Nagyon színvonalas hely. A kiszolgálás kiváló, nagyon kedves felszolgàló van. Az ételek változatosak# aki akar az kedvére válogathat finomabbnál finomabbak közül. Nagyon tiszta, nagyon szépen berendezett hely! Mi biztosan sokszor leszünk még vendégek! A májgombóc leves külön elismerést érdemel!! Köszönjük!
Többször jártunk már az étteremben családommal, munkatársaimmal, barátokkal. Ha fontos az alkalom, mindig őket választjuk. Bőséges a választék, finomak az ételek, udvarias, barátságos a személyzet, mindez reális árakkal párosul. Elegáns, mégis barátságos kellemes hely.
A komplexum más részeit is rendszeresen látogatjuk, a bowling és a hozzátartozó bár is kedves nekünk, valamint a különtermi rendezvények is mindig kiválóak.
Többször látogattunk el családommal az étteremben. Szilveszteri buliban is, és más rendezvényen is voltam már az étteremben, és az ételek mindig finomak voltak. A választék nagy, és az ételek is finomak. A mennyiség is megfelelő és az ára sem kifizethetetlen. Az étteremhez tartozó egyéb szolgáltatások lehetőséget adnak a további kikapcsolódáshoz amennyiben valaki szert bowlingozni. Jó hely szép, ajánlom másoknak is.
Több alkalommal jártam az étteremben.Voltam a családdal,de közösségi rendezvényeken is.Sőt! A jubileumi születesnapomat is itt tartottuk. Az étterem az alkalomhoz illően megterítve,díszítve.A személyzet figyelmes,gyors,nem tolakodó.Az ételválaszték bőséges,finom es nem utolsó sorban elfogadható áron kapható.
Ha Baján járunk - és ez viszonylag gyakran előfordul - csak ebben az étteremben (komplexumban) gondolkodunk, akár családi ebédről, baráti találkozóról, vagy romantikus vacsoráról legyen is szó. Évek óta mindig ugyanaz a magas színvonal jellemzi minden tekintetben a helyet.
Igényes küldő, magas színvonalú, sokféle szolgáltatás, jó minőségű/ízletes ételek, kedves/udvarias - ugyanakkor nem túl tolakodó - személyzet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódást okozni.