Nálunk mindig otthon érezheti magát. Kellemes és nyugodt környezetben kínálunk ízletes ételeket és különböző italokat. Akár családi, akár üzleti beszélgetésekre ideális, ünnepi rendezvényeket is szívesen vállalunk. Kínálatunk mindig friss és változatos ételeket tartalmaz, aktuális ajánlatainkért böngéssze weboldalunkat vagy térjen be hozzánk.
Legfontosabb célunk, a magas színvonalú vendéglátás, a tartalmas étel elkészítésétől a hozzáértő felszolgálásig, s mind rendkívül kedvező áron. Valamint ételeinket fatálon szolgáljuk fel, ami maradandó élményt szerez minden vendég számára. Az étterem 2008-ban benne volt a 100 legjobb étterem között. Asztalfoglalás ajánlott!
Útközben véletlenül álltunk meg az étteremnél. A pincérek kedvesek, segítőkészek, előzékenyek. A szomszédos asztaloknál már láttuk, hogy mekkora adagokkal számolhatunk. Levest nem mertünk kérni, ami szerencse is volt, mivel az egyszemélyes tál két főnek is bőven elég. A pincér érdeklődésünkre készségesen elmondta, hogy a gőzgombóc nevű desszert mit takar.
Kedvenc éttermünk, amikor a közelben vagyunk, mindig itt eszünk. Most hétvégén is itt voltunk, hatalmas adagokat, és finomakat főznek! Persze most is becsomagoltattuk a felét, egyszerre nem tudjuk sosem megenni :) Már másoknak is ajánlottuk, és ők is jó véleménnyel vannak az étteremről. Reméljük ilyen marad!
Sokat hallottunk róla ismerősöktől,ezért kipróbáltuk. Az étel kifogástalan,mennyisége hatalmas. Aki fogyókúrázik közelébe se menjen,aki nem az pedig bátran keresse fel nem fog éhezni utána. Az el nem fogyasztott étel becsomagolják. A kiszolgálás nem volt teljesen zökkenő mentes. Viszont kellemes a környezet,nyugodt,csendes. Vannak apró hibák,de alapjában véve jó hely.
Sok évvel ezelőtt többször jártunk itt. Mi is mindig maximálisan elégedetten távoztunk,aztán egy libanapi lakoma egy kis csalódást okozott,és egy pár évig nem mentünk. A mai napon ismét ellátogattunk ide,de ma még rosszabb szájízzel távoztam. A hölgy felszolgáló viszonylag kedves volt,de a férfi pincér igencsak mogorva-barátságtalan modorával rossz benyomást tett ránk.
Ami a legjobban nem tetszett,az a fatál,amin felszolgálták a libatortálat. Iszonyúan kopott,régi,már-már gusztustalanul elhasznált! ! ! A ludaskását nem nagyon lehetett annak nevezni,hiányzott belőle a zúza, a nyak,stb. ,talán egy pár sült vér darabka lehetett benne ? ! A sült libamellet 2 papír vékonyságú szelet imitálta. Ami megtévesztésként bőséges adag volt a tálon az a 2 féle párolt káposzta- így mutatott "bőséget" a tál! Hát,aztán a végén blokk,számla gyanánt egy kis papírfecnit kaptunk az elején említett felszogálóúrtól! Azt hiszem ezentúl nagy ívben elkerüljük ezt az éttermet!
Az ételek bőségesek és nagyon finomak. Családi ünnepekkor rendszeresen járunk az étterembe. Az árak nagyon pénztárcabarátok, nagy adagot lehet kapni, kevesebb pénzért. :) Annyi negatívumot tudok mondani, hogy kicsit zsúfoltnak tűnik nekem a hely maga, és legutóbb az étel se volt tökéletes (sajnos a rizs nemvolt jól megfőzve). Összességében minden rendben van ezzel a kis falusi étteremmel. :)
A fogadót 5 éve rendszeresen látogatjuk nem véletlenül. A házias ízek mellett a jó hangulatot és fenséges adagokat kapunk a pénzünkért. Az egyszemélyes tálakból is mindig bőven jut csomagoltatni és a körítés savanyúság kitesz egy külön saláta adaggal. A pincérek kedvesek, az ételek finomak. Csak ajánlani tudom. :)