A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
a zuhanyzót nem tudtuk használni, mert nem fértünk be, a fürdőszobában pocsolya, iszap szag volt, ha felkapcsoltuk az elszívót a zajtól, ha lekapcsoltuk a bűztől nem tudtunk aludni. egy rohadt konektor nem volt legalább hajat szárítani. a vellness részlegben tragédia ami van, hideg a víz, a pezsgőfűrdőbe 6 személynél több nem tartózkodhat, igaz nem is férne.
ráadásul a folyosón ahol végig megy az ember, garantált tüdőgyulladás. a pótágy az ablak alatt, ahol csak úgy dőlt a hideg. ennyi. nemhogy reklámozni fogom, de mindenkit le fogok beszélni!
A szoba minőségével és technikai ellàtottsàgàval nem voltunk elégedettek (régi típusú tv ès a fürdőben nem volt konektor )! A pihenést némi kellemetlen ablakszerelés és valahonnan beszivàrgó dohànyfüst jellemezte. A wellness részleg nagyon alapfokú.
Az all inklusiv ellàtàsban ami 11-21 óràig szólt,20:58 kor màr nem szolgàltak ki minket. Egyébként a svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és finom volt.
Kellemes környezet !A szobákban hiányoság az lcd tv.A wellnes részlegben már csak a gőzfürdő hiányzik és teljes lenne a szolgáltatás!Mi visszatérő vendégek vagyunk.Legközelebb is ide jövünk!
A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Az étel finom volt. A wellness részleg gagyi. Nincs hajszárító a szobákban. A játszó szoba inkább felnőtteknek való.
A személyzet kedves,szolgálatkész,de nem tolakodó.Az ételek nagyon finomak,bő választék a svédasztalon.A szálloda tiszta,a wellness rész kiváló.Arról nem a szálloda tehet,hogy szinte minden más zárva volt Földváron.Összességében nagyon jól éreztük magunkat.Kiemelném a 24-ei vacsorát,ami rendkívül finom volt.
Egyszer jártam itt egy 3 napos wellneszezés alkalmából párommal. Izgatottak voltunk, mert Balatonföldvár a szívünk csücske, kezdetben a szállodában is nagyon pozitív élményeink voltak, aztán egyre vegyesebbek lettek. Olyan kuponnal érkeztünk, ami korlátlan italfogyasztást tartalmaz, de egyből kiderült, hogy ez például nem vontakozik a kávéra.
Ettől függetlenül az ellátással meg voltunk elégedve, a svédasztalnál nem volt nagy választék, viszont minden kirakott étel finom volt. Ami számomra az első negatívum volt, hogy a portás kifejezetten kelletlenül, már-már bunkón viselkedett, és ez egész végig így is maradt. A wellnesszel is gondunk akadt: a szaunáknál végig éles pisiszag terjengett a levegőben ami miatt nem használtuk őket, az utolsó napon pedig nem működött a jakuzzi, nem is javították meg, mielőtt elmentünk. Öltöző odabent nincs, az első csobbanás után pedig várt a következő kellemetlen meglepetés: a szobában nem volt hajszárító. Ezen kívül a szobával minden rendben volt, szép a kilátás, egy pókot ugyan ki kellett tessékelnünk, de elismerem, hogy a Balaton környékén ez elkerülhetetlen. A szálloda saját strandját nem volt alkalmam kilróbálni mert nem nyáron voltunk, de távolról szépnek tűnt. Összességében vegyes véleménnyel távoztunk, a kupon ár-érték arányban megérte, de nem vagyok benne biztos, hogy még egyszer visszamennénk.
Emeleti, Balatonra néző, nyugati fekvésű szoba teraszáról élvezhettük a tavaszi napsütést és balatoni panorámát. Kevesen voltak a Hotelben. Jó a wellness részleg,kellemes a víz a medencében és a jacuzziban is, jó a szauna és a sószoba,sportolási - szórakozási lehetőségek /biliárd, asztalitenisz, csocsó, darts/.
A félpanzió egysíkú, változatosabb lehetett volna, de jó ízű és bőséges. A Hotel a város szélén, csendes helyen van, közvetlen vízparti. A csomag tartalma ár/érték arányban kiváló, ez választásunkban erősen motivált. A város szép, érdemes felkeresni az új kilátó és látogatóközpontot, a kelta túra jelölt állomásait,híres-neves személyiségek üdülői is láthatók, a Magasparton gyönyörű séták tehetők. Összességében jól éreztük magunkat. A hotel ajándék kedvezménykártyát biztosított egy következő itt tartózkodásra.
Két napot töltöttem családommal a Három Hattyú hotelben. Érkezéskor tiszta kényelmes szoba fogadott minket! ! A medence, a Jakuzzi és a szauna nagyon kellemes élményt nyújtott számunkra. A Fitness terem az nem fedi a névhez társított gondolatokat. Szerintem azt kár erőltetni. Inkább nem is kellene rá írni a kínálatra.
A játék terem állapota is hagy kívánni valókat maga után. Szerintem annyit megérné rá költeni, hogy az ember valóban jól érezhesse ott magát. Már nem is magamra gondolok, de a gyermekeknek felhőtlen kikapcsolódást okozna. Az étkezés viszont kárpótol mindenért. Bőséges és nagyon jó ízűek voltak az ételek. Szívesen vissza térnék majd még ide a családommal a későbbiek folyamán!
Már negyedik alkalommal vettem igénybe szolgáltatásaikat, melynek során figyelmes kiszolgálást, kedves személyzetet,tisztaságot,kényelmet kaptam. Amiről nem tehetnek, a meghívott esti előadó művész úr 1,5 órás késéssel érkezett, amit kompenzált a várokozás előtti és a műsor utáni jó hangulatú buli.
Magával a szállodával, annak elhelyezkedésével a személyzettel a tisztasággal nem volt probléma. A Wellness részleget 120 főre kicsinek találtuk és a medence tisztasága is kissé kifogásolható volt. A Jacuzzi rácsos pereme balaset veszélyes, mert állandóan elmozdult, ha rálépett valaki.
A konditerem és a játszószoba felszereltsége kissé szegényes és elavult, ha ezeken esetleg tudnának módosítani,modernizálni akkor kifogástalan lenne a hely. (megjegyzem ennek ellenére jól éreztük magunkat)