A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
Már negyedik alkalommal vettem igénybe szolgáltatásaikat, melynek során figyelmes kiszolgálást, kedves személyzetet,tisztaságot,kényelmet kaptam. Amiről nem tehetnek, a meghívott esti előadó művész úr 1,5 órás késéssel érkezett, amit kompenzált a várokozás előtti és a műsor utáni jó hangulatú buli.
Magával a szállodával, annak elhelyezkedésével a személyzettel a tisztasággal nem volt probléma. A Wellness részleget 120 főre kicsinek találtuk és a medence tisztasága is kissé kifogásolható volt. A Jacuzzi rácsos pereme balaset veszélyes, mert állandóan elmozdult, ha rálépett valaki.
A konditerem és a játszószoba felszereltsége kissé szegényes és elavult, ha ezeken esetleg tudnának módosítani,modernizálni akkor kifogástalan lenne a hely. (megjegyzem ennek ellenére jól éreztük magunkat)
A szállodáról leírtak a valóságnak teljes mértékben megfelelnek, azt kaptuk, amit a visszaigazolásban megkaptunk. A személyzet valamennyi tagja kedves és segítőkész. Kicsit korábban érkeztünk,de azonnal elfoglalhattuk a szobánkat. A szoba tiszta, kényelmes,tágas,a kilátás gyönyörű a Balatonra.
Az étkezésekkel is tökéletesen elégedettek voltunk: a svédasztalos reggelik és a vacsorák változatosak és bőségesek voltak, külön köszönet érte a szakácsnak! (Vigyázzanak rá! ! ! ! )A wellness részleg is tiszta, kényelmes, minden megtalálható benne, amit ilyen időben kitudunk használni. Mindent egybe véve tökéletes hétvégét töltöttünk el. Ajánlani fogjuk másoknak is!
Egy hétvégére látogattunk el a hotelba, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, a reggeli és a vacsora is nagy választékú és nagyon finom. A szobánk tiszta és rendes volt. A kert rendezett, van udvari kis medence is, a belső medence és jakuzzi mellett. Közvetlen vízparti elhelyezkedésével és távol a nyüzsgéstől a tökéletes pihenést és kikapcsolódást szolgálja minden.
2 éjszakát töltöttünk el a Hotel Három Hattyúban november végén, nagyon kellemes napos ősz végi időnk volt. A személyzet korrekt, a félpanziós ellátás remek volt.
Barátságos, tágas, tiszta szobák. Finom, változatos ételek. Egyszer sem maradtunk éhesek. A személyzet kedves, figyelmes. Pici negatívum, hogy a medencében a víz hőfoka számomra hideg volt, bár a jakuzzi kárpótolt. Összegezve, remekül éreztük magunkat és csak ajánlani tudjuk másoknak.
Nagyon jól éreztük magunkat a Három Hattyu hotelben. Kiváló személyzet, nagyon finom ételek, kerékpár ingyenes kölcsönzése. Köszönjük és megtartjuk emlékezetükben. 60 év fölötti házaspár. Üdv: Vincze János és felesége.
Kellemes környezet !A szobákban hiányoság az lcd tv.A wellnes részlegben már csak a gőzfürdő hiányzik és teljes lenne a szolgáltatás!Mi visszatérő vendégek vagyunk.Legközelebb is ide jövünk!
A szálloda ellátásán meg voltunk lepődve, kifejezetten jónak mondható.Az étterem szép, tiszta, kulturált, mindig volt szabad hely. Az ételek háziasak, finomak. A bárban is mindenki megtalálhatta a neki tetsző italt. Hiányosságot nem tudnék felsorolni, tulajdonképpen minden tetszett.
Visszatérő vendégek vagyunk. Tavasszal voltunk itt, és akkor megfogaduk, hogy ősszel visszajövünk. Kedves,segítőkész a személyzet, az ételek változatosak és isteni finomak, a wellness része is bővült tavasz óta (nagyon jók lettek). Máskor is fogunk jönni!