A Hotel Francoise Balatonlellén, a parttól mindössze néhány lépésnyire várja a csobbanni, üdülni vágyó vendégeket. A nyüzsgő centrumhoz közel, mégis pihentető környezetben található szálláshely saját kis medencével és a parton napozóstéggel rendelkezik.
A sportolási és szórakozási lehetőségek végtelen számúak, a nyári fesztiválok magával ragadják az ide látogatókat.
Nagyon örültem a családi szoba elhelyezésnek! Két légtér, kis konyha csendes nyugodt környezetben, közel a parthoz centrumhoz! A reggelit bővíteni kellene és a medence is jó lett volna ha felvan töltve! De jövőre is szívesen megyünk!
A takarítás abból állt, hogy reggelente kaptunk 2tek. WC-papírt. A reggeli gyakorlatilag mindennap ugyanaz,a vacsora silány és mindkettő kevés. Amikor ezt szóvátettem az étteremvezető azt mondta,hogy hazudok. A TV 1. -naptól rossz volt,szóltunk de nem történt semmi. A 4-ből 2 lepedő lyukkas,az egyik ágy szakadt volt.
A személyzet flegma és lesajnáló. A vonat éjjel-nappal 70km/h-val száguld az ablak alatt. A parkolásért megpróbálnak pénzt kérni,ping-pong,billiárd,szauna fizetős. Az értékelésem 10-es skálán:értékelhetetlen. tragikomikus,csillagos nulla. Ne menj ide ingyen sem!
Megérkezésünkkor nagyon kedvesen fogadtak bennünket. A családi szoba kialakítása is megfelelő volt. A reggeli nagyon szuper volt, bőséges és változatos kínálattal. Összességében nagyon meg voltunk elégedve, azt kaptuk, amire számítottunk.
Nagyon szerencsés választás volt ez a szálloda. A szoba egyszerű, nem hivalkodó, kényelmesen elfértünk. A klímára nagy szükségünk volt. A félpanziós ellátás reggelije klasszikus kontinentális, ár-érték arányban tökéletes. Ha jelezzük, speciális étrendhez is igazodnak asztalszervizzel.
A főétkezés külső helyszínen van, ennek kínálata is bőséges, a felszolgáló személyzet (ritka ez manapság) perfekt. Gyors, pontos, kedves, figyelmes. A szálloda személyzete- Ármin és Alíz (? ) - előtt minden tiszteletem. Közvetlenek, segítőkészek, nem tolakodóak, minden igényt igyekeznek kielégíteni, ha probléma adódik azonnal megoldják. És ami fontos, szeretnék, hogy ez a hely még jobb legyen, még több elégedett vendég távozzon és jöjjön vissza.
A szállodában harmadszorra voltunk és a színvonal rohamosan egyre rosszabb. A kerti medencében berohadt falevelek és természetesen nem üzemel. A kert gondozatlan, sehol egy napernyő vagy napágy. A fürdőszoba ablak tiszta madár ürülékes,gusztustalan. Az asztelokon nincs terítő sem az étkezőben sem a teraszon.
A meghirdetett szauna és borozó nem működik. Ha lenne időm biztosan megtenném a lépéseket az illetékesek felé, mert nagy csalódás az egész. Senkinek nem ajánlanám már. A személyzet egyébként nagyon kedves volt.
Nagyon jól éreztük magunkat,amit a KIVÁLÓ személyzetnek köszönhetünk! ! Példa értékű a munkájuk! Sok helyen példát vehetnének róluk! ! Az egyetlen kifogásolni való dolog a reggeli! Lehetne változatosabb! A vacsora viszont mindenért kárpótolt,bőséges, és nagyon finom!
Minden tökéletes volt. Elégedett voltam én és pánrom is úgy a szállással mint a szolgáltatással. Le a kalappal a személyzet előtt nagyon előzékenyek és figyelmessek és udvariassak voltam. Ami még nagyon jól esett hogy kedvessek voltak a kis kutyusomhoz is. Hálás vagyok a kellemes 6 napért. A jövőben is szívessen szállnék meg újra.
A tisztaságra több figyelmet kellene fordítani,amivel inkább a szobában volt gond. Az ágyak nagyon kényelmetlenek és igen ramaty állapotúak voltak(pl. szakadt kárpit,nem pár centin az egész ágyon keresztben,törött zuhanyrózsa tartó, törött WC deszka). Az ételek lehettek volna kicsit változatosak, főleg a reggelikre gondolok.
Segítőkészek voltak a vegetáriánus vacsorák kitalálásában, viszont sajnos ez reggel nem igazán volt sikeres. Ezen kívül nagyon kedves a személyzet, barátságos és segítőkész!
Hideg, esős májusi hétvégén (10 fok) a fűtést sajnos már leállították, viszont kérésre adtak még egy takarót és hajszárítót is. Egyszerű berendezésű szobák, pormacskával. A reggeli, de főleg a vacsora nagyon gyenge, ajánljuk kihagyni, ha van más lehetőség.
A múlt héten volt alkalmunk 5 éjszakát tölteni a Hotel Francoise-ban. Sajnos csak padlástérben tudtak bennünket elhelyezni, ami nagyon kényelmetlen és szűkös volt. Egyetlen előnye, hogy volt légkondi. Az ott dolgozók kedvesek voltak, de a szoba tisztasága nagyon kifogásolható volt. A hotel középkategóriásnak tünteti fel magát, de valójában egy-két csillagot érdemelne.