Hotel Família Balatonboglár Balatonboglár bemutatkozása
Balatonbogláron várja vendégeit a Hotel Família. A mindig pezsgő déli parton családias légkörben pihenheti ki magát a família apraja-nagyja. Közvetlenül a vízpart mellett, számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel invitálja az üdülni vágyókat.
Tiszta szoba, bőséges svédasztalos reggeli. A szálloda közvetlenül a parton helyezkedik el, saját strandja van. A parkolás ingyenes. A szabad strand is 1 perc sétára van.
Nagyon kellemes meglepetésben volt részünk a szobába érkezéskor. Tisztaság fogadott bennünket, minden volt a szobában, aminek lennie kell, kivéve a légkondit. De erre felkészültünk, vittünk ventilátort. A személyzet segítőkész, kedves volt. A reggeli finom és bőséges volt. Nagy előnye a szállodának, hogy közvetlen a vízparton van.
A sok platánfa nagyon kellemes árnyékot biztosított. Sajnos a szállodára nagyon ráfér a felújítás, de remélem elnyerik a pályázatot és máskor is élvezhetjük ezt a kellemes kis helyet ! !
Bár, a szálloda úgy gondolom nagyon régi építésű, megfelelően felújított. Hatalmas tágas szoba, nem kifeküdt, hanem nagyon kényelmes masszív ágy. Tiszta működő fürdőszoba, még a magasabb osztályú szállodák esetén sincs ez mindig rendben. Bőséges választékos reggeli.
A fiatal személyzet egy kicsit gyakorlatlan, de kedvességükkel szolgálat készségükkel feledtetik ezt. A mi szobánk a napos oldalon volt, ezért egy kicsit meleg volt, talán egy opcionális klíma , vagy legalább egy ventilátor sokat javítana a komforton. Ezzel együtt máskor is szívesen megszállok ott.
Tavaly nyáron egy fantasztikus hetet töltöttem el a Familia Hotelben. A hotelnek egyetlen hátránya van csak,hogy sehol nincsen klíma,így nagyon meleg van az egész épületben. viszont lehetett kérni egy kis ventilátort, ami ezen a helyzeten segített. De amúgy is nyár volt, tehát nem a szobában tartózkodik az ember olyankor.
A legtöbb időt a hotel saját strandján töltöttem. Mivel a hotel közvetlen vízparti, így saját partszakasszal rendelkezik,ez az egyik legnagyobb előnye. A parton volt elegendő napozóágy, a gyermekeknek egy kicsi játszó terület,a hotel étterme egyszerű, de nagyon jó. Az ételek finomak és elegendőek voltak. A személyzet bármiben a segítségére volt mindenkinek. A szobákhoz tartozott erkély is, ami szintén pozitív. A hotel közelében vannak üzletek,ahová az ember kiszaladhat, ha valamire szüksége lenne. Az egy hét nyaralás ára nem volt sok,nagyon megérte. Nagyon jól éreztem magam ott, igazi retro élményben volt részem. Aki tényleg nyaralni szeretne és csak pihenni,fürödni a Balatonban, annak nagyon tudom ajánlani ezt a családias hangulatú hotelt. Nagyon fantasztikus volt és tulajdonképpen eszembe juttatta a gyermekkorom nyaralásait.
A szálloda tökéletes volt. Kedves emberek dolgoznak ott. Nagyon jó volt a kiszolgálás. Figyelnek a vendégek kényelmére pihenésére. Röviden megfogalmazva az egyik legjobb hely Magyarországon !
A rossz vélemények miatt kicsit féltem. De, hamar elfoglalhattuk a szállásunkat, tisztaság volt, finom és bőséges volt a kaja. Nagyon jól sikerült a nyaralás. Nem a személyzet tehet róla, hogy nem volt jó idő és nem lehetett fürdeni. De így is minden szuper volt. Köszönjük, remélem máskor is visszatérünk!
Különösen az előző rossz vélemények olvasása indított most arra, hogy értékeljem a helyet, mivel mi is épp ugyanazon időszakban jártunk ott, és egészen mást tapasztaltunk. Egy hetet töltöttünk itt két szobában, 4 felnőtt, 2 gyerek, félpanzióval.
Mindkét szobával elégedettek voltunk (természetesen nem 5 csillagosat vártunk), az ellátás mindannyiunk szerint szuper és bőséges volt, a személyzet barátságos,kedves,nagyon igyekvő. Igaz, hogy diákok voltak, de jók, és szükség esetén a vezető is azonnal elérhető volt. Ezt tapasztaltuk egy vacsoránál, amikor egy vendég kérés, kérdés helyett, alaptalanul hőzöngeni és okvetetlenkedni kezdett. Az ügyintézés, bánásmód kifogástalan volt, csak jó szándékot láttunk. Gyerekkel szuper, hogy van saját partszakasz, de közvetlenül mellette a jól ellátott, nagy szabadstrand is. Mi többször vettünk az udvaron készített grill- és bográcsételekből is ebédet, azok is tökéletesek és olcsók voltak. Tökéletes hely nincs, ez sem az, de a kedvező ár és a személyzet igyekezete, kedvessége bőségesen kárpótol minden kis kellemetlenségért vagy hiányért - már, akinek ilyen volt. Jövünk még ide, remélem! :)
Párommal egy hetet töltöttünk a Hotel Famíliában. A hotel nagyon családias, a személyzet minden kívánságunkat teljesítette, külön köszönet a recepciós lánynak aki a diákmunkáját töltötte ott, minden kérdésre segítségünkre volt. A pincérek, kedvesek voltak, az ellátás bőséges volt. Vidám hangulatban telt el a hét.
Külön jó volt, hogy a hotelnek elkerített strandja van, bármit otthagyhattunk, nem kellett mindig becipekedni. MIndennel meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nagyon jól éreztük magunkat! Mi mindennel meg voltunk elégedve!!! Mindenki Nagyon Kedves,a kaja Bőséges, a kiszolgálás mesteri, és van minden, csak mindenkinek meg kell találnia a saját igényeinek megfelelő elfoglaltságot! (teke,röpi,ping-pong,stb) Ha tévézni szeretnél maradj otthon!!! Ide kikapcsolódni vágyók jöjjenek.
Még indulás előtt találtam rá erre az oldalra, kicsit féltem is, amikor elolvastam a sok negatív véleményt. Szerencsére mi nem csalódtunk, a szoba tiszta volt, a lányaim külön örültek a baldachinos ágynak. A személyzet kedves volt és segítőkész, az reggeli bőséges, a vacsora változatos.
Nekünk nagyon tetszett, és ha minden jól megy, jövőre is ide szeretnénk jönni. Egyedül sajnos az időjárás volt rossz, de hát ez az, amit nem lehet kiszámítani.