Apaként a felnőttnek minősülő leányommal töltettem egy nagyon kellemes hét végét a szállodában. A kiváló minőség jellemzi a szállodát minden területen: a szálloda hangulata kialakítása, a személyzete is kiváló. Az étkezéseknél kimondottan tetszik, hogy a meleg főételek menüsorról választhatóak, a minősége, tálalása, választéka kiváló.
Szívesen maradtunk volna még! Észrevételem: nincs olyan szobájuk a standard kategóriában ahol 2 különálló ágy lenne, esetemben ezt nagyobb kategóriájú szobában tudták csak biztosítani, felárért.
A szálloda berendezése modern, és a színvilága remek.Az ételválaszték bőséges, a személyzet figyelmes, segítőkész. A medence kicsi, úszásra nem alkalmas. Valóban csak élménymedence, de annak kitűnő.
Kellemes, szép környezetben pihenhettünk. A személyzet kedves, előzékeny, udvarias volt. A szobák kényelmesek, ízlésesek. Kifejezetten jól esett a szobába bekészített hűtött ásványvíz, amit minden nap újra feltöltöttek.
Nagyon szép,letisztult design a szálloda közös tereiben,és a szobában is. Kicsi,de kellemes wellness rész. A legfőbb erénye a szállodának a kiváló konyha! Minden igényt kielégítő,akár vegetáriánusoknak is,de a visszafogott,nem kommersz ételeket kedvelők részére is. Egyedül a nagyon gyenge minőségű,műszálas ágynemű,paplan,párna nem illik ebbe a milliőbe. . . .
A szoba kialakítása nagyon jó.A wellness részleg elrendezése tetszett.Az éttermi kiszolgálásban nem találtam semmi kifogást.A bárban is kedvesek voltak a hölgyek.
Köszönjük, meg voltunk elégedve a a szállással és a kapcsolódó szolgáltatásokkal is: - a wellness részleg tiszta, jó elrendezésű és kellemes hangulatú, - egy ellazító 20 perces masszázson is részt vehettünk, - a szoba ízlésesen berendezett, az ágy kényelmes, sajnos jelzésünk ellenére is túlságosan fűtöttek éjszaka, így nyitott ablaknál aludtunk.
- az étterem dizájn tetszett, az ételek sokfélék, finomak, mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, - a bár kínálatából javaslom az Ananas Colada alkoholmentes koktélt!
Két nap alatt is rendkívüli felüdülést nyújtanak a szálloda wellness szolgáltatásai, a kényeztető szobai ellátások,és a kifogástalan, választékos étkeztetés. A szálloda parthoz közeli elhelyezkedése lehetővé teszi rövid séta esetén is a kellemes időtöltést,a sétány és a parti rész télen is többek által látogatott.
Születésnapot ünnepeltünk a hotelban a párommal, a személyzet maximálisan segítőkész volt, feldíszítették a szobát, felszolgálták a szülinapi tortát a vacsoránál, és amiben csak kértük, segítettek! Fantasztikus volt!
Ami nagyon jó volt: A konyha! Kitünö, kitünö! A felszolgálók nagyon udvariasak, figyelmesek. Nagyon szép volt a terítés, egyes manufakturális étkek a fiatalkorunkat hozták vissza (füstölt sertés-dolgok). A sütötök- és céklalé fenomenális! Ami (nekünk) hiányzott: egy fogantyú a tus alatt.
A mi korunkban még nem létfontosságu, de nem csak a mi korunkbeliek szállnak meg szállodában. Nem ártana több polc vagy rakodófelület a szobában. Tudjuk, vannak, akik nálunk kevesebb csomaggal utaznak, de vannak olyanok is, akik több idöt akarnak ott eltölteni több csomaggal. Engem pl. az is zavart, hogy fekete a szekrény belseje, s nem látom rajta a fekete holmimat. Ha nincs ott a Feleségem, akkor most a személyzet gazdagabb néhány pár fekete zoknival. . . . röhejes, de így van. Talán inkább a szemüvegemet kellene erösebbre cserélnem? Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is megyünk! (Föleg, ha akciót hirdetnek internetes felületemen. . . . ! ) Üdvözlet Felsöörböl (Obewrwart, Austria)
A hotel nagyon szép és a wellness részleg és a szaunák is nagyon tetszettek nekünk. De aki nem szereti a rózsaszínre sütött húsokat ne válasszon főételnek sülthúst ,mert csalódni fog.A reggeli viszont kiváló.Egyébként remekül éreztük magunkat és a környék is nagyon tetszett.Ajánljuk másoknak is.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: 400 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 2500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • szobaszervíz • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár