A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
Nagyon örültünk a játszószobának,mely jól felszerelt és barátságos kinézetű. Igen kedvezőnek tartottuk,hogy különböző eszközöket ingyen rendelkezésünkre bocsátottak-pl. ventillátort,mert a szobánk nagyon meleg volt ,különösen a kicsi számára.
Mivel 4 éjszakát töltöttünk ott,meg gyerekkel voltunk,szobánk kicsit elpiszkolódott,nem bántuk volna,ha legalább 1x ''laza''porszívózást és mosdótakarítást kaptunk volna,de enélkül is jól sikerült nyaralásunk. Jövöre,ha nem emelnek árat,reményeink szerint újra Önöknél nyaralnánk/kb. 4-5 fővel növelve létszámunkat,idén sajnos nem jött össze/. Köszönünk mindent és kívánunk Önöknek vendégekben gazdag nyarat! Tótiné Szöke Katalin.
Kiváló adottságú szálláshely, gyönyörű balatoni panorámával! A part tiszta és rendezett, a víz minősége kifogástalan. Csönd, nyugalom volt az 5 nap alatt, amíg ott tartózkodtam. Ideális hely azoknak, akik erre vágynak. Kisgyerekekkel utazóknak is remek lehetőség a játszótér és pancsoló medence, bár itt egyetlen negatív észrevételem az, hogy hiányzik a medence mellől az árnyékolás.
Családias, kedves, hagyományos "üdülő" hangulatot biztosít a hotel. Nem hivalkodó, mégis komfortos, jól karbantartott. Parkosított előkertje és füvesített napozó udvara a pár méternyire levő Balatonnal, lenyűgözően szép. A személyzet figyelmes, kedves, és rendkívül segítőkész.
(Erre egyetlen munkatárs cáfolt rá, aki egy kérdésemre indokolatlanul kioktató választ adott, ami a kellemes környezet és a már addigra megszokott figyelmesség adta oldottságomat rövid időre beárnyékolta. )A szoba komfortját a kényelmes ágy mellett a sokféle pakolást, mégis jó áttekinthetőséget biztosító bútorok is biztosítják. Földszinti szobám a nap nagy részében elég sötét volt, ez a borúsabb órák jó kihasználását kicsit nehezítette. Jól segítették viszont az aktív pihenést a wellness szolgáltatások. Örültem a kerékpárkölcsönzés lehetőségének is. Megkedveltem a Hotelt. Remélhetőleg lesz rá alkalom, hogy újra itt tölthessek pár regenerálódásra szánt napot.
Nagyon kedves és készséges volt a személyzet, rossz időben is volt lehetőségünk kikapcsolódni a játszószobában. Az utolsó napon kicsit csalódottak voltunk, mert a közelgő konferencia miatt odapakolták a foteleket, így aznap nem tudtuk igénybe venni, pedig nagyon élvezték a gyerekek.
A beltéri medence, pezsgőfürdő és a relax szoba nagyon jól jött, mert nem volt mindig sétálóidőnk. A szoba kellemes volt, jó fekvésű, pont a mi ízlésünknek megfelelően berendezett, és a színvilága is melegséget áraszt. Az ágyakon viszont a matrac nagyon kemény volt, és ez az éjjeli pihenésünket megnehezítette. Ezenkívül, mivel nagyon sok és sokféle holmit kellett négyünknek vinni, nagy fejtörést okozott az elején az elpakolás, mert bár bőséggel van az előtérben a szekrényekben hely, mind gardróbos. Esetleg célszerű lenne kivehető polcokkal bővíteni, hogy könnyebben tudjunk bennük rendszerezni. Az étel isteni volt, elégedettek voltunk az adagokkal, a felszolgálással és az ízvilággal is. Változatosan, jól főznek. A svédasztalból is tartalmasan tudtunk reggelizni. Összességében egy fantasztikus ár-érték arányú családbarát hely, ahol már tavaly is voltunk, és innentől is tervezzük a visszajárást.
Most márciusban voltunk a három hattyúban.Már másodszor megyünk. A szálloda nagyon kellemes,a személyzet nagyon figyelmes,segitőkész.A wellness részleg nagyon jó.Teljes a kikapcsolódás.A konyha remek. mindenkinek szivből ajánlom. üdvözlettel :Schafferné Vámosi Ágnes 2013.05.13.
Tavaly decemberben két ünnep között töltöttünk 3 napot Balatonföldváron. Gyönyörű volt a balaton télen! A szálloda közvetlen a parton van, ez szuper! A kaja jó volt, a szoba kényelmes, tiszta! A welnes rész szuper! Ajánlom minden kedves kikapcsolódni vágyónak! A svédasztalos reggeli tökéletes volt, egy dolog nem volt jó a vacsorában, hogy nem lehetett választani! Jó lett volna, ha legalább kétfajta menüből lehetett volna választani.
Udvarias, segítőkész, vendégbarát személyzet. Az ételek finomak, a reggeli bőséges. Kár, hogy a'la carte nem lehet étkezni. A gyerekeknek sokféle lehetőség van a játékra, kikapcsolódásra. A játszószobában ping-pong asztal,csocsó és több társasjáték is van. A wellnes részleg is szuper. A szobák tiszták, kényelmesek, nagyon szép a kilátás a Balatonra.
Hotel Három Hattyú kíváló gyermekes családok részére is. A szobák kényelmesek, tiszták. A személyzet előzékeny, vendégbarát, minden segítőkész. A környezet remek az igazi kikapcsolódáshoz, a balatonparti sétákhoz, még akkor is, ha az évszak, vagy az időjárás miatt nem lehet fürödni.
A gyermekek részére játszási és sportolási lehetőség biztosított. Az egészséges életmód mgeteremtéséhez minden vendég számára a lehetőség adott. A felszolgált étel ízletes, házis jellegű és bőséges. Mindenkinek tudom ajánlani, aki igazán szeretne kikapcsolódni, pihenni.
A szálloda nagyon kényelmes. A wellnes részlege nagyon kellemes. Az étterem nagyon szép,az ételek finomak. A személyzet nagyon barátságos,mindent meg tesznek a vendégért. Halowen ünnepkor voltunk ,külön programmal készült a személyzet. /Gyertyafényes fürdőzés,tőkfaragás stb. /Nagyon jól éreztük magunkat. Szivünkbe zártuk a szállodát.
Mindennel meg voltunk elégedve, igazán kellemes,csendes,nyugodt környék fogadott bennünket. A szálloda belső környezete maximális volt, az épület kívülről egy kis felújítást érdemelne, de ez nem befolyásolja a szálloda iránti megítélésünket.