Hello mindenkinek ! Egy szuper ebédet költöttünk el a párommal október egyik csodálatos vasárnapján az étteremben. Korábban már nyaraltunk Badacsonyban de ebben az étteremben még nem jártunk. Most bepótoltuk és úgy néz ki visszajáró vendég leszek. . . A kiszolgálás gyors és kedves volt az ételek nagyon finomak.
Leves gyanánt egy igazi ponty halászlét fogyasztottunk, én ilyen kiadósat és ízleteset már rég nem ettem. Másodiknak jöhetett a szürkemarha-szelet ami szerintem kenterbe veri a legjobb steaket is. . . vörösboros szafttal és hagymamártással. Ez ám a hungarikum ! ! !
Vacsorázni voltam a családommal ebben a hangulatos étteremben. Az ételek nagyon finomak és szépen vannak tálalva. Elégedettek voltunk mindennel, beleértve a kiszolgálást is, a felszolgálók kedvesek voltak, tisztaság van, a boraik csodálatosak. Visszatérő vendégek vagyunk, jövőre is menni fogunk. Köszönjük a sok finomságot és a kedvességet!