A Hotel Szarvaskút Zirctől 3 kilométerre helyezkedik el a bakonyi erdők rejtekében. A kis ékszerdoboz csodás környezetben, négycsillagos kényelemmel és kiszolgálással várja vendégeit. Exkluzív wellness részlegében feltöltődhet a test és a lélek, a Bakonyba szervezett túrákkal pedig adrenalinbombát robbanthat minden ide érkező utazó.
Nagyon szimpatikus,és segítőkész a személyzet. Az ágy számomra kényelmetlen volt kicsit. A Wellness részleg minden igényt kielégít. Nagyon jó ötlet a tea,bár a fém bögrével kicsit vigyázni kell. De gondolom ez az előírás. Az ételek pedig isteniek. Nagyon ízletes,és változatos! A tisztasággal is meg voltunk elégedve. Ha tehetjük biztos visszamegyünk még!
Én a nagy fiammal voltam Szarvaskúton 3 nap 2 éjszakára, nyári időszakban. A mai napid megemlítjük, mert olyan kellemesen éreztük magunkat. Szerettünk is volna még maradni de sajnos nem volt hely. A jó levegő, a nyugalom, a csend ami ott van, no és a kedves, barátságos, figyelmes személyzet. , remek. Ami a pihenéshez, nyugalomhoz kell, minden adott!
A wellness részleg kellemes, hangulatos, talán nem nagy, de nyár lévén nem érzékeltük, mert a parkban napoztunk. Igazán családias az egész, a szobák kellemesek, tiszták. Az ételek ízletesek, finomak, a választék nagy. A környék nagyon szép, igen ez a Bakony. Béreltünk kerékpárt és bejártuk az egész környéket. Isteni volt. Mivel Zirc igen közel van, arra is jutott idő, hogy a várost is lássuk. Tudom, hogy még vendégek leszünk mi itt! Medit
3 nap 2 éjszakára indultunk egy csajos kikapcsolódásra a barátnőmmel novemberben. A szálloda nagyon könnyen megtalálható, Zirctől nem messze, varázslatos környezetben az erdő szélén helyezkedik el. A fogadtatás is nagyon kedves volt, készséggel állnak a vendégek szolgálatára az ott dolgozók. A szoba egyszerűen szép, a fürdőszoba pedig hatalmas.
Összességében csodálatos a szálloda belülről is, hangulatossá teszi a kandalló, és a kemence is. Az ételek különösen finomak, a választék igen nagy. A wellness részleg egy kicsit pici, de igazság szerint elfér mindenki. A pihenésnek számtalan formáját lehet ott választani. Csak gratulálni tudok a vezetőségnek, és az ott dolgozó embereknek. Remekül éreztük magunkat, úgy gondolom nem utoljára voltunk ott.
A férjemmel voltunk Zircen a Hotel Szarvaskútban. Nagyon szép a hotel, ízléses a berendezés, csend , jó levegő,madár csicsergés, kedves, barátságos, vendéget szerető személyzet. Vagyis ami a pihenéshez kell, minden adott ! A wellness részleg kellemes, hangulatos, talán az úszómedence vize egy kicsit hideg. Az étterem is kitűnőre vizsgázott.
Egy baj volt - de az nem a hotel hibája - a 2 éjszaka hamar eltelt és búcsúzni kellet ettől a kellemes helytől ! Ajánlom mindenkinek aki színvonalas pihenést keres a Bakonyban ezen a gyönyörű dimbes-dombos vidéken !
Az értékelés megírása előtt próbáltam végiggondolni, hogy tapasztaltam-e negatívumot a szálláshellyel kapcsolatban. De nem találtam. A környezet kellemes, ez a Bakonyban nem meglepő. A szálloda kívül-belül igényes. A szoba kényelmes volt és tiszta. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes volt. A reggeli minden igényt kielégített.
A vacsoránál külön rendelt fél adag ételt nem tudtam megenni, olyan nagy mennyiséget kaptam. :) A wellness részleg nagyon szép, van külön medence kisgyermekek számára, ez engem most személyesen nem érintett, de jó volt látni, hogy komolyan veszik a gyermekbarát szlogent. összességében nálam ez a hétvége csillagos ötös. Egyetlen apróságot szeretnék megjegyezni, ezt mindenhol tapasztalom és sok embert érint. Innék tejes kávét, de sehol sem tartanak laktóz mentes tejet. Tényleg apróság, de megédesítené a napomat. . . :)