Természetjáró társasággal voltunk 18 fővel a szállodában. Nagyon szuper volt minden: a szállás, a vendéglátás, a wellness. Az szobák nagyok, az ágyak kényelmesek. Sokat túráztunk a környéken, van egy " 4 fa túra " nevezetű túra, Simonfa-Gálosfa- Ibafa-Bőszénfa :-) Érdemes az Ibafai pipamúzeumot is felkeresni, ahonnan az " Ibafai papnak fapipája van " c.
mondat indul. Almamelléken vonatozhatunk a családdal, Bőszénfán a szarvasfarmon közel kerülhetünk a Zselic nagyvadjaihoz. A zselici csillahdát is keressük fel! Mindenkinek ajánlom a szállást és a Zselicet.
Minden rendben volt, szép környezet, kedves figyelmes személyzet kiemelném a masszőrt, fantasztikus volt! (Nem volt Wifi sajnos, ezt Vis Majorként kezeltem). Volt egy kellemetlen apróság a vacsoráknál: egy beteg kis fiú aki tele köhögte a sütis tálcát, sajnos se az anyukája se a személyzet nem szólt rá, illetve nem takarták le a sütiket. Így kihagytuk a nasit. Egyébként minden nagyszerű volt! Köszönöm!
Nagyon szép helyen van ,inkább pihenésre lehet használni, jókat sétálni,szép a szoba ,a személyzet nagyon jó gyermekkel is ideális ,ellátás jó csak ajánlani tudom
Mindennel elègedett voltam,de jvasolom,hogy a fsz.kettôbe a màsik abllakra is tegyenek szunyoghàlòt,mert este abogarak miatt nem lehet szellôztetni.A fürdôszobàba ,azuhanyozòba egy gumilapot,mert igy szappanos làb esetèn csùszòs,balesetveszèlyes.
A hirdetéssel mindenben megegyező szállás, étkezés és környezet volt. Udvarias a kiszolgálás a konyhán, a recepción készséggel segítettek a programok szervezésében. Jó program a csillagda és a kilátó, itt is kedves fogadtatásban volt részünk. ( A zuhanyzóban nem leemelhető a zuhanyrózsa, ez problémát okozhat olyan személyeknek, akik valamilyen betegségben szenvednek vagy kisgyerekkel érkeznek. )
Az ittjártam. hu oldalon nyertük ezt a lehetőséget :) így jutottunk el erre kedves helyre. A hotel az Esterházy család volt vadászháza, egy gyönyörű erdős helyen található; a kilátás gyönyörű, a levegő extra friss, a környék csendes szóval igazi kikapcsolódásra alkalmas.
Kisebb szállodáról van szó, ehhez mérten a lehetőségek/szolgáltatások kisebb köre érhető el, esetleg pár dolog lassabban megy (ez nem kritika akar lenni, csak ténymegállapítás). Emeleti szobát kaptunk, ahonnan csak ismételni tudom magam gyönyörű a kilátás. A szoba megfelelő méretű, erkély is tartozott hozzá, ahol nagyon jó volt nézelődni és beszélgetni bármely napszakban. Külön bár nincs, napközben az étteremben lehet valami frissítőt fogyasztani. A reggelinél és vacsoránál (a teltház ellenére) viszonylag szűk volt az ételválaszték, de azért nem maradtunk éhen. A wellness részlegen egy nagyon jó meleg vizű pezsgőfürdős medencét, egy úszómedencét, egy finn szaunát és egy infraszaunát lehet igénybe venni. A szállodához tartozó területen található még teniszpálya, játszótér, pergola és tűzrakó hely is. Érdemes sétát tenni a környéken, a közelben van a csillagvizsgáló és egy kilátó is.
Barátok ajánlották a Hotel Kardosfát, vonzottak a környékbeli programlehetőségek és a varázslatos erdei környezet. Nem csalódtunk, nagyon hangulatos, barátságos a szálloda. A személyzet szuperül dolgozott, kedvesen és profin álltak a vendégekhez. Az ételek finomak és változatosak voltak, a reggelinél mindig ért minket valami kellemes meglepetés (pl.
langalló, palacsinta, helyi kézműves lekvárok). Megkóstoltuk az a'la carte vadételeket is, nagyon ízlett a fácánleves, az őznyárs és a vaddisznósült is. Nagy élményt okozott a szarvasfarm és a csillagda is, gyorsan elrepült a hétvége.
Kellemes, barátságos családias hely akár gyerekekkel, akár kisebb baráti társasággal. Gyönyörű környezetben fekszik, jó ár/érték arányú szállás. A személyzet nagyon kedves, az ételkínálat visszafogott, de a wellness remek, néhány napra rengeteg programot találni a környéken, így összességében nagyon meg voltunk elégedve!
Hiányzott a Hotel közelében egy olyan vegyes kisbolt, amelyben kiránduláshoz vagy váratlanul felmerül kisebb vásárláshoz nyújtanának kínálatot /pl. elem, kulancs elleni szerek, kulacs, termosz, tároló doboz, napi lap, irószer, keksz, csokoládé, gyümölcs, stb. /. A wellness-ről azért nem adtunk értékelést, mert izületi-mozgásszervi nehézségek miatt nem vettük ígénybe - pl.
Mesés hely azoknak, akik a világ zajától távol pihennének. Remek ételek, bőséges reggeli és vacsora. A wellness meglepően tágas, kellemes meleg vízzel. Fürdőköpenyt biztosítanak. Gyalogosan, biciklivel vagy akár autózva is felfedezhető a környék. Gyenge térerő :) biztosítja, hogy ne zavarják a pihenést. Visszamegyünk :)