltak, de az előző napi színvonalát nem érte el. Ezt a hotelt azoknak ajánlom akik szeretik a természetet, de igénylik történelmi látnivalókat, ezek után van kedvük lazulni a wellness részlegben és egy gyönyörű kemencés étteremben vacsorázva zárni a napot, esetleg vacsora után még egyet sétálni a szálloda körül az ózon dús erdőben.
Másodszor jártunk a hotelben, és most is, ugyanúgy, mint az első alkalommal mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. Tágas, kényelmes, minden igényt kielégítően berendezett szobák, maximális tisztaság fogadott bennünket. Az ételek nagyon finoman vannak elkészítve, és a választék is bőséges.
A wellness részleg tökéletesen alkalmas arra, hogy egy kiadós túra után ellazuljon az ember. A személyzet kedves, segítőkész. Az ember azt érzi, hogy ebben a szállodában minden a vendégről szól.
A Bakony "szerelmeseiként" már nagyon sok helyen megszálltunk a térségben. Ezidáig a Szarvaskút Hotel áll az első helyen Nálunk a megjárt szállodák közül. Tiszta és szép szobák, a takarító személyzet napi szinten figyel a tisztaságra. Félpanziós ellátásban részesültünk, az ételek bőségesek és kiváló ízűek, a választék nagy volt.
Nekünk tetszett a wellness részleg is, azzal nem volt gondunk, hogy kicsi. A víz nagyon tiszta volt, aki szereti a hidegebb vizet annak az úszómedence tökéletes, de van jakuzzi és hidromasszázs kád is. Szolárium, szauna, gőzkabin minden rendelkezésre állt. Reggelente tudtuk használni a konditermet. Pingpongozni, tollasozni is volt lehetőség. Ami külön tetszett, hogy kerékpárt nem kellett külön pénzért bérelni, a szálloda vendégeinek ingyenesen a rendelkezésére állt. Az augusztusi nagy melegben jártunk ott, de esténként nem is kellett használnunk a klímát, az erdőből olyan jó levegő jött, jókat is aludtunk :) Összefoglalva: szuper hely, Mi biztosan visszatérő vendégek leszünk !
Egy rövid kis időt töltöttünk feleségemmel ebben a kis ékszerdobozban. A Bakony csodálatos világával ismerkedőknek egy jó lehetőség a szálloda. Aktív programokat kínálva tartalmas napokat hagytunk a hátunk mögött. Egy nem minden napi élményben-Via ferrata- is részünk volt. Mely életre szóló kaland.
2015 majus 12-en jartunk a Szarvakut Hotelben a parommal. Nagyon szep helyen van, csodalatos környezet, jo levegö a bakonyban. Igenyes, nagyon szep szobat kaptunk, kenyelmes aggyal, szep tiszta fürdöszobaval. A szemelyzet nagyon kedves volt, különösen megerkezesünkkor a recepcios fiatalember! .
- Az etelek is nagyon finomak voltak, sokfeleböl lehetett valasztani a felpanzio kereten belül. A wellness reszleg is nagyon szep, minden igenyt kielegit. Ajanlom masoknak is akik szeretik a Bakonyt.
Kicsit félve indultunk el a 3 napos kikapcsolódásra, hisz a szállásról előtte semmit nem hallottunk, véletlenül akadtunk rá. Nagyon pozitív élményekkel tértünk haza. A szoba csendes, tágas, a félpanziós ellátás ízletes, bőséges, a wellness szuper, ingyenes billiárd, pinpong és kerékpár használat!
Családommal töltöttem el 3 felejthetetlen napot ezen a gyönyörű helyen. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Gyönyörű a környezet isteni finom kemencésben készült ételek vártak ránk már korán reggel. A tisztaság kifogástalan a személyzet figyelmes kedves segítőkész.
Nekünk már nincsen kicsi gyermekünk,de ajánlani tudom kisgyermekeseknek is mert teljes konfort várja az idelátogató "törpöket " is az udvaron a wellnes részlegen és az étteremben is. Aki tud az ne ilyen rövid időre menjen,mert nagyon sok szép látnivaló van a környéken is. Egyszóval jellemezve KIVÁLÓ! :-)
Férjemmel töltöttünk el pár napot a hotelben. Ez évben is vissza tértünk, mert tavaly is nagyon tetszett. Kényelmes szobák, szép nagy fürdőszoba. Mindenhol tisztaság ! A személyzetről csak a legjobbakat tudjuk mondani, mindenki kedves, barátságos, látszik, hogy " mindent" a vendégért. Az étterem kitűnő !
A wellness részleggel is meg voltunk elégedve ! A szép park, a sok gyönyörű fa,bokor,virág, nagyon kellemes környezet ! Aki teheti, mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el ide, biztos nem bánja meg !
Először jártunk a Szarvaskút Hotelben, már sok jót hallottunk róra, de ez még azon is túltett. Csodás környezetben nagyon igényesen kialakított szálloda, kényelmes szobával, kedves, figyelmes személyzettel, a welness részleg is nagyon tiszta és barátságos. a kúlső jakuzzi nagyon megnyerte tetszésünket, többször is beültünk a nap folyamán, mert nagyon szép, napos időt fogtunk ki .
Félpanziós ellátást kaptunk, mivel akkor kevés vendég volt így nem svédasztalos volt a vacsora, az étlapról bármit választhattunk és olyan finom, kiadós adagokat kaptunk, hogy meg sem bírtuk enni. Biztos, hogy újra elmegyünk, akkor majd a környező csodás természetben teszünk kirándulást. Bátran ajánlom minden korosztálynak, mert mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb szórakozást és kikapcsolódást.
2008 óta idejárunk pihenni a párommal. nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásal amit nyújtanak. Mindenkinek ajánlom. Jó kirándulási lehetőségeket kinálnak sok túra útvonal van. Teniszezni, biciglizni nyársalni lehet. egy szóval teljes kikapcsolódás kinál. A barátságos közvetlen személyzetével, és környezetével.