A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Családdal voltunk a balatonfüredi szállodában immáron másodszor, a Lido apartmanban. Jell. : családbarát szállás, kisgyermekes családok számára kifejezetten ajánlott. Gyerekek számára külön programok, akár a strandon, akár a szálloda épületén belül. A szállás kényelmes, tágas, tiszta, az étteremben és a strandon bő étel és ital választék.
Kedves személyzet. Saját strand, nem kell utazni, hogy vízpartot érj, Balatonfüred központja könnyen elérhető, a sétány és a kikötő, a közlekedést megkönnyíti a kis vonat, amely a szálloda előtt áll meg. Kifejezetten ajánlani tudom Mindenkinek. Ki kell próbálni, mi ismételni fogunk biztos.
Szeptember elején jártunk a Hotel Marinában. Már évek óta visszajáró vendégek vagyunk, a rendkívül kedvező ár-érték arány kombináció miatt. A szálloda szobái kissé retro hangulatról árulkodnak, a fürdők eléggé felújításra szorulnának. A tisztasággal semmi probléma nincs, a személyzet rendkívül kedves, felkészült és előzékeny.
Az ételek fantasztikusan finomak, bőséges a választék, minden étkezésnél. A benti medence hőmérséklete és tisztasága, nagysága remek. A szálloda saját strandja kellemes pihenász szolgál, sokféle kikapcsolódási lehetőséggel. A strandon elhelyezkedő büfé szintén kiváló. All inclusive ajánlatuk az egyik legjobbak közé tartozik, bárkinek szívesen ajánlanám ezt a szállodát. Elhelyezkedése is kitűnő, a központtól öt perc kellemes séta.
Először is köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat,az esős időjárás ellenére is. A személyzet, a kiszolgálás,az étkezés igazán kiváló volt,. Mindenki nagyon kedves és udvarias volt.
Egyedül a szoba tisztasága nem volt megfelelő,Minden poros volt,legalább egy törlőrongy lehetett volna,hogy letörülhessem a polcokat,(akkor mindezt meg sem említeném)az ablak tele volt elpusztult bogarakkal, pókhálóval, na és a párna,az nagyon kényelmetlen volt, nem azért mert félpárna, (itthon is azt használunk). De mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat,és köszönjük szépen. Kívánunk jó egészséget mindenkinek! ! ! Kiripolszki József és Józsefné.
Már nem először üdültünk a Marinában és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon kellemes a hatalmas, szépen gondozott, jól felszerelt saját strandja. Kitűnő a konyhája és remek dolog a parton lévő, egész nap rendelkezésre álló bisztro és terasza. A tekepálya, az úszómedence, a szauna is jól használható.
A személyzet kifogástalan, szolgálatkészek, udvariasak és kedvesek. Az élőzene is kellemessé tette az estéket. Reméljük jövőre újra élvezhetjük mindezt.
Hat fős társasággal érkeztünk, és azt sérelmezem, hogy egy házaspárt a Lido részben helyeztek el igen jó körülmények közé, egy másik párt a dohányzó szintre (3. emelet)tettek egy elfogadható szobába, míg nekünk a 2. emeleten egy turistaszálló jellegű szoba került, pedig mindenki ugyanazt az árat fizette.
Gyerekheverő méretű ágyak,- lábtól - amelyeknek a széle magasabban volt, mint a benne lévő szivacs. Kényelmesnek nem volt mondható. A szélviharban az ablak tokostól mozgott, nagyon zajos volt. A 3. naptól az étkezés egysíkúvá vált, ugyanaz az étel került vissza, más fűszerezéssel. Az ételhigiénia is megkérdőjelezhető, mivel hatónkból hárman kaptunk hasmenést.
Tetszett a többféle szolgáltatás, amellyel a gyermekeket, felnőtteket egyaránt le lehetett kötni akkor is ha nem volt strand idő. Tapasztalatom szerint kifogástalan volt a tisztaság szállodán belül és a strandon is. Az ételek változatossága remek. Egészben sült malaccal és pulykával nem kisérleteznék, mert az sajnos nehezen puhul, ha egyáltalán?
Semmire nem mondanám, hogy egyáltalán nem tetszett,de javítani lehetne a rostos üdítők minőségén. Én eddig még elég szűkös szobában voltam a gyermekekkel immáron harmadik nyáron. Megértem, hogy nem működnek a hűtőszekrények, mert sok szükség nincs rájuk, de ha nagyon meleg van jó lenne éjszaka is a hideg víz. Az olvasó lámpák égőit is ellenőrízni kellene időnként. A személyzet készséges, azonban jó volna ha iyen apróságokat nem kellene külön kérni. Véleményemet kizárólag a jobbítás szándékával írom. Tulajdonképpen nem kívánok jobb ellátást, jól éreztük magunkat. Köszönettel és üdvözlettel!
az idő pocsék volt. a szálloda hallja zsufolt volt,mert senki nem merészkedett ki a szabadba, ezért kénytelenek voltunk sétálással, kirándulással mulatni az időt. az éttermi ellátás szinvonala megfelelt elvárásunknak,bár tudtuk, mire számithatunk,hiszen 5. éve járunk vissza. a szálloda lerobbant, eztis tudtuk. ha jobb lett volna az idő, eltekintettünk volna a kellemetlenségektől.
Nincs Wifi elérhetőség a szobákba, 06. 25-én egy teljes napra bezárták a belsőtéri medencét magába foglaló egységet technikai okokra hivatkozva, az előfoglalásunk ellenére nem tudták biztosítani az igényelt földszinti 2 egymás melletti szobát számunkra.
Minimax TV csatorna a feltüntetett műsorlistában foglaltaktól ellentétben nem elérhető, Egyszóval van még potenciál ami a fejlődést illeti. A fentiek olyan dolgok amelyek napjainkban egy hasonló kaliberű szállodától ilyen árfekvésben alapkövetelmény kellene hogy legyen ! ! ! !
A tavalyi évben az unokatestvéremmel pihentünk a Hotel Marinában. Ajánlom mindenkinek: a Balaton közelsége, a saját strand,a figyelmes kiszolgálás, a házias, finom és bőséges ételek, mind-mind a hotel mellett szólnak. Egy negatívumot azért megemlítek; a szobában rengeteg pók tanyázott - tehát a takarítószemélyzet nem vizsgázott példásra -, de kifejezett kérésünkre jöttek és eltávolították a nagyját.
Egy alkalommal voltunk a családdal a Hotel Marinában. A személyzet segítőkész, udvarias. A szoba, ahol laktunk, sajnos nem a legtisztább volt. Az all inclusive ellátás keretében nagyon finom ételeket fogyaszthattunk a bőséges választékból. A kiszolgáló személyzet nagyon kedves volt. A Hotel a Balaton partján fekszik, saját stranddal rendelkezik.