A Balaton partján található Hotel Annabella épületéből páratlan kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre, a tóra, a déli partra, valamint a várost körülvevő hegyekre. A szálloda 388 teraszos, kétágyas, fürdőszobás szobával várja vendégeit.
A kapcsolt szolgáltatások (uszoda, strand, parkoló) valamint a svédasztalos félpanziós rendszer miatt rendkívül jó az ár érték arány, nagy a tisztaság és rendkívül udvarias a személyzet. Negatívum: az épület már régi, közel négyszáz szoba van, sajnos kevés a lift, ami az idősebb vendégek ill. babakocsival érkezők számára gondot jelent.
Különösen tetszett az uszodában dolgozók precizitása figyelmessége. Külön kérés nélkül kapcsolták a szaunát. Az étterem személyzete is udvariasan nem tolakodó módon végezte a feladatát. Jó benyomást keltett az ételek folyamatos rendezgetése,nem volt össze dúrt fogás. A szoba takarítása maximálisan rendbe volt.
Örülök, hogy 3 éve rátaláltam a Hotel Annabellára. Azóta itt töltök nyaranta egy hetet, mert imádom a Balatont, nagyon megszerettem Balatonfüredet és remekül érzem magam az Annabellában. Kiváló helyen van, a személyzet udvarias, szolgálatkész, a szolgáltatások, étkezés minden igényemet kielégítő.
Külön kiemelném az éttermi dolgozók figyelmességét, gyors és udvarias kiszolgálását! A tisztasággal is maximálisan elégedett voltam, a szobák napi takarítása, törülköző csere mindennap, - nem jellemző minden azonos kategóriájú szálláshelyre.
Nagyon elégedettek voltunk a szállással, az ellátással. Ami jobb lehetne, az a kommunikáció, mindenről csak úgy értesültünk, ha rákérdeztünk. A szobában jó lenne légkondícionálás. A minibár elég hiányos ellátottságú, se vörösbor, se pezsgő nincs benne.
Nagyon kellemes hetet sikerült a szállodában tölteni,valóban minden ott dolgozó igyekezett a vendégek kívánságát keresni. Az ellátás magas színvonalú volt jól felszerelt, minden igényt kielégítő. Csak jót mondhatunk,nekünk még az időjárás is kedvezett,így minden adott volt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.
Köszönet a gyors szállásfoglalásért és a rugalmasságukért. Az egész család jól érezte magát az összenyitható szobákban,együtt voltunk és mégis külön. Nagyon tetszett az ételválasztékuk, nagyon bőséges és finom volt. A személyzet is nagyon udvarias és figyelmes volt.
Megjegyezném, hogy a napozóágyak a szálloda strand részén is lehetnének ingyenesek,ugyanúgy mint a medence körül,elvégre azokat is csak a szálló vendégei használják. A másik észrevételem, hogy a szobákban a hűtőszekrények lehetnének kicsit nagyobbak. Mindent összevetve jól éreztük magunkat.
Nagyon elégedettek voltunk mindannyian. Ha esetleg néhány vendéget rá lehetne venni, hogy ne dohányozzon a szobák erkélyén, akkor este és reggel nem jönne be a cigarettafüst az egyébkén sem dohányzó szobákba. Személyzetük kedves, figyelmes, abszolut gyerekcentrikus a hely, konyhájuk osztályon felüli változatos ételekkel. Néhány általam nem ismert receptet be is szereztem. Sok sikert Önöknek.
Nagyon nem tetszett az, hogy nagyon meleg volt a szobában, és nem volt mit tenni. Nem tetszett még, hogy a strand területén a vizbemenetnél nagy nádas volt, ami a gyerekeket riogatta, féltek tőle, és a kilátást is teljesen elvette. Amellett nem szép látvány a part melletti nyálas uszadék sem. A gyerek félt az iszapban megbujó, és a vizen úszkáló növényektől.
A hotel elhelyezkedése kiváló, Tagore sétány mellett, saját Balaton parti strandja, szép, tiszta, tökéletes. A hotel udvara hatalmas, füves terület, gyerekeknek kiváló lehetőségekkel. A szálloda mindig tiszta, személyzet rendkívül segítőkész. Mi 3 gyermekünkkel voltunk tavaly először, és pár nap múlva ismét megyünk. Már nagyon várjuk!
Ismerős ajánlotta, ezt a szállodát, a képek alapján még nem voltam teljesen meggyőzve,de mivel mindenképpen szerettem volna pihenni valahol ezért gondoltam kipróbáljuk. A szálloda közel van mindenhez, ami a helyszínen derült ki számunkra, sokat lehet csatangolni, a hajókázást ki nem hagynám semmiért.
A strand része szépen ápolt tiszta és mivel csak a szálloda vendégeknek van fenntartva biztonságos. Az étkezéseknél a választék bőséges. Mit mondhatnék még: idén is visszamegyünk :)