Porció Vendéglő Balatonalmádi

3,9Kiszolgálás
3,7Hangulat
3,8Ár / érték
4,2Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya

Porció Vendéglő Balatonalmádi vélemények

Átlagos 2018. július 24.a párjával járt itt
Már a rendelés sem volt egyszerű mert volt az étlap és volt az utcára kitett táblán felsorolt kaják amik az étlapon nem szerepeltek. Az ételek nagysága és íze nem kápráztatott el. A fiatal pincér állandóan mellettünk sétált alig várta, hogy elvigye a tányérokat.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 20 városban járt márFelfedező - 19 helyen első értékelőNépszerű író - 105 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2018. június 2.gyerekekkel járt itt
Teljesen átlagos, kifejezetten középszerű hely, felejthető fogásokkal, de mindig megbízhatóan ugyanabban a jól ismert középszer minőségben. Mivel jó helyen van és szezonon kívül nincsen konkurencia, illetve kialakult a vendégkör, ezért nem is erőltetik meg magukat, nem fejlesztik a helyet, sőt a kiszolgálás egyre gyengébb, mondhatni néha faragatlan modorban történik.
Átlagos 2016. szeptember 8. járt itt
Nagyon friss a rántotthús. Ha Anya nem főz otthon, akkor hajrá ide vasárnap!
De komolyan. Az egyetlen étterem ami télen is nyitva, és stabil vendégkörrel rendelkezik a városban. De azért ne essünk túlzásba, a lehető legklasszikusabb vonalat viszik tisztességgel, és mindig megélnek belőle, mert nincs jobb. Sajnos nincs.
Szörnyű 2015. augusztus 31.gyerekekkel járt itt
rendelés: hideg gyümölcsleves-ehetetlen,ez nem vicc , A 40 fokos kánikulai nap után gondoltam jól esne egy tányér jó hideg gyümölcsleves! kaptam:forró,gyümölcs szirupot amiben felismerhetetlen gyümölcs colt! azért volt felismerhetetlen mert szét főtt! sült krumpli! másnapos ,rántott csirkemell.