A Szépia Bio és Art Hotel a főváros nyugati kapujában helyezkedik el, a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában, Zsámbékon. A térség első számú négycsillagos wellness és konferencia szállodája egyedi berendezésű szobákat, wellness-részleget, sportolási és konferenciarendezési lehetőségeket kínál.
A szálloda első évében jártam ott családommal, nagyon csodás napokat töltöttünk ott, modern, szép szálloda, igazán alkalmas egy kis aktív vagy akár passzív kikapcsolódásra. Az első évben még voltak kisebb hiányosságok, de remélem ez azóta javult. Az étkezés kitűnő volt. A szálloda elhelyezkedése nem éppen festői.
Többször szálltunk már meg a szállodában és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Pihenésre, wellnessre, sportolásra minden körülmény adott és a konyha is remek. A személyzet kedves és udvarias, minden kérésre találnak megoldást. Visszafogottan elegáns és egyben családias szálloda. Szívesen visszatérünk és ajánljuk barátainknak.
Három napot töltöttünk a Hotelben és mindennel nagyon elégedettek vagyunk. Kedves, udvarias, felkészült személyzet. Tiszta szoba, hangulatos étterem, bőséges, választékos ételekkel. A wellness részleg tisztán és rendben tartott. Nyári hosszabb kikapcsolódáshoz is kiváló. Összességében ár-érték arányban nagyon megfelelő. Ajánlom mindenkinek a Hotelt!
Nagyon szívélyesek voltak a személyzet tagjai, az étteremben minden nagyon finom volt, a kiszolgálás is tökéletes volt. A szállodai szoba is nagyon tetszett tiszta és kellemes . A wellnes részlege is minden igényt kielégitő volt. Összeségében nagyon tudom ajánlani bárkinek ha egy kis pihenésre vágyik.
Második éjszaka a superior tetőtéri szobát kaptuk. Nem ajánlom senkinek. Nagyon pici tv,homályos képernyő,távol az ágytól. A pótágy nagyon kényelmetlen volt. A klíma kb 20 éves darab volt,nehéz volt kezelni. A fürdőszoba kissé lerobbant állapotú. A zuhanyrózsa sem volt teljesen jó. Elötte való éjszaka a delux szobában voltunk,az kifogástalan volt!
A Szépia Hotel épülete, berendezése kíváló minőségü ,megérdemli a 4 csillagot. A szobák nagy méretüek,a fürdőszoba szépen berendezett. Ami az ellátást illeti,a reggeli kíváló nagy a választék,ugyanez nem mondható a vacsoráról,ami eléggé szegényes. Az udvari úszómedence remek szolgáltatást nyújt,ugyanakkor hiányoznak a lombos fák,amik a napos időkben árnyékot adnának.
A személyzet nagyon kedves,dícséret illeti őket. Csak azoknak ajánljuk a szállodát,akik autóval jönnek,mert a távolsági busztól hosszú utat kell megtenni a szállodáig és az iránymutatás kritikán aluli az úton. Hélisz György
Az erkéllyel egy szinten (1. emelet) egy napégette területre láttam, ami elég zavaró volt. A wellness részlegben 2 medence volt, egy pezsgőfürdő, amibe 3 fő fért el, a babapiskóta medence is elég kicsi volt. A kinti medence jó nagy, de a víz nagyon hideg volt. A reggeli és a vacsora is finom volt. A hotel is szép, tiszta, kulturált. Nagyon sok zöld terület van, ahova lehetne még egy medencét építeni.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételekből nem volt hatalmas választék, de teljesen elegendő és ízletes volt. Nagyon jókat bowlingoztunk, de sok más aktív kikapcsolódásra alkalmas (sport)eszközt választhattunk volna még. Tetszett a welness részleg is.
Mindennel elégedettek voltunk, csupán csak az volt furcsa, hogy az ágyakon kerekek voltak és hiába volt kétszemélyes az ágy, két különálló matrac volt benne, ami mindig szétcsúszott alattunk.
A szálloda szép, kényelmes, a személyzet kedves és figyelmes, a szoba is megfelelő méretű terasszal, de a konyhai szellőző közelében volt, ezért minden kora reggel sült szalonna illatára ébredtünk (tudom, h. ez kellemes is lehet, de nem feltétlen ezt szerettük volna minden reggel), napközben pedig a készülő vacsora illataiban "élveszkedhettümk".
A wellnes sajnos részünkre használhatatlan volt, mert a jaccusi-ba nem tudtunk csak nagy nehézségek árán be- ill. kilépni (nem volt sem lépcső, sem létra), ez miután idősek vagyunk, számunkra élvezhetetlen volt, no meg a nagysága is, mert 2 főnél többen nem fértek bele.
Rendkivül tiszta és jó hangulatú volt a szállás, a reggeli és a vacsora is töléletes volt! Böséges választék, finom izek!
A wellness részleg szolgáltatás repertoárja nagyon jo de sajnos a medence kicsi a jacuzzi egy másfél méter átméröjü kör, ami egy vip szoba privát jacuzzijának elegendö de közösségi célra nem megfelelö, kapacitás max. 4 fö!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 5 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 5 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár