Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi bemutatkozása
Megnyílt a Balaton első, nemzetközi standard szerint épített és üzemeltetett, négycsillagos konferencia, wellness és resort szállodája, a Hunguest Hotel Bál Resort, amely egész évben várja kedves vendégeit.
Erzsébet program keretében töltöttünk el 3 éjszakás csomag keretében,szép napokat ebben a Hotelben. Személyzet nagyon udvarias volt ,3x étkeztünk,ami már majdnem sok is volt! Átmentünk Veszprémbe a királynők városába, a Balaton partján még napozni tudtunk, a welneszt délutánonként élveztük,este hallgattuk az élő zenét.
Ez volt életem első Hotele a családommal amit nem bántam meg,hogy erre a Hotelre esett a választásunk! A családomnak nagyon tetszett minden,az egész Wellness részleg meg a sok étel az étterembe amik nagyon finomak és változatosak voltak. A fagyi nagyon elnyerte a két fiam tetszését,annyit ehettek amennyi jól esett nekik!
:)Ami még nagyon tetszett,hogy Húsvét alkalmából egy kis ajándékkal is kedveskedett a Hotel! Minden nagyon jó volt és biztos hogy visszatérünk még ebbe a Hotelbe.
Csodás napokat töltöttünk Balatonalmádi legjobb szállodájában. A tavaszi idő nem volt kegyes velünk, de ezt a Hunguest Hotel Bál Resort szálloda nyújtott szolgáltatásaival feledtette. Ajánlom mindenkinek, gyermekkel vagy nélkülük érkezőknek, akik a Balaton szerelmesei nem fognak csalódni.
Szép,tiszta, jó ár/érték arányú szálloda, kedves és igyekvő személyzettel. Sajnos, a kb 260 vendégre jutó 8 fős szauna és 5 fős masszázskád finoman szólva is csalódást keltett. Ráadásul a szauna faburkolata kifejezetten piszkos volt.
A szobák szépek, tágasak, de az ablakok gyakorlatilag szellőztetésre alkalmatlanok: se billenteni, se nyitni nem lehet, sőt, rá is ragasztották egy piktogramot, hogy nem is szabad kinyitni, viszont a légfűtés szabályozhatatlan, csak lekapcsolni lehet. Ilyenkor azonban az egész átmelegedett épület melegen tartja a szobát, lehűteni reménytelen. A személyzet készséges, udvarias, a kiszolgálás gyors. Az étteremben kissé túlzó, hogy egy 2,5 decis (magyar) ásványvízért 485 Ft-ot számolnak fel, és hozzáadnak még 175 Ft felszolgálási díjat.
A személyzettel, míg emailezni kellett, semmi gond nem volt, a telefonos ill személyes kontakt annyira nem megy nekik, legalábbis nem szolgáltató-vendég viszonylatában. A tisztaság makulátlan, a kilátás pazar, az ágy az átlagosnál nagyobb, megfelelően kemény, a párnák fullasztóan nagyok, néhány függöny és ágyterítő eléggé viseltes.
A reggeli minőségi, bőséges, nagy a választék. Nem tudom, hogy a tulajdonosváltásnak van-e ehhez köze, de korábban mindig nagyon elégedett voltam az ételekkel. Most azonban a vacsora - szervizdíjjal együtt 5000,- Ft/fő/alkalom áron kritikán aluli - és akkor még finoman fogalmaztam. A tonhal a legolcsóbb fagyasztott változat, a marhát egyik este se sikerült se fűszerezni, se megfőzni, a csirke nagy jóindulattal se volt frissnek nevezhető, az undorító kategóriát súrolta. Összességében, mivel a környéken nagyon jó helyek vannak, kifogástalan minőségű ételekkel, ahol akár ebéd, akár vacsora elkölthető, sokkal kevesebbért, mint a szállodában, ha visszatérek, biztosan nem félpanzióval megyek.
Egy kellemes februári hétvégét (3 éj) töltöttünk itt a párommal és két gyerkőcünkkel. Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves volt a személyzet, tiszta a szoba, és az ételek ízletesek, finomak, változatosak voltak. Aki ide megy annak javaslom, hogy próbálja ki a masszázst! A wellness részlege tiszta, rendezett! Egy kis hátránya, hogy egy jakuzi van.
Kellemes élményekkel jöttünk haza,kitűnő konyha,sokféle választék,ízletes ételek. Segítőkész,kedves személyzet minden részlegen. A wellness lehetne nagyobb,itt a több meleg vizes medencére gondolok,de így is mindig volt hely mindenhol,annak ellenére,hogy elég sokan voltunk a szállodában.
Férjemmel, valamint a 18 és 13 éves gyerekeinkkel töltöttünk 3 napot a Hotel Bar Resort-ban. Félpanziós ellátást kaptunk, a reggeli/vacsora kiváló volt, a hotel személyzete rendkívül kedves, udvarias és figyelmes volt. Negatívumként két dolgot szeretnék megemlíteni, hogy a wellness részlegben nagyon kicsi a pezsgőfürdő.
A hotel méretéhez, ill. a vendégek számához képest sokkal nagyobbnak kellene lennie. Nekünk a 3 nap alatt esélyünk sem volt kipróbálni. A másik, hogy a szobákban a TV adás minősége nem a legjobb, ill. összesen 4 magyar nyelvű csatorna volt fogható.
Személyzet kedves,segítőkész.Az étterem kínálata lenyűgöző,ízletesen elkészített ételek, bőséges választék.Szerintem mindenki talál magának megfelelő reggelit és vacsorát.A wellness szolgáltatások,ha sok a vendég, valószínű hogy kevésnek bizonyulnak.
A szálloda elhelyezkedése, a kilátás nagyon szép volt. Éttermi szolgáltatások kifogástalanok voltak, bőséges a választék. A szoba kényelmes és tiszta volt. A wellnesrészleget kicsinek találtuk a szálloda vendégeinek számához képest, a szaunákba nehezen jutottunk be. Összességében jól éreztük magunkat, remek hétvégét töltöttünk el. Köszönjük! :)