A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
4 éjszakát töltöttünk el a férjemmel a hotelben. Minden szuper volt, szó szerint minden. Az ottlétünk pont a foci EB-re esett és sokan néztük a magyar-portugál meccset, emiatt lemaradtunk volna a vacsoráról, de ennek fényében meghosszabbították a vacsoraidőt, nagyon rugalmasak. Folyamatosan újítanak.
Az is tetszett még, hogy a belső medencében langyos volt a víz,a pezsgőfürdőben is 36°C. Kerékpárt is lehetett igénybe venni teljesen ingyen, máshol sok mindenért felárat kell fizetni, itt beletartozik a csomagárba. Biztosan visszamegyünk még!
2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Szeretem a kisebb hoteleket, azok sokkal barátságosabbak - ez is közéjük tartozik. Annak ellenére, hogy csak ketten mentünk, apartmant kaptunk, mert figyelembe vették kérésünket, hogy nyugat felé nézzen a szoba. A recepción pedig megnyugtattak, hogy igen, nem tévedés, mienk a két szoba.
Mindenhol rend és tisztaság van, szép a környezet, az eligazító táblák nagyon hasznosak. Csodálatos, hogy csak egy ajtó választja el a parkot a Balaton parttól. A személyzet kedves, barátságos, mosolygós. A medence vize kellemes, a jakuzzi pedig egész nap üzemel, ugyanúgy, mint a szauna. Az ételek finomak. Sajnos az első nap nagyon fáradtak voltunk, így csak 9 után kóvályogtunk le az étterembe, amit addigra teljesen kifosztott egy nagyétkű társaság. Utántöltés pedig nem volt akkor már. Tehát ettük, ami maradt - férjem, aki nagyobb étkű, nem is lakott jól. De másnap már szemfülesebbek voltunk és korábban mentünk reggelizni. A vacsora mindkét nap bőséges és ízletes volt. Az fura, hogy az asztalon nincs egy kancsó víz se, az italok pedig elég drágák. A sok jó mellett eltörpül egy-két negatívum. Ezek: 1. A reggelinél az asztalon van a bögre. Aki szeretne teát és kávét is inni, ugyanabból a bögréből kénytelen inni vagy kérni kell. Célszerű lenne a kávéautomata mellé egy bögreállványt kihelyezni. 2. A wellness vize iszonyúan klóros, ügyelni kellett rá, hogy a szemünkbe ne menjen, mert csípett. Hiába volt nyitva az ablak, egy idő után már fájt a fejem a szagtól. Lehet, hogy pont vízcsere után mentünk és azért, de erre oda kellene figyelni. 3. A jakuzzi nagyon trükkös. Jó lenne a lépcsőre illetve a középső buckára valami eltérő színt festeni, hogy lehessen látni, hova lép az ember. 4. A dohányzásra kijelölt hely az étterem előtt van. Ömlik fel a cigarettafüst a fölötte levő szobákba. Ha a recepció előtti parkocskában lenne vagy odébb, a kávézó területén, sokkal kellemesebb lenne. Ettől függetlenül tényleg jól éreztük magunkat és ajánlanánk másnak is a Hotel Három Hattyút.
2016 tavaszán töltöttünk 4 napot a hotelben. Nagyon kedvező ár, kedves és segítőkész személyzet. Szoba tiszta volt és nem utolsó sorban nagyon kényelmes volt az ágy is, ami sok hotel ágyáról nem mondható el. Az ételek mennyisége és minősége kifogástalan, ugyanis a svédasztalos reggeli és vacsora nagy választékból áll.
Amint kevesebb az étel kint, pótolják. A wellness részleg is megfelelt elvárásainknak. A környező településeken pedig sok látnivaló van. Nagyon szépen köszönjük azt a pár napot, amit itt töltöttünk.
koszonjuk a kellemes pihenest a hotel harom hattyunak. Nagyon jol ereztuk magunkat ket kisgyerekkel minden amire szuksegunk lehet rendelkezesre alllt. Nagyon igenyes a kornyezet a szobak kinn es benn is egyarant. Csak ajanlani tudom mindenkinek. Nem utolso sorban az etelek is finomak es bosegesek. A szemelyzet nagyon figyelmes. Mindenkepp vissza fogunk menni.
vásároltunk 2db 2éj/2fő akciós csomagot,férjemmel és két felnőtt fiammal érkeztünk. közvetlenül a balaton partján szép környezetben nagy területen fekszik a szálloda. a személyzet rendkívül kedves és segítőkész bármiről legyen is szó. a wellnessrészleg nyitvatartása reggel 6-tól este21 óráig igen ritkán tapasztalható szolgáltatás,a többi felsorolni is hosszú változatos lehetőségek mellett.
aki itt unatkozni képes ,az ebben a versenyszámban világbajnoki címre esélyes. a svédasztalos reggeli és vacsora túlmutat a három csillagon. gyermek és kutyabarát de elsősorban vendégbarát a szó legnemesebb értelmében. a szobák meglepően tágasak,jól felszereltek a tisztaság is rendben volt minen helyiségben. remek hely,szívesen jövünk máskor is ide a családommal együtt.
Karácsonyi Balaton. . . Két napot töltöttünk a hotel három hattyúban karácsonykor. Vonattal érkeztünk Balatonföldvárra a nyugalom és a csend fogadott bennünket. Karácsonyi nagy hajtás után szinte jól esett a ködbe öltözött csendes balatoni kisváros. Mintha megállt volna az idő. Egy embert láttunk az utcán de ő is terepszínű ruhájával a tájba olvadt bele.
Lehet, hogy nem is volt ott senki? : ) Megérkezvén a hotelba a recepciós mogorván fogadott bennünket - Már vártunk magukat. -mondta rosszkedvűen. - Gondolatban csak annyit tettem hozzá. - Értem én, én sem szeretnék karácsonykor dolgozni, de a vendéglátás erről szól. A szállodai szoba ízléses volt és tiszta. A szokásos dolgok kipakolás, berendezkedés után a kikészített fürdőköpenybe öltözve a wellness részleget kerestük fel először. Tökéletes volt, talán annyi hogy a infraszaunázás közben kinézve a mosásra váró törölközők néztek velünk farkasszemet. A programok amit a szálloda meghirdetett jók voltak, talán csak annyi megjegyzés lenne ezzel kapcsolatban a vendégek figyelmét felhívni ezekre, hiszen akkor lenne még családiasabb a szálloda. Az étel finom volt és bőséges, a kiszolgálás kedves, figyelmes és az tetszett, hogy reggelizés közben is mosolyogtak a felszolgáló személyzet a vendégekre. Le a kalappal előttük! A két napot összefoglalva jó volt, jól éreztük magunkat. A csendes Balatonról még egy verset is írtam: Karácsonyi Balaton címmel. Csendesség költözött a tóra, álmosan bújik a habokba. Hullámai lágyan és szelíden, így ringatózik medrében. . . A tél szürkébe öltöztette, az üres házakat elrejtette. Nappal ködfátyol takarta, sejtelmes, fehér ruhája. Vadkacsák is révbe értek, mólón tollászkodnak éppen. Unoka nagy fogásra vár, bot végén ficánkol a kapás. Kecsesen hajlik a nád, rezzen, szellő táncol vele reggel. Síró platánfák remegnek, ágakról vízcseppek peregnek. Löszfal ott rejtőzik mögötte, mint fellegvár a levegőbe`. De éjjel köd foszlik a semmibe, hold udvarával ragyog a víztükörre. Kerítését csillagok ülik körbe, lábat lógatnak a Balaton vízébe. Hajnalban újra harmatba öltözik, és egy felhőben selymesen eltűnik. . . Balatonföldvár, 2015. Karácsonya
Márciusban töltöttünk el egy hosszú hétvégét a hotelben kamasz gyerekeinkkel, és valóban felhőtlenül pihentünk. A szálloda kívülről talán nem a legszebb, de belül nagyon szépen rendben van. A félpanziós ellátás valami fenomenális, minden isteni finom volt, amit megkóstoltunk.
A wellness részleggel is meg voltunk elégedve, ha valami kérésünk volt, hamarosan teljesítették. A felújított szobák az emeleten nagyon szépek, az erkélyről üdítő kilátás a Balatonra. Örültünk az ingyenes kerékpár használatnak, egy-egy órára ki is használtuk. Mi is és a gyerekeink is nagyon jó érzéssel, kipihenve távoztunk.
Nagyon jól éreztünk magunkat, kedves, szolgálatkész korrekt ellátásban volt részünk. A vendégekről sajnos mindez nem feltétlenül mondható el, sokan zavarták pihenésünket a wellness részlegben, nem megfelelő öltözékben érkeztek az étkezésekre, hangoskodtak. Az ételek nagyon ízletesek voltak, a terítés ízléses.
Jónak találtuk a különböző programokat. Örültünk az all inclusive italfogyasztás lehetőségének is. Tetszik a sokféle szolgáltatás /fodrász, manikűr, masszázs, stb. . . / Nagyon kényelmes volt az ágy. Szép a szálloda fekvése, jól megközelíthető, van belső parkolója. Kitűnő ár és érték arány. Nem sok hiányzik a négy csillaghoz /négy hattyúval :-) /
Két napos csomagot vásároltunk a férjemmel! Mindennel elégedettek voltunk! Szép a hely,udvarias fogadtatás,finom ételek! Az elhelyezkedése sem rossz,nagyon csendes és hangulatos. A szobák tiszták és kényelmesek voltak! Az éttermi kiszolgálás kitűnő,a felszolgálók még a hosszú nap után is mosolyogva fogadtak és helyünkre invitáltak minket!
A szálloda és az étterem személyzete igazán kedves és szolgálatkész volt, az ételek ízletesek voltak, mindenki talált valami finomságot a széles választékból. Az abroszok, evőeszközök tisztasága, az ételek tálalása is rendben volt. A Büfében dolgozók kedvesek voltak az italok minősége jó.
A szobánk (8) elhelyezkedése kedvező és kényelmes volt, a tisztasággal itt is meg voltunk elégedve. A TV-csatornákról lehetne egy tájékoztatót elhelyezni valahol, hogy ne kelljen feleslegesen keresgélni a műsorokat. Ami nem tetszett: az úszómedence vízének hőmérséklete. Nekünk nagyon hideg volt. Mindent összevetve, nagyon jól éreztük magunkat. Biztos visszatérünk valamikor!