Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A pincérek kedvesek, vidámak, segítőkészek. A kilátás a teraszról csodálatos, az ételek kiválóak. Az étlapon szereplő ételek változatosak, mindenki talál kedvére valót. Egy kis játszótér segít a gyerekeknek a várakozásban. Van két hinta és egy kis csúszda. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Biztos, hogy még visszatérünk ebbe az étterembe.
Isteni szép környezetben található az étterem. A teraszon ültünk, szép idő volt, nagyon kellemesen éreztük magunkat. A pincér rögtön jött, bár több vendég is volt. Két bajai halászlét ettünk. Finom és bőséges volt, bár az én ízlésem szerint nem elég sűrű. Ami nagyon tetszett, hogy külön hozták a halat és a tésztát a létől.
Az étterem gyönyörű környezetben a folyó partján van. A személyzet barátságos,udvarias. Az elfogyasztott ételek isteniek voltak. 4 napot töltöttünk Baján és minden nap máshol ettünk halászlevet és halételeket,de a legfinomabbakat itt kaptuk. Mennyiségben is magasan verte a többieket.
Sokszor jártunk már itt családi programként ebédelni vagy vacsorázni. Különösen szép környezetben a folyóparton található az étterem ami külön emeli számunkra az esztétkai értékét. Ilyen környezetben jobban esik elfogyasztani a finom étkeket, italokat. A személyzet udvarias és a kiszolgálás is jó.
Valentin napkor voltunk vacsizni a barátainkkal. Sokszor voltunk már itt. Nagyon jó hely és hangulatos. A kiszolgálás is szuper,barátságos felszolgálók vannak. Az ételek finomak. A hely szép. Jó helyen van. A terasz része is nagyon jó. Szeretünk ide menni. Nem kell olyan sokat várni a megrendelt ételre. Nagyon szépen van tálalva a kért étel.
Kiváló konyha, csodaszép helyen van, kedves személyzet, a sok vendég ellenére gyors kiszolgálás, és valóban minőségi halakat szolgáltak fel. Szinte mindegyik ételből lehetett gyerekadagot kérni, nemcsak a szokásos halrudacska-rántott hús volt. Nagyon szuper a játszótér, és kérés nélkül adtak rajzolni valót a nagyobb gyerekeknek. Normális etetőszék volt, kényelmesen elfértünk az asztalnál.
Hamár Baja, akkor halászlé. Három napos bajai kirándulásunkon két alkalommal ettünk itt és kétszer halászlevet. Nagyon hangulatos hely, kedves, udvarias, humoros pincér szolgált ki. Olyan nagy adagot szolgálnak fel, hogy második fogást, akkár desszertet már nem kívántunk.
A második alkalommal sajnáltuk, hogy aznap nem dolgozott a pincér, de ugyanolyan udvarias kiszolgálásban részesültünk és nem csalódtunk a halászlében sem, ugyan olyan ízletes és bőséges volt. Ha arra járunk biztos ismét felkeressük az éttermet.
Ez év augusztusában es oktoberben töltöttünk néhány napot Baján. Minden nap örömmel mentünk a Vizafogoba vacsorázni es nem csalodtunk egyszer sem! Figyelmes, jokedvü kiszolgálás, nagyom finom es böséges adagok! Elég nagy választék, kiváló ár-érték-arány. Nyáron külön élvezet a táj, az étterem fekvése nagyon jó. Remélhetöleg megmarad ez a jo szinvonal a jövöben is!
Egy nagyon rég óta nagyon jól működő helyről beszélünk. Az alkalmazottak tapasztaltak, figyelmesek, minden igényt kielégítenek. Ez az a hely, ahol a vacsora utáni kávédat utánad viszik a Sugovica parti padra is ha te úgy szeretnéd elfogyasztani. . . :) évek óta vendégek vagyunk itt, még sosem okozott csalódást.
A halászlé is isteni, mindenkinek ezt a helyet szoktam ajánlani aki a városunkba tér. EGy kis sziget város felőli sarkán van az étterem, így értelemszerűen gyönyörű panorámával rendelkezik. EGyszerűen imádom!
Az Ittjártam honlapjáról kerestem egy éttermet, ahol a híres halászlevet megkóstolhatjuk. családommal jártam itt. Könnyen megtaláltuk. Sokan voltunk, nem volt asztalfoglalásunk, de így is sikerült asztalt kapnunk. Nagyon gyors a kiszolgálás. A halászlé isteni volt, körbekóstoltuk. A második fogást Én már meg sem bírtam enni, de gyorsan becsomagolják.
A desszert a helyi mákos palacsinta. Én nem szeretem annyira a palacsintát, de a kíváncsiság nagyobb volt bennem, nem bántam meg. Folyamatosan jöttek további vendégek.