A Balaton partján található Hotel Annabella épületéből páratlan kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre, a tóra, a déli partra, valamint a várost körülvevő hegyekre. A szálloda 388 teraszos, kétágyas, fürdőszobás szobával várja vendégeit.
Évek óta visszatérő vendégek vagyunk. A kissebbik lányom az első alkalommal 2 hónapos volt most 9 éves. A szálloda elhelyezkedése remek. A személyzet rendkivül kedves, figyelmes és segítőkész. A szobák berendezése kicsit retrós de tiszta és a célnak megfelelő! A medencék tiszták és a saját strandrész is rendezett egyetlen bajunk van velük, hogy korán zárnak!
Kimondottan gyermekbarát a szálloda, a babaágytól az etetőszékig mindent igyekeznek megoldani. Az étterem személyzete is nagyon figyelmes, az apróságok rendszeresen ott "sétálnak-csoportosulnak" az asztalok között és ezt a személyzet nagyon jól "viseli". Az animáció is nagyon jó, a lánykáim nagyon szeretik. Az ételek finomak és széles a választék! Az egyéni kívánságokat is igyekeznek teljesíteni. Több 4 csillagos szállodával is felveszi a versenyt!
A szálloda elhelyezkedése remek, a szobák minőségével nagyon meg voltunk elégedve, sok 4 csillagos szállodában sem jobb az elhelyezés. A konyha kiváló, választékos és nagyon finomak az ételek. Egyéb szolgáltatást nem vettünk igénybe, mert inkább sétáltunk és hajókáztunk, így azokról nem tudok véleményt mondani.
A Hotel Annabella nagyon közel van a Balaton partjához és a közkedvelt Tagore sétányhoz. Ebből kifolyólag az elhelyezkedése kiváló. A kiszolgálással is minden rendben volt. A recepción minden könnyen és gyorsan működött. Wellness szempontjából nem a legfelszereltebb hotel, de a környezet és a szolgáltatások színvonala ellensúlyozza azt. Van min javítani, de ennek ellenére nagyon meg voltam elégedve a Hotellel.
Unokánkkal töltöttünk hat szép napot ebben a nagyon kellemes Balaton parti szállodában,immáron 3. alkalommal. Két dolgot szeretnék megemlíteni, az egyik a medence hőfoka lehetne kicsit magasabb, esetleg egy gyermekmedencét kialakítani. A másik a reggeli étkezés kissé egyhangú. Ezzel együtt nagyon jól éreztük magunkat, szívesen mennénk jövőre is.
A szálloda "belső" viszonyait, lehetőségeit csak az interneten található ajánlásokból ismertem. Választásom elsősorban elhelyezkedése miatt esett az Annabellára. Az ott eltöltött idő igazolta választásom helyességét. Az érkezés pillanatától a távozás pillanatáig egyetlen olyan momentum sem fordult elő mely nemtetszésemet váltotta volna ki.
A személyzet minden tagja (minden szolgáltatás területén) udvarias, türelmes, kérdésekre kedvesen és kielégítően válaszoltak minden esetben. Az étkezés mint minőség, mint választék szempontjából kiváló. Ezt a szállodát a magam részéről mindenkinek ajánlom, ha kellemes pihenésre vágyik.
Nagyon kedves volt a személyzettől, hogy amint szóltunk a hideg miatt, azonnal kaptunk egy hősugárzót a szobánkba. Amit hiányoltam: a vacsoránál nem volt egyik nap sem olyan húsétel, ami nem szószban úszott (pl. rántott borda). Kár, hogy internetet nem lehet a szobákban használni. A reggelik nagyon finomak és választékosak voltak.
Jó ötletnek tartom, hogy a vacsoránál lehet egy automatából vizet venni, így nem feltétlenül kell még az italokra plusszban költeni, ha az ember amúgy is vizet szeretne inni. Összeségében meg voltunk elégedve mindennel.
Minden évben az ország különböző pontjain húsvétólunk. Családunk 10-12 fővel érkezik. Voltunk már 4*+-os szállodában is, de ott sem volt minden olyan kerek mint itt. Az ételek bőségesek és finomak, a szobák tiszták és mindennap tiszta törölközők, takarítás. A park csodálatos, rendezett. Az összes személyzet előtt le a kalappal. Nyáron visszamegyünk, mert visszavágyunk!
Csodálatos 4 napot töltöttünk a Hotel Annabellában. Mindennel meg voltunk elégedve, a gyerekek is sokat játszottak, szórakoztak /billiárd, csocsó, foglalkozások. . . /. A személyzet nagyon kedves volt, az ételek változatosak, nagyon finomak, este élőzene volt.
A szobák tiszták, kényelmesek, habár kisebb a medencéjük, de mivel mindig kevesen voltak lent, mi nagyon jól szórakoztunk itt is, sokat szaunáztunk. Habár az idő változékony volt, még napoztunk is. Mivek közel van a sétány, sokat sétáltunk, sétahajókáztunk is, ami az árban volt. Mindenkinek ajánlom a szállodát! ! !
Június közepén jártunk itt két felnőtt és egy 8 éves gyermek. Nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos,hogy csak 4 napra tudtunk elmenni. Minden nagyon kiváló volt, a személyzet, mindenütt tisztaság,mindenben a vendégek segitségére voltak. Különösen kiemelném még a gyermek animátorukat akit annak idején Ritának hivtak,igen jól értett a gyermekek nyelvén.
Minden ott dolgozónak a további munkájához sok sikert, és sikerekben gazdag karácsonyt és boldog uj esztendőt kivánok. Ha lehetőségünk lesz biztosan jövőre is elmegyünk.
Nagyon elégedettek voltunk. Amit főleg kiemelnék, az a személyzet vendégszeretete és a svédasztalos félpanzió (minőség, választék egyaránt), valamint a saját strand. Negatívum: hiányoltuk a fürdőszoba felszereltsége során a hajszárítót; a strandon drágának találtuk a napozóágy bérleti díját.