Hotel Napfény Balatonlelle Balatonlelle bemutatkozása
A Napfény Hotel Balatonlelle párok, családosok, nyugdíjasok, egyéni vendégek és csoportok számára is ideális hely a kikapcsolódásra. A szállás Balatonlelle központjától 1 kilométerre, a szabad strandtól 50 méterre helyezkedik el, így könnyen elérhetők innen a város látnivalói.
A 2500 négyzetméteres saját, zárt, ősfás kertben kerti grillezési lehetőség és játszótér áll a vendégek rendelkezésére.
Nagyon tetszett a szálloda retro jellege, pont ezért volt feledhetetlen, mert felidézte a fiatal korunkat. A fiatal felszolgálók nagyon profin helytálltak, le a kalappal elöttük. Mindenki segítőkész és kedves volt. A reggeli kiadós volt, és változatos. A vízpart nagyon közel volt. Kicsit sok volt a pókhálló. Az ágyak kényelmesek voltak. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat.