A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Gyermekeimmel és unokáimmal és egy baráti házaspárral töltöttünk el itt négy éjszakával 5 napot. Azt tudom mondani mindnyájunk nevében, hogy a szobák állapotát kivéve mindennel meg voltunk elégedve. A szobák kicsik és eléggé retró állapotokat tükröznek, de ezeket mivel csak az éjszakai pihenésre használtuk, így tultehettük magunkat ezen helyzeten.
Az ellátás viszont mindenkinek nagyon tetszett, egész nap lehetett enni és inni ki mit kívánt, fagyi, lángos, különböző sültek, sör bor, üdítők, délután és este tömények és koktélok, kinek mi tetszett. A főétkezéseken is nagy választék és izletes ételek voltak. Az üdülő területe nagy és szépen rendezett, a part jó, gyerekeknek szórakozási lehetőségek, és zárt területen őrzött parkolás.
Az érkezésemkor egy idősebb londínerrel kellett azon vitatkoznom, hogy ráférnek-e a csomagjaim egy gurulós kocsira, vagy sem. Persze nekem lett igazam, viszont elérte, hogy rossz szájízzel érkezzem. A szoba ("Lido" apartman) nagyon retro hangulatú, amely nincs felkészülve egy csecsemő elszállásolására.
A klíma berendezés 5 nap alatt sem volt képes lehűteni a szobát. Az érkezésünkkori atrocitástól és egy magas, fiatal pincér folyamatos zaklatásától eltekintve a meglepően magas létszámú személyzet nagyon kedves és profi munkát végez. Az ételek minősége nagy átlagban jó volt, bár értek negatív meglepetések is, mint pl avas mák a mákos tésztához. Ezen spórolni. . . inkább nem is kommentálom. A csapolt sör nagyon finom volt, amelyet még tovább fokozott az érzés, hogy az étteremben magamnak csapolhattam. A strand jól felszerelt, bár erősen elhasználódott állapotú. Sajnos a méretei ellenére túlzsúfolt, így kisebb gyermeket könnyű szem elöl veszíteni. A helynek jó adottságai vannak és van egyfajta bája is. Összességében ez az a hely, amelyről nem lehet azt mondani, hogy semleges. Vagy nagyon szereted, vagy nagyon nem, attól függően, hogy milyen igényeid vannak. Ajánlom elsősorban baráti társaságnak és olyan családosoknak, akiknek a gyermekeik legalább 6 évesek, valamint azoknak, akiket nem zavar a szocreál, retro feeling.
Összességében minden nagyon pompás volt, igazán fel lehetett töltődni az 1 hét alatt, kisgyermekes családként igazi paradicsom volt. A szobák azonban felújításra szorulnának, az ágy kényelmetlen volt, ez azonban nem vette kedvünket, hiszen a kiszolgálás, ár/értékarány, az animátorok, a színvonalas esti zenés-táncos műsorok, a gyerekeknek előadott meseszíndarab, a saját strand és annak gyönyörű környezete, a sportolási lehetőség -ping-pong, tollas, foci, reggeli torna, stb. - ezt kompenzálta.
5 napot töltöttünk a Hotel Marinàban a csalàdommal. Csak jòt tudok mondani a szàllodàròl, itt tényleg pihenhet az ember. Kisàgyat is kaptunk a szobàba, mire megerkeztünk mar be is készîtették,azzal sem kellett foglalkoznunk. A part kialakîtàsa abszolút gyerekbarat, homokozo es rengeteg jàtek a jatszotéren.
Az all inclusive szolgaltatas fantasztikus volt, a szemelyzet kedves es segîtõkész, biztos vagyok benne hogy visszatérünk még a szàllodaba. Köszönjük ezt az élményt!
A szállás. hu-ról foglaltunk szobát, 50nappal elÖtte,egy standard francia ágyast, amikor odaértünk a recepción közölték,hogy sajnálják de másik szobát tudnak csak adni,egy kétágyas lett belőle:)Állítólag telt ház volt és ezért nem kaptunk francia ágyast,pedig arra fizettünk be! A Marinában a felszolgáló személyzet kitűnő munkát végez!
Az ételek minősége,mennyisége jó! A bárban is nagyon kedvesek voltak úgyszintén a palma snack-ben is! A kedvenc helyem volt! Imádtam! A strand tökéletesen szép! Dióhéjban visszamennénk a Marinába!
A személyzettel összességében elégedett vagyok. Ennek ellenére megemlíteném,hogy miután családunk évről évre visszatérő vendég a Hotel Marinában ugyanígy vissza - visszatérő probléma van ugyanazon két középkorú pincérrel. ( nő és férfi megosztásban)nem figyelnek kellőképpen a vendégekre.
Minden szó nélkül veszik el a tányérokat a vendégek elől. ( semmi kérdés, megjegyzés, esetleg szabad elvinni? - vagy kedves egészségére! . . stb. verzió, vagy a szennyes abroszt úgy cserélik le,hogy a tiszta abroszt terítéskor szinte végig húzzák a földön. ) Szerencsére a többi pincér kolléga és néhány tanuló pincér példaértékű. Számomra ezek a fentebb említett problémák azért is megemlítendők, mert ezen jó középkorú pincérektől tanulnának a fiatalok. De vajon mit? Nem szabad elfelejteni,hogy a szállodák,hotelek,vendéglátó egységek a vendégekből élnek ! ! !
A személyzet hozzáállása és kedvessége kiváló volt. Az ételek változatosak és finomak voltak. A strandon lévő délutáni étkezési lehetőséget nagyon jó ötletnek tartom. Attól függetlenül, hogy a régi részben kaptunk szobát, jól felszerelt és tiszta volt.
Gyerekeknek szinte egész nap volt program, az animátorok nagyon kedvesek voltak és hamar megtalálták a gyerekekkel a közös hangot. Jövőre valószínűleg visszamegyünk kisfiammal.
+ két unoka. 501-502-s szobák. Tavaly kivételével évek óta ide járunk. Tavaly már az utószezon szeptemberben kezdődött, sajna/ Szeretem az egész helyet. Sajnos a keleti oldalt szeretem, ahol még nem volt ablakcsere, ami vihar esetén zavaró. A TV /bár nem a nézéséért mentünk/ pici, és magasan van. A Hir TV-t értékelem.
Sajnos a Wc-k büdösek voltak/negatívum/ A kinti közösségire is ráfért volna a sűrűbb takarítás. A gyermek programm szuper/10 és 7 évesek az unokák/ Az étkezés jó. Az érkezéskor gyorsabb beszállásolást szeretnék. Szerintem a szla nem áttekinthető /bár megértettem, jól számoltak/ Látszott, hogy a tulaj törődik a szállodával, újítgat. Remélem, még újra eljutunk ide /lehet, hogy már unokák nélkül/ A java kívánságunk teljesült /kivéve korai érkezés helyhiány miatt/ +++++++
Túl sok mindent nem írnék, az talán mindent elmond, hogy ez volt az 5. nyár hogy itt nyaraltunk. Ami persze nem azt jelenti, hogy hibátlan a hely, de a jó és kellemes dolgok száma messze felül múlja ezeket. Mi évről évre jól tudjuk érezni magunkat kettő kiskorú gyermekünkkel! Lido apartmant ajánlom mindenkinek, megéri, még ha drágább is! Jövőre is megyünk! :)