A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
Két éjszakát töltöttünk a szállodában. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész a recepción és az étteremben egyaránt. Bőséges és ízletes svédasztali választék reggel, este! Kényelmes, tiszta lakókörnyezet! A Wellness részlegen a Jakuzzi kellemes felüdülést biztosít. A Finn szauna viszont hol 90 fokos, hol alig 70 volt üres vizesvödörrel 0% páratartalommal.
Az infraszauna rossz beállítása miatt szinte csak langyos . Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat, szívesen ajánlanánk ismerőseinknek. Tervezzük, hogy ha lehetőség nyílik rá nyáron is eltöltenénk itt egy kis időt! Köszönjük a remek vendéglátást! Üdvözlettel: Gábor & Edina
A szálloda mindent megtett a kényelmünk érdekében. Remélem még egyszer nyáron is eljutok ide nyaralni. A kiszolgálással maximálisan elégedett voltam. A konyha remek ételekkel várt bennünket.
Nagyon jól éreztük magunkat a Három Hattyú szállodában. A személyzet kedves, udvarias, szolgálatkész. Ételek finomak és bőséges volt. A wellness megfelelő. Köszönjük.
A téli Balatonra voltunk kíváncsiak, és ehhez egy kiinduló állomásnak teljesen megfelelt. Csendes nyugodt környezet, segítőkész személyzet, a kikapcsolódáshoz első osztályú. Negatív dolgot nem tudok megjegyezni. A sok pozitív közül csak egyet, a kávégép nagyon finom kávét készített!
A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Az étel finom volt. A wellness részleg gagyi. Nincs hajszárító a szobákban. A játszó szoba inkább felnőtteknek való.
Tágas, tiszta, kényelmes szobák, szuper személyzet, ellátás, ötletes, hasznos foglalkozások a gyermekeknek, jól megszervezett Mikulásváró- est és az azt követő buli is jó volt. Ami nem tetszett, talán a wellnes részleg nagysága, illetve,hogy utolsó nap már 10 órakor el kell hagyni a szobát.
Érkezéskor kicsit megijedtünk a szálloda külső, kissé szocreálos kinézete miatt, de a szálloda belseje és a szobák berendezése már modern és nagyon tiszta. Ajánlani tudjuk mindenképpen, mi is tervezünk még visszatérni!
Vízparti, jó elhelyezkedésű szálloda. A személyzet minden tagja kedves, segítőkész volt. Remekül elkészített, változatos ételek. A takarítás csak a szobára terjedt ki, a hozzá tartozó terasz tisztasága sajnos nem minősíthető.
Nagyon kedves és segitőkész személyzettel talákoztunk. A szálloda telítetségéhez viszonyitva elegendő volt a welnwsz részleg is. A pezsgőfürdő kissé melegebb lehetett volna. A szálloda vezetése korrekten kezeli az esetlegesen - rajtuk kivülálló okból - előfordut kellemetlenséget. Köszönjük a vendéglátást.
Több alkalommal (évek óta) szivesen megyek a Hotel Három Hattyuba. Nagyon jók a programok akár a felnőtteknek akár a gyerekprogram. Kellemes a környezet, séták v. ha az idő nem engedi bent a hotelben is el lehet az időt tölteni. Ici pici megjegyzés amit eszrevettem h. a főétkezés minősége kicsit más lett.
Régebben pár éve volt egy fiatal szakács fiu aki fantasztikus izeket produkált. Emellet jó volt. Kerti gesztenyesütés csodás, a személyzet rendkivüli és figyelmes. A recepción is készségesek, segitenek ha gond adódna. Egyszóval csodás a Hotel, mindenkinek csak ajánlom.