A Balaton partján található Hotel Annabella épületéből páratlan kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre, a tóra, a déli partra, valamint a várost körülvevő hegyekre. A szálloda 388 teraszos, kétágyas, fürdőszobás szobával várja vendégeit.
2 ejszakat töltöttünk el az Annabella Hotelben, mar masodjara voltunk itt, es most sem csalodtunk! Gyors bejelentkezes, el is foglalhattuk a szobat. Jol ereztük magunkat, annak ellenere hogy atalakitason esik at a hotel, nemelyik szinteken dolgoztak, de egyaltalan nem volt zavaro. A szoba kenyelmes es tiszta volt, gyönyörü kilatassal.
Nekünk kedvencünk. Szuper elhelyezkedésű szálloda,a környék könnyen bejárható. Kényelmes erkélyes szobák,a célnak megfelelő. Reggeli-vacsora amely italfogyaszutassal van, rendkívül kedvező és jó választékú. Reggel lehet úszni,nyáron lehet napozni a medence mellett. Átjáráss van szemben a parkon keresztül a saját strandra. Összességében ár arányban mi nagyon szeretjük.
Emlékszem régen csak ámulva néztem a vízből ezt a hatalmas kék épületet és megígértem hogy egyszer telik rá, megszállunk ott a családdal. Sajnos a nagyszülőkkel ez már nem lehetséges, de édesanyámmal sikerült. Azt meg kell azért jegyeznem, hogy árhoz képest elég retro, viszont tiszta, a Wellness részlege szép, a svédasztalos reggeli és vacsora pedig több mint bőséges.
Aki itt éhen marad arra már a kényes jelző is kevés. Naponta járnak a takarítók, ha kell a törölközőt és az ágyneműt is cserélik naponta. Okom panaszra nem lehet. Tényleg kicsit drágább hely, de legalább strandbelépőt nem kell fizetni - így igazából máris megtérült.
Balatonfüred legszebb környezetében a Tagore sétánynál található szálloda, melynek lekerített saját szép és tiszta parti strandja van ahova csak a vendégek léphetnek be. Maga a szállás és és étterme megfelel kategóriájának, de akinek más kellene közvetlen a szálloda előtt éttermek sora van bő választékkal.
Három napot voltunk 2019 szeptember elején. A szoba szép, és tiszta,szép kilátás, az ágy kényelmes, hűtö, klima alapból, és működik. Étterem pazar, wellnes is jó, és tiszta. Saját strand, és közel van. Személyzet mindenhol nagyon kedves, és figyelmes. (recepció, étterem, takarítók, wellnes) Nagyon jól éreztük magunkat, remélem még találkozunk! Gratulálok!
Először jártunk itt ebben a szállodában! A ki és bejelentkezés nagyon gyorsan ment. Segítőkészek a recepciósok. Hatalmas a szálloda nagy a parkolója, ennek ellenére alig lehet helyet kapni, gondolom ez a szálloda telítettségétől is függ.
Szerencsére jó időt fogtunk ki, így minden nap a szálloda saját strandjára mentünk, ami kulturált strand volt, valóban pár perc sétára a szállodától, ezért a wellness részleget már nem volt időnk kipróbálni,mert jobban szeretjük a természetes vizeket. Az étterem reggeli és vacsora kínálata nagyon jó. Változatos ételek, jó ízűek, süteménykínálatuk is változatos. Az étteremben a felszolgálók mind fiatalok, s nagyon udvariasak. Igaz, hogy néha oda kellett figyelni, nehogy elvigyék előlünk a még meg nem evett ételt, mert előfordult, hogy úgy kellett mondani, hogy még ne vigyék el. Azért a többség megkérdezte, hogy elviheti-e, s ha igent mondtunk, akkor vitték el, s minden esetben hozzátették, hogy egészségünkre! Nagyon jó klimatizálható a superior szobájuk. Lapos TV van a szobában, de a TV-n USB csatlakozási lehetőség nincs. A tűzijátékot a szálloda parkjára néző "mindenki" erkélyéről lehetett végignézni, ami szép látványt nyújtott! Úgy láttam, hogy gyerekbarát a szálloda, mindig van foglalkozás a gyerekekkel. Én szívesen ajánlom másoknak is ezt a szállodát.
Kellemes néhány napot töltöttünk itt el a barátainkkal. A szálloda könnyen megközelíthető. Annak ellenére, hogy a szálloda már nem új, nagyon szép. Tiszta kényelmes szobák. Kedves segítőkész személyzet. Nagyon bőséges, és finom ételek voltak. Nem volt éppen strandolós időnk, így a kinti medencét nem tudtuk kipróbálni. A Balaton parthoz közel van, így jót sétáltunk.
Szeptember közepén érkeztünk csomag ajánlatban az Annabellába. Már jártunk itt, és vissza vágytunk. Meglepődve értesültünk a fogadtatásunknál, hogy csomag ajánlatban a lehető legjobb szállodai szobát és a legszebb kilátással rendelkező legfelső emeleten kaptuk meg a szállásunkat. Hát a kilátás meseszép innen!
Mikor foglaltuk nem volt tudomásunk arról, hogy pont ezen a hétvégén van a romantikus reformkor fesztivál. Nagyon látványos felvonulással, programokkal,vásárokkal várt minket! Így egy kicsit más oldaláról is megismertük Balatonfüredet. A szálloda mint mindig kifogástalan, tiszta, a személyzet kedves, szolgálatkész. Az ételek nagy választékúak és ízletesek. Ajánlom az Annabellát mindenkinek aki szereti a gyönyörű Balatont! Jó tanács! Érdemes foglalás előtt tájékozódni a programokról, mert azt az információt kaptuk a kedves recepciós hölgytől, hogy nagyon sok program van állandóan.
Ha arra vágysz, hogy egy jót pihenj, akkor bátran választhatod ezt a szállodát! Ár-érték arány megfelelő. Tökéletes az elhelyezkedés, az aktív kikapcsolódásra is lehetőséged van, a kulturális programok és a szálloda is lehetővé teszi. Nagyon kellemes napokat töltöttünk el itt, ajánlom az 5. -6.
emeletet ahonnan csodálatos a kilátás és a fotózás szerelmesei is kattintgathatnak bátran! ! Az étkezések időpontjai is tök jók, nem kell sietni, korán kelni, ráérsz visszaérni vacsorára is!