A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
Barátságos, szolgálatkész személyzet. Az ellátás pazar volt. Ajándék ebéddel leptek meg a 2. napon. A szoba nagyon tágas, tiszta volt. Az ágybetét kényelmes, az ágynemű pamut, mely nagyon fontos számomra. A Wif is jól működött. A wellnesben a pezsgőfürdő élvezhető volt. Egyedül a medence vize volt hűvös, melyet télen melegebbre füthették volna.
Nagyon jól éreztünk magunkat, kedves, szolgálatkész korrekt ellátásban volt részünk. A vendégekről sajnos mindez nem feltétlenül mondható el, sokan zavarták pihenésünket a wellness részlegben, nem megfelelő öltözékben érkeztek az étkezésekre, hangoskodtak. Az ételek nagyon ízletesek voltak, a terítés ízléses.
Jónak találtuk a különböző programokat. Örültünk az all inclusive italfogyasztás lehetőségének is. Tetszik a sokféle szolgáltatás /fodrász, manikűr, masszázs, stb. . . / Nagyon kényelmes volt az ágy. Szép a szálloda fekvése, jól megközelíthető, van belső parkolója. Kitűnő ár és érték arány. Nem sok hiányzik a négy csillaghoz /négy hattyúval :-) /
a zuhanyzót nem tudtuk használni, mert nem fértünk be, a fürdőszobában pocsolya, iszap szag volt, ha felkapcsoltuk az elszívót a zajtól, ha lekapcsoltuk a bűztől nem tudtunk aludni. egy rohadt konektor nem volt legalább hajat szárítani. a vellness részlegben tragédia ami van, hideg a víz, a pezsgőfűrdőbe 6 személynél több nem tartózkodhat, igaz nem is férne.
ráadásul a folyosón ahol végig megy az ember, garantált tüdőgyulladás. a pótágy az ablak alatt, ahol csak úgy dőlt a hideg. ennyi. nemhogy reklámozni fogom, de mindenkit le fogok beszélni!
A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Az étel finom volt. A wellness részleg gagyi. Nincs hajszárító a szobákban. A játszó szoba inkább felnőtteknek való.
Vàrakozàsainkat felülmúlta a szàlloda belső tere,korszerű minden. Egyedül a medencetérre férne rà felújítàs. A szolgàltatàsok kitűnőek, személyzet kedves, segítőkész és az ételek minősége és kínàlata bőven felülmúlta az àltalunk előzőleg làtogatott 4*- os szàllodàét.
Sajnàlattal vettük tudomàsul, hogy az àltalunk kiszemelt rendezvény màr telthàzas. Ez az a hely, ahova bàtran indulok màskor is, mert nem okoz csalódàst, ha marad ezen a színvonalon. Àr- érték arànyban kitűnő, nagyon elégedettek vagyunk!
Tágas, tiszta, kényelmes szobák, szuper személyzet, ellátás, ötletes, hasznos foglalkozások a gyermekeknek, jól megszervezett Mikulásváró- est és az azt követő buli is jó volt. Ami nem tetszett, talán a wellnes részleg nagysága, illetve,hogy utolsó nap már 10 órakor el kell hagyni a szobát.
Érkezéskor kicsit megijedtünk a szálloda külső, kissé szocreálos kinézete miatt, de a szálloda belseje és a szobák berendezése már modern és nagyon tiszta. Ajánlani tudjuk mindenképpen, mi is tervezünk még visszatérni!
A szoba minőségével és technikai ellàtottsàgàval nem voltunk elégedettek (régi típusú tv ès a fürdőben nem volt konektor )! A pihenést némi kellemetlen ablakszerelés és valahonnan beszivàrgó dohànyfüst jellemezte. A wellness részleg nagyon alapfokú.
Az all inklusiv ellàtàsban ami 11-21 óràig szólt,20:58 kor màr nem szolgàltak ki minket. Egyébként a svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és finom volt.
Vízparti, jó elhelyezkedésű szálloda. A személyzet minden tagja kedves, segítőkész volt. Remekül elkészített, változatos ételek. A takarítás csak a szobára terjedt ki, a hozzá tartozó terasz tisztasága sajnos nem minősíthető.
Nagyon kedves és segitőkész személyzettel talákoztunk. A szálloda telítetségéhez viszonyitva elegendő volt a welnwsz részleg is. A pezsgőfürdő kissé melegebb lehetett volna. A szálloda vezetése korrekten kezeli az esetlegesen - rajtuk kivülálló okból - előfordut kellemetlenséget. Köszönjük a vendéglátást.
Több alkalommal (évek óta) szivesen megyek a Hotel Három Hattyuba. Nagyon jók a programok akár a felnőtteknek akár a gyerekprogram. Kellemes a környezet, séták v. ha az idő nem engedi bent a hotelben is el lehet az időt tölteni. Ici pici megjegyzés amit eszrevettem h. a főétkezés minősége kicsit más lett.
Régebben pár éve volt egy fiatal szakács fiu aki fantasztikus izeket produkált. Emellet jó volt. Kerti gesztenyesütés csodás, a személyzet rendkivüli és figyelmes. A recepción is készségesek, segitenek ha gond adódna. Egyszóval csodás a Hotel, mindenkinek csak ajánlom.