Barátokkal érkeztünk Valentin nap előtt egy nappal. Új szálloda még az illat is új volt. A reggeli és a vacsora nagyon finom volt, minden nap megleptek valami újdonsággal, a Valentin napot is kiemelték. Az ételek nagyon ízletesek voltak. A wellness részleg az elvárásunknak megfelelt. Bátran merem ajánlani.
Három éjszakát töltöttünk a Hotel Aura-ban, ahol csodálatosan éreztük magunkat! Kedves, segítőkész személyzet, nagyon finom ételek, kényelmes szoba és kellemes wellness részleg tette felejthetetlenné ott létünket! Köszönjük!
Nem szoktam értékelést írni, de mivel itt mindennel megvoltunk elégedve a párommal együtt ezért ugy gondoltam meg ér egy nagyszerű csillagos ötös értékelést. Ezt megosztottam Facebookon az Aura Hotel oldalán és mielőtt elhagytuk volna a szobát, hagytam egy értékelő papírcetlit is, annyira szuperül éreztük magunkat.
Kényelmes igényes szoba, a személyzet kedves és udvarias, és akkor még az ételt le sem írtam, az valami isteni finom volt. A wellness részleg is jó volt, mint higiénia szempontjából és mint a kényelmes pihenő részleg szempontjából is. Egyet biztosan tudunk mondani, még pedig, hogy biztosan visszatérünk még ide! Ajánlani mindenkinek tudom mert biztos vagyok benne hogy tökéletes választás az Aura Hotel!
Mindennel meg voltunk elégedve.Mivel új a szálloda,remélem a szolgáltatások és a személyzet is megmarad ilyen kiválónak.Egy apró észrevétel: A welnessben jó lenne egy fali óra.Egyébként szuper minden!!!! Visszatérünk.
Szuper a konyha: ötletes és nagyon színvonalas ételek, nagyon kedves és készséges kiszolgálással. Tiszta, igényes és átgondolt az egész szálloda, a modern berendezés ellenére igen kényelmes és nyugalmat áraszt. A szauna részleg nagyon fejlett és vannak szervezett programok is, viszont a medencék pezsgő-funkcióiba bevezettett levegő néha egy picit hideg volt.
Néhány szolgáltatással még bővíthetnék a palettát; mint pl kozmetika, szolárium, illetve az edzőterem is lehetne nagyobb - bár a benne lévő űrkorszaki gépek nagyon jók.
Csodálatos èjszakát töltöttünk el Balatonfüreden a Hotel Aurában. Gyönyörű a szálloda, minden luxust kielègít, teljes mèrtèkben megvoltunk vele elègedve a párommal. Az ètelek minősège is kifogástalan volt, köszönjük, hogy rèszesei lehettünk az èlmènynek, bátran fogjuk ajánlani minden ismerősünknek!
Február elején négy napot töltöttünk az Önök szállodájában és ezek a napok tényleg tavaszt hoztak a télbe! Köszönjük a nagyon kedves és mosolygós felszolgálást, a finom, változatos és minden igényt kielégítő ételeket, a nagyon kellemes és kényelmes szobát! Csak ajánlani tudom a szállodát minden pihenni vágyónak! Biztosan vissza fogunk térni mi is!
Nagyon exkluzív szálloda, figyelmes segítőkész szállodai csapattal. Nagyon finomak és mindig frissek voltak az ételek, sajnos csak fél héttől volt vacsora ez elég késői volt. A szobában állandó 27 fok nem fáztunk ezen nem lehetett állítani. Egy gyerek játszó hiányzott de összeségében jól éreztük magunkat.
Három éjszakát töltöttünk az Aura hotelben, és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A szoba (smart) tiszta, kényelmes, két főnek épp eléggé tágas, a wellness részben különösen is tetszett, hogy sokféle szauna közül lehetett választani. A személyzet mindig nagyon figyelmes és barátságos volt, külön kiemelném az étterem mosolygós pincéreit.
:) A svédasztalos választék sokféle és bőséges volt, a friss gyümölcstől a kézműves sajtokig mindenféle jót kínáltak, alig tudtunk választani. :) Az egész hotel gyönyörű, ízléses, modern stílusú. . . Köszönet az itt töltött napokért. :)
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: 400 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 2500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • szobaszervíz • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár