A Balaton partján található Hotel Annabella épületéből páratlan kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre, a tóra, a déli partra, valamint a várost körülvevő hegyekre. A szálloda 388 teraszos, kétágyas, fürdőszobás szobával várja vendégeit.
Csodálatos 4 napot töltöttünk a Hotel Annabellában. Mindennel meg voltunk elégedve, a gyerekek is sokat játszottak, szórakoztak /billiárd, csocsó, foglalkozások. . . /. A személyzet nagyon kedves volt, az ételek változatosak, nagyon finomak, este élőzene volt.
A szobák tiszták, kényelmesek, habár kisebb a medencéjük, de mivel mindig kevesen voltak lent, mi nagyon jól szórakoztunk itt is, sokat szaunáztunk. Habár az idő változékony volt, még napoztunk is. Mivek közel van a sétány, sokat sétáltunk, sétahajókáztunk is, ami az árban volt. Mindenkinek ajánlom a szállodát! ! !
Gyönyörű őszi napokat töltöttünk szeptemberben barátainkkal az Annabellában. Régóta ismerjük a szállodát, ezért nagy örömmel jövünk vissza. A személyzet figyelmessége, a szálloda tisztasága hozzájárult ahhoz, hogy remekül érezzük magunkat. Készséggel bocsátottak rendelkezésünkre külön helyiséget, ahol késő éjszakáig kártyáztunk.
Hangulatunkat és jó kedvünket fokozta az élőzene, valamint kiváló konyhájuk. Sajnos a szobánkban az ágy hevedere el volt törve, rögtön új matracot hoztak,de így sem tudtam aludni, mivel a törött hevedert kellett volna cserélni. Azóta ezt a problémát biztosan megoldották, ha az egészségünk engedi, újra eljövünk.
Több éve ide járunk,most már, mint nyugdijas nekünk a körlümények, gondolok az étkezésre,tisztaságra,kiszolgálásra az árra megfelelnek .Amit furcsálok a napozóágy a szállodában nem kell fizetni,viszont a parton elég borsos ára van.A következő évben is tervezzük a nyaralást az ANNABELLA szálóban
Június közepén jártunk itt két felnőtt és egy 8 éves gyermek. Nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos,hogy csak 4 napra tudtunk elmenni. Minden nagyon kiváló volt, a személyzet, mindenütt tisztaság,mindenben a vendégek segitségére voltak. Különösen kiemelném még a gyermek animátorukat akit annak idején Ritának hivtak,igen jól értett a gyermekek nyelvén.
Minden ott dolgozónak a további munkájához sok sikert, és sikerekben gazdag karácsonyt és boldog uj esztendőt kivánok. Ha lehetőségünk lesz biztosan jövőre is elmegyünk.
Nagyon elégedettek voltunk. Amit főleg kiemelnék, az a személyzet vendégszeretete és a svédasztalos félpanzió (minőség, választék egyaránt), valamint a saját strand. Negatívum: hiányoltuk a fürdőszoba felszereltsége során a hajszárítót; a strandon drágának találtuk a napozóágy bérleti díját.
A kapcsolt szolgáltatások (uszoda, strand, parkoló) valamint a svédasztalos félpanziós rendszer miatt rendkívül jó az ár érték arány, nagy a tisztaság és rendkívül udvarias a személyzet. Negatívum: az épület már régi, közel négyszáz szoba van, sajnos kevés a lift, ami az idősebb vendégek ill. babakocsival érkezők számára gondot jelent.
Különösen tetszett az uszodában dolgozók precizitása figyelmessége. Külön kérés nélkül kapcsolták a szaunát. Az étterem személyzete is udvariasan nem tolakodó módon végezte a feladatát. Jó benyomást keltett az ételek folyamatos rendezgetése,nem volt össze dúrt fogás. A szoba takarítása maximálisan rendbe volt.
A felszolgálók, kedvesek, türelmesek voltak az ételek jónak mondhatók és elég választékos. Ami nagyon nem tetszett az a szoba minősége, nagysága berendezése főleg a fürdőszoba. Azt is nagyon furcsállom,hogy pénzért lehet igénybe venni a ventillátort ahol nincs légkondicionáló berendzés. Ez megdöbentő nagyon meleg és rossz szag volt a szobában.
Örülök, hogy 3 éve rátaláltam a Hotel Annabellára. Azóta itt töltök nyaranta egy hetet, mert imádom a Balatont, nagyon megszerettem Balatonfüredet és remekül érzem magam az Annabellában. Kiváló helyen van, a személyzet udvarias, szolgálatkész, a szolgáltatások, étkezés minden igényemet kielégítő.
Külön kiemelném az éttermi dolgozók figyelmességét, gyors és udvarias kiszolgálását! A tisztasággal is maximálisan elégedett voltam, a szobák napi takarítása, törülköző csere mindennap, - nem jellemző minden azonos kategóriájú szálláshelyre.
Ami nekem a legkevésbé tetszett az a tisztaság. A fürdő megérkezésünkkor tele volt hajszálakkal. Hangyák jöttek-mentek éjjel-nappal. A szobában az ágy alatt ujjnyi vastagságú por volt, ami ott is maradt. Az ágynemű hajtogatás helyett ha javasolhatnám inkább porszívózni kellene gyakrabban. Minek kell élére állítani az ágyneműt?
Mivel a szobában csak egy szék van, kénytelen az ember az ágyra ülni és már össze is gyűrődött az ágynemű. Szobánk az első emeleten, pont az étkező fölött volt. Este tízkor még kanálcsörgetés, reggel hatkor már megint kanálcsörgetés. Lehet, hogy figyelembe kellene venni, hogy ki megy kisgyerekkel. A konyhával nincs gond, az ételek finomak, a pincérek barátságosak.