A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Visszajáró vendégek vagyunk a Marina Hotelbe. Szívesen ajánljuk ismerőseinknek, családtagjainknak. Szép a környezet, tiszta, ápolt, rendezett a hotel kívül,belül. Gyönyörű a hatalmas tóparti park, jól felszerelt a játszótér a gyerekek számára, a rengeteg nyugágy a passzív kikapcsolódást biztosítja.
Kiváló a szolgáltatás, az étkeztetés felér egy hízókúrával. Mindez féláron, ami lehetővé teszi, hogy "kis nyugdíjasként" is megengedhetünk néhány napi kikapcsolódást. A személyzet udvarias, kedves csak dicséretet érdemelnek. Problémánk merült fel a szobákban való elhelyezkedéssel kapcsolatban /7 szobát foglaltam/ amit megértéssel,és segítőkészséggel fogadtak. Egy dolgot említenék csupán ami kevésbé volt kellemes. A 3 ágyas szobák huzatosak, de valószínű a nyílászárók cseréjére ott is rövidesen sor kerül. Ettől függetlenül az ott elhelyezett családtagok is remekül érezték magukat. Elhoztuk a "Marina" jó hírét, és szívesen ajánljuk mindenkinek.
Harmadik éve járunk a Marinába , amely most is hozta a megszokott szinvonalat. Amin talán lehetne változtatni , hogy az étkezések között a bepiszkolódott teritőket gyakrabban kellene cserélni. Ami nem változott három éve az az , hogy csak a recepciónál használható az Internet , a 21. században már nem akkora luxus a mindenhol elérhető WIFI.
Észrevételeink az alábbiak: szobánk, az 512-es reggel a konyhából feljövő ételszagtól, este pedig a dohányfüsttől volt teli, ilyenkor az ablakokat zárva tartottuk, pedig vágytunk a friss levegőre. A szobánkat minden nap rendesen takarították viszont az étteremben, főleg a belső teremben, az abroszok nem voltak tiszták és sajnos a felszolgálók barátságtalanok voltak, fáradtnak, kiégettnek tűntek.
Már többször jártunk a szállodában Balatonfüreden. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész. Az ételek nagyon finomak és bőséges adagok. A környezet nagyon kellemes. A strand kiváló. A lányomék nászútját is ide szerveztem meg. Csodálatos hetet töltöttek itt. Az idén velünk együtt jönnek pihenni szeptemberben. Ez az amit nem lehet megúnni.
Ötödik éve járunk vissza a szállodába,de még sohasem csalódtunk. Jó a szobák elég retró hangulatúak,de egyébként sem a szobába kívánjuk eltölteni az időt. A szemelyzet nagyon kedves segítőkész,ugyanúgy az étteremben,mint a snack bárban,vegy éppen a wellnesben. Az ellátás elsőosztályú.
Már nagyon sok helyen jártunk az országban,de ilyen bőséges,ízletes,és választékos ételekkel még nem találkoztunk. A part tiszta és rendezett. Szóval egyszerűen kiváló.
18éve ide járunk,kislányunk 6éves egyre jobban érzi magát,nagyon sok a foglalkozás,este gyermek diszkó. Szobák lehetnének szebbek,kényelmesebbek, kiszolgálás kitünő. Strand nagyon szép gondozott és tiszta. Ott dolgozók udvariasak,névszerint ha megemlithetem Parádi Ádám úrat ő aki készségel kérésemet azonnal teljesitette ezért külön köszőnet illeti.
Már többször jártunk Füreden midig a Marinában. Nagyon jól éreztük magunkat igaz a szálloda régi. A berendezése gyenge,de a személyzet kedvessége kiváló.A szálloda parkja nagy gondozott a strand gyönyörű. Az ellátás fantasztikus eszem iszom dínom-dánom. Már meg is festettem a szállodát.
2012-ben voltunk családommal, istenien éreztük magunkat! Ebben az évben ismét megyünk, mert minden igényt kielégít,árban kiszolgálásban egyaránt. Ajánlani tudom mindenkinek! Fantasztikus volt a kaja , a szoba is tökéletes volt. A part teljesen a vendégek kényelmét szolgálta. Ha valaki elérhető áron szuper ellátás szeretne itt megkapja! Figyelmes udvarias személyzet.
4 éve ide járunk. Az animációs programok rettentő jók, főleg mióta a Tiszta Dili csapata vette át az irányítást... :) Az All inclusive ellátás kifogástalan. A szobákban erős a retro hangulat, de tiszták... A közvetlen part, a strand fantasztikus, árnyék is van bőven, gyerekekkel kifogástalan....
Már több éven keresztül nyaralunk ebben a szállodában. Mindenben megfelelt az igényeinknek. Az ára megfelelő az általa nyújtott szolgáltatásoknak. Az uszoda vize tiszta, hőmérséklete kellemes. Itt a bolaton, strandja kulturált. Az ételek sokfélék, minen igényt kielégítenek, Jó ízüek. A programok sokfélék, gyermekes családoknak is ideális. A személyzet kedves, udvarias.