A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
Kedves, segítökész személyzet. Az ételek nagyon finomak voltak, és a vacsora választéka is kifogástalan. A szoba megfelelő méretű, és az ágyak is kényelmesek. A fürdőszoba lehetett volna kicsit melegebb. A wellness részben a nagy medence vize kicsit hűvös volt, leginkább csak úszásra alkalmas. Az infra szauna ajtaja nem zár rendesen.
Három napkét éjszakát töltöttünk párommal a szállodában. November utolsó három napján ,kellemes őszi időben. A szállodát megtekintve kicsit megijedtünk. Kissé "lelakottnak" tűnt. Amint beléptünk ,éreztük a külső kissé megtévesztő. Belül felújítva. Kedves , figyelmes személyzet . Rend ,tisztaság a szobában, fürdőben , étteremben!
Remek félpanziós ellátás. Ár/érték arányban felül múlta az elvártakat. Nem kizárt a visszatérésünk. Amit én negatívumként említenék , az élmény medence hőmérséklete kissé alacsony volt!
Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése / közel a Balaton /. Ízletesek voltak az ételek és elegendő volt a választék.A wellness részleg nyitvatartása nagyon kedvező , mert ennek köszönhetően vacsorát követően még le tudtunk menni fürdeni, szaunázni. Kellemes napokat töltöttünk Önöknél immár másodszor.
Kellemes környezetben, kényelmes szoba, jó szolgáltatások fogadtak minket. A tájékoztatás nem mindig volt teljes körű, de mindig minden kiderült időben. A konyha remek, a svédasztalos étkezések során mindig újratöltöttek mindent. A szálloda welness részlege felújított, bár a medencékre is ráférne ez.
Késő ősszel voltunk, a környék és az egész Dél-Balaton halott volt, ami meglepett minket, de kocsiba ültünk és kerestük a kikapcsolódási lehetőséget. A szálloda nyáron biztosan jobban kihasználható a vendégek részéről, látszik, hogy jók az adottságai. Az ár-érték arány remek volt, gondolom nyáron is vannak hasonló akcióik.
Kicsit nehezen indult mert az első éjszaka a kazán alatti szobát kaptuk és nagyon hangos volt és nem lehetett pihenni de jeleztük a problémánkat és rögtön kaptunk egy másik szobát. Ez pozitívum. Második nap sajnos a víz fővezetékét elvágták a vasúti síneknél és ez miatt nem volt víz a szállodában reggel 9 órától du:15 óra 30 ig így a wellnessnek lőttek arra a napra.
Újra töltötték a medencét és minden hideg volt. Erről a szálloda nem tehetett de jeleztem,hogy ez nekünk így nem pihenés és kértem,hogy kárpótoljanak így kaptunk még egy nap pihenést ez szerintem nagyon korrekt volt. Tisztasággal nincs gond. Személyzet kedves-figyelmes. Vacsora nagyon finom volt mindig. Igaz a gyümölcsöt hiányoltuk. A primitív hangos vendégekről nem tehetnek akik még éjfélkor is az ajtónk előtt hangosan énekeltek és beszélgetek a páromnak ki kellett menni szólni,hogy egy kicsit halkabban mert más pihenni jön ide . Összességében jó volt a kisebb kellemetlenségek ellenére. Ennek ellenére szerintem visszalátogatunk még.
Érkezéskor kellemes csalódást jelentett a Hotel belső kialakítása. Igaz a mondás,hogy ne ítélj elsőre és ne ítélj a külsőségek alapján. A fogadtatás kíváló volt, nem vett sok időt ígénybe a bejelentkezés. A tisztaság kíváló. A szoba kényelmes, megfelelő méretű. Az étkezések alkalmával a kínálat megfelelő,elegendő és változatos volt.
A személyzet maximálisan kedves,illedelmes, segítőkész. Negatív élményt a szoba jelentett. Földszinti szobát kaptunk,/a foglalásban emeleti szobát írtak, melyre rákérdeztünk, azt mondták, nincs jelentőssége/ melynek ablaka a külső teraszra nézett, mely egyben a dohányzásra kijelőlt hely! Szellőztetni nem lehet, ha valaki éppen akkor dohányzik. Mivel borongós idő volt a villanyt nappal is fel kellett kapcsolni, így viszont mindenki belátott a szobába, teraszról, folyósóról. Tehát a függönyt két napig nem lehetett félre húzni. A szobánk mellett több "iroda" is található, illetve a Wellnesbe vezeő ajtó. Nagyon nagy a forgalom, állandó ajtó csukódás reggel fél héttől este fél tízig. Nem mondható nyugodtnak. A szobában lévő tévé kis képernyős, ami nem baj, de az ágyból nézni kissé kényelmetlen,a falra szerelve kényelmesebb lenne. A Wellnes rész kíváló. Mindent egybevéve jól éreztük magunkat. Ha visszatérünk legközelebb emeleti szobát kérünk.
A családommal egy csodálatos hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában. Érkezésünkkor este Halloween party és Tóth Vera koncert volt. Az étkezéseknél egyszerű, de finom magyaros ételek vártak minket. Sose maradtunk éhesek, gyerekek is mindig találtak fogukra valót.
A wellness részleg nem túl nagy, de többször is volt, hogy csak a mi családunk volt lent és szuperül éreztük magunkat. Az ár/érték arány tökéletes, mindenkinek ajánlom. Már le is foglaltam a következőt, Decemberben férjemmel kettesben visszamegyünk.
Már régen vártunk arra,hogy egy ilyen szállodára találjunk,minden nap csak jó dolgokkal szembesültünk,persze voltak apró hibák,amik felejthetöek,az étkezés és az ételek jók voltak,a személyzet barátságos,tisztaság mindenüt ahol jártunk,egy negativum amit,csak jelzünk,hogy a finn szaunna,föleg reggel tul van fütve,szinte égető volt a forroság,pedig olyan helyet kerestünk,ahol nem süt annyira,de embere válogatja,ki hogy birja,szoval ha lehet és modunkban áll visszafogunk térni,mert azt kaptunk a pénzünkért amit vártunk,ajánjuk mindenkinek,mert nem drága,csak az idő lett volna jobb,Tisztelettel:CsepregiJózsef és felesége Erzsi.
2016 tavaszán jártunk a Három hattyúban. A szállás, ellátás, szolgáltatás elvárásainkat bőven meghaladta. A nagyon jó ár miatt választottuk ezt a szállodát és ezért mivel tényleg olcsó volt nem vártunk tőle túl sokat! Legyen hol aludni, legyen mit enni és tudjunk egy kicsit fürdeni biciklizni.
A valóságban jóval többet kaptunk mint ami ilyen áron elvárható. Meg is kérdeztem a recepción, hogy miért nincs 4 csillaguk? Szerintem megérdemelnék! Sok helyen jártunk már az országban és bizony voltunk olyan 4 csillagosnak mondott helyen ahol sem az étteremmel sem a kiszolgálással nem voltunk elégedettek. Itt minden tökéletes volt, a személyzet is nagyon barátságos segítőkész , az ételek pedig kifogástalanok voltak, csak azt sajnáltuk, hogy sokszor nem tudtunk mindent megkóstolni, mert a választék is bőséges volt. Az italkínálat úgy szintén. Arra számítottunk, hogy ital automatából pancsol magának az ember valami gyengébb minőségű szörpikét, de nem! Hűtőből minőségi gyümölcsleveket és egyéb italokat kaptunk! Szóval nagyon jó volt és még biztosan leszünk a vendégük. Ezúton is köszönjük a kellemes néhány napot!
Emeleti, tágas, erkélyes, Balatonra néző szobát kaptunk. Kényelmes ágy, reluxa, légkondi, az erkélyen ruhaszárító. De a zuhanyfülke alsó szélén fekete penészfoltok, elnéztük. Hamarosan le is mentünk a wellnessbe, de jó, csak mi vagyunk! Az örömünk hamarosan elmúlt.
A víz ugyan kellemes hőfokú, de a második kör úszásánál már nem bírtuk abbahagyni a köhögést, annyira klóros. Irány a Balaton, kissé hűvös, de nem klóros. A reggeli csak 8-kor kezdődik, de a választék bőséges. Az egyik vacsora, grill volt, a vendégek előtt grillezték nagy füstben a húst, ami a nagy lángon forgatva, belül jó rágós maradt. Senkinél sem arattak vele sikert. A desszert agyoncukrozott gyümölcssaláta volt, sütemény egyik este sem. Ezt is elnéztük. A Balatonra néző emeletenkénti teraszokon balkonládákban kis növények, szépek és zöldek lennének, ha a kertész is locsolná őket, nem csak a jó Isten. Ár-érték arányban jó, összességében jól éreztük magunkat, sokat kirándultunk a környéken.