Nagyon kellemes kicsit régimódi kiállítású hely. Tiszta rendezett, a kiszolgálás elég gyors figyelmes. Az ételek finomak, nem csúcs, de jók. Saját parkolója van, evés előtt vagy után lehet egy szép sétát tenni a pár méterre lévő Duna parton. Érdemes helyet foglalni, mert főleg frekventált időpontokban igen látogatott, nagyon népszerű a környéken. Kiemelem hogy nincs kötelező szervizdíj.
A csárda a Sugovica partján van igy nagyon hangulatos a kilátás is A kiszolgálás remek volt Kedves pincér aki viccelődött is Gysnak kellett lennünk nem volt sok időnk Megbeszéltük velük es tényleg gyorsak és finomak voltak
A halételeket nagyon jól készítik, de hiányoltam, hogy nem volt harcsa halászlé, csak ponty. Az ikrapörkölt nem lett a kedvencünk, de nem az ő hibájuk. A felszolgáló nagyjából a pokolba kívánt minket, mert egy hosszú hétvége alatt mentünk és túl sok dolga volt, sík ideg volt. Már az baj volt, hogy megkérdeztük, melyik a foglalt asztalunk.
Nem volt túl kedves, nem kérdezte meg, kérünk-e kávét, desszertet és amikor kértünk, megint csak a "húzzatok már" kifejezés ült az arcán. Ettől eltekintve egész jó a hely, ár-érték arány megfelelő.
Barátom rendszeresen jár ide a Potykába. Az ő javaslatára tértünk be ide és ismét bajai pontyhalaszlét kértünk a fiammal. Feleségem sült pisztrángot rendelt. Nagyon egyszerű és átlagos étterem gyors és kedves kiszolgálással. A halászlé ízletes volt a halszeletek talán kissé sósak, a pisztráng átlagos hozzá a hasábburgonya felejthető.
Ár érték arány teljesen rendben van. Lehet, hogy túl kritikusak vagyunk, de halételek szempontjából semmi pluszt nem találtunk ebben a helyben. Legközelebb kihagyjuk a halakat az étrendből megkóstolunk mást is és remélem, akkor jobb véleményt tudok írni a helyről.
A Potyka csárda a legkedvesebb élményeink egyike volt. Puritán környezet, rengeteg szúnyog, kedves kiszolgálás, egyszerű ételek, baráti árak és friss halak. Ettünk halászlét, túrós csuszát, és vegyes haltálat, nem kell semmiféle gasztronómiai varázslásra gondolni, tisztes, megbízható hagyományos magyar konyhát visznek a Potykában.
Meg is kérdeztem, hogy milyen halból dolgoznak, azt mondták, ha lehet élőből. Szomorúan láttam, hogy egy hozzá nem értő, csak a passzírozott, tiszai stílusú, többnyire túlsózott és túlkoncentrált halászlevet ismerő vendég lerontotta hely átlagát. Jómagam nem fogom ezt ellensúlyozandó többre értékelni a helyet, mint ami: jó hely. A kitűnő osztályzat azokat illeti, akik kísérleteznek, szezonális ajánlataik vannak, megcsillan valami a konyha kreativitásából. A Potyka átlagos hely lenne, ha nem emelné ki a fősodorból az alapanyagok frissessége, a kiemelkedő ár érték/arány és a barátságos kiszolgálás.
Baja kirándulásunkon jértunk a Potykacsárdában (több barátunk is mondta, hogy érdemes kipróbálni) a párom bajai ponty halászlét evett én csukapörköltet csipetkével. Az ételeken lehetett érezni friss jó alapanyagokból készült és nagyon finomak voltak. Hangulatos vendéglátó hely összességében elégedettek voltunk, ajánljuk másoknak is. Köszönjük!
Egy kellemesen fárasztó nap után kis késéssel érkezett csoportunk a csárdához. A fogadtatás jó volt, az előre megbeszéltek alapján azonnal leültettek bennünket,a rendelés pontosítása után kihozták az italokat. Legtöbben halászlét ettünk,néhányan pedig frissen sülteket. Viszonylag hamar megkaptuk az ételeket. Kifogásolni való dolog,hogy a mellékhelyiség nem volt teljesen rendben.
Hangulatos helyen, kedves kiszolgálás. Az ételek finomak, viszont tapasztalataink alapján a hal mennyisége néha kevés. Mai negatív tapasztalat a gundel palacsintámba dióhéj darab volt..
2017. szeptember 8-án jártunk társasággal a csárdában, ami egyáltalán nem volt csárda jellegű, inkább egy átlagos kifőzde hangulatát idézte. Viszont a hal ételek finomak voltak, a pincér udvarias volt. Volt viszont egy eléggé furcsa helybeli szokás, ami nem vendég barát, ugyanis az étkezést befejezve a fizetés úgy történt, hogy mindenkinek oda kellett mennie a pulthoz, és bediktálnia a fogyasztást, majd végül fizethetett.
Komoly sor alakult ki, ott álltunk vártuk, hogy mikor fizethetünk. Azért is alakult ki bennem, hogy ez egy kifőzde és nem egy csárda. Nevet kellene változtatniuk.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Azt hiszem az itteni vélemények alapján kissé túlzott elvárásokkal látogattuk meg a helyet. A berendezés kissé retro jellegű és bár a hely a duna partján van mégsem látható ebből semmi. A kiszolgálás kissé hűvöskés, az első hiba hogy rendelés után nem hagynak ott egy étlapot. Rántott velőt és rántott húst rendeltünk.
Az adag rendben az íz rendben, de a panírhoz nem tudom mit használnak de kőkemény volt. Fizetéskor csak a lényegre szorítkozás, azt hiszem nem voltunk szimpatikusak, pedig normál borravalót hagytunk. . . . Azt hiszem az átlagos értékelés korrekt a részemről.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.