A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Idén már másodszor jártunk itt. Udvarias a személyzet, előzékeny a kiszolgálás. Az elhelyezkedés, az adottságok egy kissé az évtizedekkel ezelőtti évekre emlékeztetnek, de ezt a személyzet figyelmessége igyekszik ellensulyozni. A szobák felujitása már előnyt jelentene / klima hiánya. . / hajszáritó. . . stb.
Az " all inclusiv " ellátás ár -érték arányos , talán a tömény italok választéka nagyon a "kommersz " minőségre korlátozódik, szerencsésebb lenne itt inkább a mennyiséget korlátozni. véli egy törzskártya tulajdonos
Már megérkezésünkkor kellemes csalódásban volt részünk. Mozgáskorlátozott vagyok és a kijelölt parkolóhely foglalt volt, de parkolhattam az elötti részen, a szálloda bejáratánál. A kiszolgálás tökéletes,a kiszolgáló személyzet kedves, udvarias volt. Az ételek, ízletesek,változatosak nagyon finomak voltak.
Barátságos fogadtatás! Mindenki mosolyog és segítőkész! Az ellátás szuper volt, nagyon tetszett nekem és a Gyerekeknek is. Mindig volt bőséges választék és persze mennyiség! A strand nagyon szép tiszta, kényelmes napozóágyak, ami bármikor mentünk volt. Ami még nagyon tetszett, hogy a fedett uszoda is mindig nyitva volt, akinek hideg a Balaton ott úszhatott!
! ! A szobába jó lett volna klíma és egy kicsit tágasabb lehetett volna, de nem volt probléma. A kisebbik unokám már a második nap azt kérdezte, hogy miért nem 2 hétre jöttünk és ez volt a kérdés még az utolsó napon is! ! ! ! Ha lehetőségünk lesz jövőre is megyünk.
Két hat éven aluli unokával 4 napot töltöttünk a szállodában. A megrendelt családi szoba rendelkezésünkre állt. Az étkezési lehetőségek kitűnőek voltak ,az ellátás,az ételek mennyisége,választéka,íze kitűnő volt. Az animációs gyerekprogramok megfelelőek voltak. A parti pihenés biztosított volt,jó a gyerekbarát játszótér és a strandolási lehetőség.
Ebbe az árba azonban már beleférhetett volna az is,hogy a fizetős játékok egy része ingyenes legyen. (boszorkányvár,minigolf,ugrálóvár). Ezt a szállodát csak tehetősek engedhetik meg maguknak itthon. Ekkora árért Törökországban 8-11 napot lehet nyaralni teljes ellátással és utiköltséggel eggyütt.
Nagyon jól éreztük magunkat a Hotel Marinában,a személyzet nagyon figyelmes,és segítőkész volt! Esténként zenés szórakoztatással dobták föl az amúgy is jó hangulatot! Csak ajánlani tudjuk másoknak is. Amúgy ár-érték arány is nagyon jó! Ha lesz még rá módunk vissza jövünk! Köszönet a Hotel Marina minden dolgozójának!
A WC lefolyója egyfolytában folyt, a szobában nem volt a 2 m x 2 m-es ablakon szúnyogháló, ennek következménye, hogy a kicsi lyuk szoba tele volt milliónyi rovarral, a szőnyegen kissé nagyobb fogalmam sincs milyen állattal, amivel le is sétáltam a recepcióra éjszaka 1/2 12-kor két gyermekemmel, akik akkorra már sokkos állapotban voltak a bogaras szoba miatt.
A lift előtt szintén találkoztunk rengeteg bogárral. . . Érkezésünk napján klíma nuku a 11. emeleten 06. 16-án 48 °C fok volt a szobában, mire kértem egy ventilátort, melynek ára 600 Ft/nap. Nesze neked XXI. század. GRATULÁLOK MARINA! ! ! A recepción reklamáltunk a WC miatt, a kábel tv nem működése miatt, a szúnyogháló miatt,a Balaton tisztítása miatt, amire a válasz általában jövünk 5 percen belül, helyette volt, hogy 2-szer kellett lemenni szólni. Másnap reggel 6-kor már elhagytuk a szállásunkat, többed magunkkal. Jaaa és a legszebb volt még az egészben, hogy a Balatonban 10 percet bírtunk bent maradni, mivel a lábunk alatt telis-tele hínárral ami, ha úsztam volna benne, de nem tettem mivel a szaga is dögszagú volt, akkor is verte volna a hínár a hasamat. A tetején beazonosíthatatlan dolgok tömkelege lebegett. Röviden és tömören ennyi, megmaradtunk úgy látom a régen is elvárt minőséghez! ! ! ! !
Már második éve érkeztünk vissza a szállodába. Tudtuk mire kell számítani. Kiváló a konyha, az étkezési lehetőségek, a szoba azonban nagyon felújításra szorulna, rosszul záródó ablakok, szakadt szúnyoghálók. Mivel rossz időt fogtunk ki, egy 800 főt szállásoló szállodába kevésnek tartok egy úszómedencét és két tekepályát, ha a család valamivel le szeretné kötni magát.
Már hétfőn elfogyott a hely a tekepályára péntekig. A személyzet kedves és készséges volt. A kellemetlenségek ellenére jól éreztük magunkat, a gyerekek jövőre is szeretnének menni.
A Hotel Marina tökéletesen kielégíti a kellemes nyaralás igényeit. Mível rossz idő volt végig amit ott töltöttünk, ezért többet tartózkodtunk a szobában és a szállodában, mint terveztük. Nagyon sok volt a vendég, a bárnál többbször sorállás volt, és az előtérben sem volt sokszor elég ülőhely, de ez mind a rosszidő miatt volt, mert nem lehetett a partra kimenni.
/13-16 fok volt június végén/. Az ellátás kifogástalan, az ételválaszték nagyon jó. A strandja szépen gondozott és felszerelt, bár nem igazán tudtuk élvezni. A szoba egy kicsit keskenyebb mint kellene, a szekrénybe is nehezebb pakolni ha az ember több napra megy, de normál esetben nyaraláskor a szobában töltjük a legkevesebb időt. Végül is a szálloda minden szempontból megfelelő .
Minden tetszett, a fogadtatástól kezdve az ottlétemen át az elutazásomig. A kérdéseimmel bátran fordulhattam a a recepciós hölgyekhez, mindenben segítettek. Az ételek,italok minőségével nagyon meg voltam elégedve. A programok szervezését nagyon profi módon végezték. A személyzet minden tagja nagyon segítőkész és udvarias volt.
Tisztelt Vezetőség ! Férjemmel nagyon jól éreztük magunkat a Marina Hotelben. A vendéglátás kitűnő volt. Nagyon finomak ízletesek, voltak az ételek. Nem utolsó sorban a szépen elkészített hideg tálak , amik nagyon tetszettek. A rendkívüli gyümölcs kosár , az italok, a sütemények egy szóval minden remek volt.
A strandon levő étteremben is szuper volt minden. A személyzet kedvessége, segítőkészsége , udvariassága nagyon kellemes élményeket hagyott bennünk. Itt érezhetően minden a vendégért történik. Külön köszönet a séf Úrnak, a pincéreknek, a Recepción dolgozóknak akik bebizonyították, hogy valóban méltóak a munkájukra egy ilyen szép, Hotelben, mint a Balatonfüredi MARINA. Köszönet a Hotel összes dolgozójának, áldozatos munkájáért. Minden tiszteletünk az igazgató hölgyé ! Nekem nagyon tetszett még, hogy a gyerekekkel sokat foglalkoztak a fiatalok, akik sok programmal lepték meg a őket, amit szemmel láthatólag igen élveztek is. Óriási szerencsénkre az idő is kedvezett nekünk, így még jobban felejthetetlenné vált az idei nyaralásunk. Köszönet mindenért, szuper volt. További munkájukhoz kívánunk Önöknek minden jót, sok vendéget, szép nyári időt! Üdvözlettel: ANGYAL ERIKA ÉS férje ANGYAL ERVIN