A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
2 éjszakát töltöttünk el a Hotel Három Hattyúban november végén, nagyon kellemes napos ősz végi időnk volt. A személyzet korrekt, a félpanziós ellátás remek volt.
Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése / közel a Balaton /. Ízletesek voltak az ételek és elegendő volt a választék.A wellness részleg nyitvatartása nagyon kedvező , mert ennek köszönhetően vacsorát követően még le tudtunk menni fürdeni, szaunázni. Kellemes napokat töltöttünk Önöknél immár másodszor.
Barátságos, tágas, tiszta szobák. Finom, változatos ételek. Egyszer sem maradtunk éhesek. A személyzet kedves, figyelmes. Pici negatívum, hogy a medencében a víz hőfoka számomra hideg volt, bár a jakuzzi kárpótolt. Összegezve, remekül éreztük magunkat és csak ajánlani tudjuk másoknak.
Nagyon jól éreztük magunkat a Három Hattyu hotelben. Kiváló személyzet, nagyon finom ételek, kerékpár ingyenes kölcsönzése. Köszönjük és megtartjuk emlékezetükben. 60 év fölötti házaspár. Üdv: Vincze János és felesége.
Kellemes környezetben, kényelmes szoba, jó szolgáltatások fogadtak minket. A tájékoztatás nem mindig volt teljes körű, de mindig minden kiderült időben. A konyha remek, a svédasztalos étkezések során mindig újratöltöttek mindent. A szálloda welness részlege felújított, bár a medencékre is ráférne ez.
Késő ősszel voltunk, a környék és az egész Dél-Balaton halott volt, ami meglepett minket, de kocsiba ültünk és kerestük a kikapcsolódási lehetőséget. A szálloda nyáron biztosan jobban kihasználható a vendégek részéről, látszik, hogy jók az adottságai. Az ár-érték arány remek volt, gondolom nyáron is vannak hasonló akcióik.
Kellemes környezet !A szobákban hiányoság az lcd tv.A wellnes részlegben már csak a gőzfürdő hiányzik és teljes lenne a szolgáltatás!Mi visszatérő vendégek vagyunk.Legközelebb is ide jövünk!
Kicsit nehezen indult mert az első éjszaka a kazán alatti szobát kaptuk és nagyon hangos volt és nem lehetett pihenni de jeleztük a problémánkat és rögtön kaptunk egy másik szobát. Ez pozitívum. Második nap sajnos a víz fővezetékét elvágták a vasúti síneknél és ez miatt nem volt víz a szállodában reggel 9 órától du:15 óra 30 ig így a wellnessnek lőttek arra a napra.
Újra töltötték a medencét és minden hideg volt. Erről a szálloda nem tehetett de jeleztem,hogy ez nekünk így nem pihenés és kértem,hogy kárpótoljanak így kaptunk még egy nap pihenést ez szerintem nagyon korrekt volt. Tisztasággal nincs gond. Személyzet kedves-figyelmes. Vacsora nagyon finom volt mindig. Igaz a gyümölcsöt hiányoltuk. A primitív hangos vendégekről nem tehetnek akik még éjfélkor is az ajtónk előtt hangosan énekeltek és beszélgetek a páromnak ki kellett menni szólni,hogy egy kicsit halkabban mert más pihenni jön ide . Összességében jó volt a kisebb kellemetlenségek ellenére. Ennek ellenére szerintem visszalátogatunk még.
A szálloda ellátásán meg voltunk lepődve, kifejezetten jónak mondható.Az étterem szép, tiszta, kulturált, mindig volt szabad hely. Az ételek háziasak, finomak. A bárban is mindenki megtalálhatta a neki tetsző italt. Hiányosságot nem tudnék felsorolni, tulajdonképpen minden tetszett.
Érkezéskor kellemes csalódást jelentett a Hotel belső kialakítása. Igaz a mondás,hogy ne ítélj elsőre és ne ítélj a külsőségek alapján. A fogadtatás kíváló volt, nem vett sok időt ígénybe a bejelentkezés. A tisztaság kíváló. A szoba kényelmes, megfelelő méretű. Az étkezések alkalmával a kínálat megfelelő,elegendő és változatos volt.
A személyzet maximálisan kedves,illedelmes, segítőkész. Negatív élményt a szoba jelentett. Földszinti szobát kaptunk,/a foglalásban emeleti szobát írtak, melyre rákérdeztünk, azt mondták, nincs jelentőssége/ melynek ablaka a külső teraszra nézett, mely egyben a dohányzásra kijelőlt hely! Szellőztetni nem lehet, ha valaki éppen akkor dohányzik. Mivel borongós idő volt a villanyt nappal is fel kellett kapcsolni, így viszont mindenki belátott a szobába, teraszról, folyósóról. Tehát a függönyt két napig nem lehetett félre húzni. A szobánk mellett több "iroda" is található, illetve a Wellnesbe vezeő ajtó. Nagyon nagy a forgalom, állandó ajtó csukódás reggel fél héttől este fél tízig. Nem mondható nyugodtnak. A szobában lévő tévé kis képernyős, ami nem baj, de az ágyból nézni kissé kényelmetlen,a falra szerelve kényelmesebb lenne. A Wellnes rész kíváló. Mindent egybevéve jól éreztük magunkat. Ha visszatérünk legközelebb emeleti szobát kérünk.
Visszatérő vendégek vagyunk. Tavasszal voltunk itt, és akkor megfogaduk, hogy ősszel visszajövünk. Kedves,segítőkész a személyzet, az ételek változatosak és isteni finomak, a wellness része is bővült tavasz óta (nagyon jók lettek). Máskor is fogunk jönni!