A Balaton partján található Hotel Annabella épületéből páratlan kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre, a tóra, a déli partra, valamint a várost körülvevő hegyekre. A szálloda 388 teraszos, kétágyas, fürdőszobás szobával várja vendégeit.
Nagyon nem tetszett az, hogy nagyon meleg volt a szobában, és nem volt mit tenni. Nem tetszett még, hogy a strand területén a vizbemenetnél nagy nádas volt, ami a gyerekeket riogatta, féltek tőle, és a kilátást is teljesen elvette. Amellett nem szép látvány a part melletti nyálas uszadék sem. A gyerek félt az iszapban megbujó, és a vizen úszkáló növényektől.
A hotel elhelyezkedése kiváló, Tagore sétány mellett, saját Balaton parti strandja, szép, tiszta, tökéletes. A hotel udvara hatalmas, füves terület, gyerekeknek kiváló lehetőségekkel. A szálloda mindig tiszta, személyzet rendkívül segítőkész. Mi 3 gyermekünkkel voltunk tavaly először, és pár nap múlva ismét megyünk. Már nagyon várjuk!
- Nyári kánikulában kifejezetten elviselhetetlen! Nincs légkondi, a szobában csak a teraszajtó nyitható. Éjjel 38 C fok volt a szobában, levegő semmi. Ventillátor sem volt. Az ételek unalmasak, a terítőn a 4. nap még mindig ugyanott volt az ételfolt ( feltételezem, nem mosták ). + A szoba tiszta volt, a strandja kiváló.
Nagyon jó a fekvése! A magyar est nagyon jó volt. Mivel extra akciósan utaztunk, ezért megérte, de a rendes árért semmi esetre sem ajánlanám! ! ! Egy Danubius Hoteltől az ember sokkal többet várna el!
Ismerős ajánlotta, ezt a szállodát, a képek alapján még nem voltam teljesen meggyőzve,de mivel mindenképpen szerettem volna pihenni valahol ezért gondoltam kipróbáljuk. A szálloda közel van mindenhez, ami a helyszínen derült ki számunkra, sokat lehet csatangolni, a hajókázást ki nem hagynám semmiért.
A strand része szépen ápolt tiszta és mivel csak a szálloda vendégeknek van fenntartva biztonságos. Az étkezéseknél a választék bőséges. Mit mondhatnék még: idén is visszamegyünk :)
A szálloda fekvése nagyon szép, a város nagyon tiszta gondozott, az emberek kedvesek segítőkészek. A szálloda alkalmazottai maximálisan rendelkezésre álltak bármilyen probléma megoldásában. Az uszoda és medence nagyon kellemes. A strand nagyon szép, gondozott a kényelmet méginkább szolgálná ha a napozóágyak ott is ingyenesen hozzáférhetőek lennének.
A szoba kényelmes, kellő mennyiségű tárolóhellyel rendelkezik ami fontos. Az ételek finomak,különlegesek. Az étterem szép, de az asztalok nagyon kicsik főleg 4 személyre megterítve emiatt az étkezés nem kényelmes. Felesleges a 4 személyre történő megterítés mert tapasztalatom szerint a kisebb asztaloknál 2 fő étkezik. Összességében nagyon kellemesen éreztük magunkat.
Úgy érkeztünk Balatonfüredre,hogy nem volt még szálláshelyünk,majd a párom kitalálta,hogy menjünk be ide,amikor megtudtam,mennyit kóstál egy éjszaka,legszívesebben felnevettem volna,de azt kell mondanom,hogy a másnap reggeli séta,illetve maga a környezet,majd pedig a délutáni medencés fürdőzés kárpótolta a negatív gondolataimat.
A szoba lehetett volna picit nagyobb, az étel szuper volt,nagyon változatos,a kiszolgálás is remek. Szuperek a medencék, gyönyörű környezetben van. Jó, hogy a Balaton parton van, és hogy van saját strandra. Azt hiszem mindennel meg voltam elégedve egyet kivéve, a gyerek programok gyengék voltak, és nem volt összeszedett a csapat. Ettől eltekintve, szívesen mennék újra.
A másik kedvencünk Balatonfüred Hotel Annabella. Még édesanyám mozgása engedte évente visszajártunk. A hotel közepes árkategóriájú. A személyzet segitőkész. A szoba kényelmes. A konyhája minden igényt kielégitő. A külső és belső medencéje , valamint a saját balatonparti strandja kiváló pihenési lehetőség.
A szálloda elhelyezkedése remek, minden nagyon közel van hozzá. Nyáron még saját strandja is van, ami szintén jó pont. A szobánk is megfelelő állapotú volt, bár egy kicsit szükös de tartozott hozzá erkély is, amit nem igen használtunk, mert nem a Balaton fele nézett. Ár/érték arányban ezért drágának mondanám egy kicsit.