A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Balatonfüred szépsége, kultúrája a tó és környéke elvarázsolt bennünket. Sokat sétáltunk, minden reggel a biciklis úton átfutottunk Tihanyba, biciklivel bejártuk a várost és megtekintettük nevezetességeit. A szálloda szolgáltatásaival maximálisan meg voltunk elégedve. Köszönjük a személyzet udvariasságát, segítőkészségét.
Külön is köszönet illeti az éttermi szolgáltatást, ahol az ott dolgozók kedvessége, figyelmessége, közvetlensége, valamint az ételek ízletessége,sokfélesége is kiváló volt.
Ajánlani olyanoknak tudom,akiknek fontos, hogy gyakran, finomakat és bármennyit egyenek, illetve akik szívesen fogyasztanak szomjúság ellen gyenge alkoholtartalmú italokat vagy üdítőket (akár este is, pl. baráti társaságban), ebben az esetben kiváló az ár-érték arány.
A standard szoba elég parányi, erkély, balkon nincs, légkondicionálás sincs, felszereltsége a három csillagnak megfelelő. A standard és a superior szoba között nem a terület nagysága, hanem a légkondicionálás a különbség, tehát még a superior szoba is kicsi és nincs erkélye. A szálloda közvetlenül a Balaton partján van, nyári főszezonban a strandrész elég zsúfolt, az uszoda viszont ilyenkor kellemes, kényelmes.
A recepción elfelejtették közölni, hogy a "karóra" nem csak az uszodához, hanem a teraszajtóhoz és az étteremhez is szükséges. A 4 liftre állandóan hosszú perceket vártunk, utolsó napon a csomagokkal pontosan 16 percet,végül ezt megúnva a személyzeti liftet használtuk. Az étterem olyan volt, mint egy rossz menza.
Szana-szét heverő és vastagon ételmaradékos eszközök, ragadós padlózat. Ja és ha már van "csipogós óra", akkor mi szükség volt az étkező emberek strigulázására? A szoba: semmi felújítás, kopott bútorok. A takarítás: érkezésünkkor a mini hűtő ki volt húzva, benne egy törölközővel, valószínűleg ki akarták olvasztani, csak elfelejtődött, így mi kapartuk le a jeget és takarítottuk ki. A lifteknél, a folyosókon, a szobában, a fürdőszobában pókhálók-pókok. Két napig be sem nézett a szobánkba takarító, a harmadik napon már külön szóltunk a wc papír pótlás miatt. Ugyanezen a napon a strandól érkezve, nyitva találtuk a szobánkat és eltűnt (végre)a szemét, egyértelműen a takarító felelőtlenül nyitva hagyta az ajtót. Távozáskor-fizetéskor annyit nem kérdeztek, hogy éreztük magunkat. Egyetlen értékelhető a parti étkezési lehetőség. Nagyot csalódtunk, mert 13 évvel ezelőtt jártunk ott és sajnos megragadtak ugyanazon a szinten.
Ami tetszett: nagy ételválaszték, jó minőségű étel-ital. Valóban jó az ár-értékarány. A személyzet mosolygós, segítőkész. Szuper az elhelyezkedése - belváros pár perc séta, a szórakozóhelyek szinté. Szép a saját strand, mindig volt szabad napozóágy, és sok kikapcsolódási lehetőség.
A szoba berendezése megérett a cserére (az ablakok és függönyök különösen), és a klíma is elkelne. A hallban a wifi csak elvileg működött, gyakorlatban nem. A liftre sokat kellett várni, mert a szobák számához képest kevés van.
A szoba tisztaságával kevésbé voltunk megelégedve,nagyon sok pók és pókháló volt,az ablak is eléggé koszos volt. A személyzet,a ételek kiválóak voltak! Nagyon kedves,segítőkész kiszolgálásban volt részünk! A park ,a Balaton part szépen rendezett,tisztán tartott ,öröm volt lemenni,pihenni a jó levegőn,a szép környezetben!
Nyaralásunk teljesen az elvárásunknak megfelelően alakult. A szálloda tágas, szép, mi egy nagyon kényelmes, felújított, légkondicionált szobát kaptunk. Az étkezésekkel mind az étteremben, mind a strand bárjában maximálisan elégedettek voltunk, a választék bőséges, az ételek ízletesek, változatosak.
Az 5 nap során egyetlen alkalommal sem kellett hosszú sorokat állni, az étkezések gördülékenyen zajlottak, a személyzet nagyon figyelmes és udvarias. általában véve a szálloda minden dolgozója nagyon kedves és segítőkész. A strand jól felszerelt, a felnőtt és gyerekprogramok változatosak. Jövőre visszatérünk!
Dicséretes a 4 animátor hölgy hozzáállása a gyerekekhez/felnőttekhez! ! ! ! A személyzet udvariassága figyelemreméltó. A partrész felszereltsége kifogástalan. A mi szobánk nagyon kicsi volt, szerencsére a jó idő miatt nem sokat kellett a szobában tartózkodni.
(Tudjuk, hogy ez objektív adottság) Javasoljuk a wifi kiterjesztését a szobákra, illetve a jelenlegi wifi-tereken több konnektor elhelyezését. Tervezzük, hogy jövő évben már 5 éves unokánkat is elhozzuk, de mindenképpen nagyobb szobát fogunk kérni
A teljes személyzet előtt le a kalappal. Mindenki nagyon kedves és készséges volt. Az ételek minősége kiváló és aki ott éhes maradt az megérdemli. Tehát a mennyiség is OK. A strand területe és felszereltsége kiváló, nincs zsúfoltság, kényelmesen el lehet férni, a bar rendben volt és mindig volt nyugágyunk kellő számban.
Javítandó területek: A szobánkban kimondhatatlan sok pók volt a pókhálóikkal együtt. A takarításnál erre jobban kellene ügyelniük. A szálloda teljes területét füstmentessé kellene tenni. Minket nagyon zavart amikor a snack-barnál ülve a szomszédunk az arcunkba fújta a cigaretta füstöt. Jelöljenek ki nekik egy helyet jól elszeparálva aztán ott szívhatnák a magukét. Az ételpazarlással valamit kezdeni kellene. Néhány vendég félreértelmezi az all-inclusive fogalmát és gátlástalanul pazarol. kiszed magának púposra a tányérjára aztán a felét sem eszi meg annak. Nagyon zavaró miközben a Föld más részein éheznek az emberek. Javasolnék egy figyelmeztető táblát kitenni amely erre hívja fel a figyelmet, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb meg lenne a hatása. Összességében jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a vendéglátást. Fitos László
Nagyon tetszett a Hotel Marinában tapasztalt nyaralásunk alatt a személyzet hozzáállása a vendégekhez, az ételek hatalmas választéka, a gyermekbarát elhelyezés, a mindig mosolygós kiszolgálószemélyzet. Nem volt túl kényelmes a szoba, Iszonyatosan meleg és fülledt volt az éjszaka, és nehézkes volt a fürdőszobában a kádban zuhanyozni.
Jövőre is szeretnénk itt nyaralni, de akkor szeretnénk légkondicionált szobában, kényelmesebb körülmények között lenni. Mindent összevetve csodálatos négy napot töltöttünk ott, kisfiunknak nagy öröm és boldogság volt a fürdés, és a gondtalan nyaralás. Köszönöm, hogy ott lehettünk!
A Hotel Marinát melegen ajánlom kisgyermekes családok számára! Családbarát hotel, ahol gondoskodnak kicsik és nagyok kényeleméről, szórakozásáról. Mi a pozitív tapasztalataink miatt már másodszor látogattunk el Hotel Marinába. Nagyon klassz a saját zárt strand, ahol bőven jut mindenkinek napozóágy, nagy a játszótér és a 2 babaöböl külön szuper a gyerekeknek.
Az ellátás kiváló, finom ételeket bőséges választékban találunk. Az animátorok változatos programokat szerveznek a gyermekeknek, mely segítségével a szülők néhány nyugodt órához juthatnak. A beltéri medence jó nagy és kellemes hőfokú. A személyzet nagyon kedves, udvarias. Minket még az időjárás is segített abban, hogy egy tökéletes hetet nyaralhassunk a Marinában. Ha tehetjük, biztosan visszamegyünk még!